text.skipToContent text.skipToNavigation

Hulp bij materiaalkeuze


Bij elke PontMeyer vestiging kunt u terecht voor advies over de juiste materiaalkeuze. Bovendien hebben we in een aantal vestigingen presentatieruimtes ingericht. U kunt hier zelf inspiratie opdoen of uw klant door de adviseur van PontMeyer laten informeren. Het maken van een afspraak is niet nodig.

U bent van harte welkom!

Stenen en dakpannen

In onderstaande PontMeyer vestigingen vindt u een ruime collectie gevelstenen en dakpannen. Ook kunt u hier terecht voor gratis monsters.
 

Gevel- en plaatmateriaal

In onderstaande PontMeyer vestigingen vindt u een ruime collectie gevel- en plaatmateriaal. Ook kunt u hier terecht voor gratis monsters.
 

Keukens & werkbladen

In PontMeyer Hoorn vindt u een uitgebreide showroom met topmerken als Aino, Keller en Bribus. In de volgende PontMeyer vestigingen vindt u enkele standaard keukenblokken en werkbladen op voorraad:
 

Deuren

In iedere PontMeyer vestiging vindt u een collectie binnen- en buitendeuren. Bovendien hebben wij in alle vestigingen brochures met afbeeldingen en uitgebreide artikelinformatie.

We leveren een zeer ruim assortiment deuren. Zo hebben we o.a. binnendeuren, voordeuren, tuindeuren en balkondeuren in het assortiment.

Staat uw gewenste deur niet in het online assortiment? Neem dan contact met ons op.