text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Digitaal samenwerken

Digitaal samenwerken met PontMeyer betekent efficiënt werken. Online heb je altijd inzicht in jouw persoonlijke prijzen, staat al jouw administratie op één plek en plaats je eenvoudig en snel jouw order via je eigen systeem of onze website. Daarnaast ondersteunt ons team specialisten jou en je collega’s graag bij het beantwoorden van vragen, het verschaffen van extra informatie en het maken van offertes.

SLIMMER EN EFFICIËNTER BOUWEN MET BIM

Met BIM wissel je gegevens uit met alle deelnemers in één model

Bouw informatie model, oftewel BIM, is een digitale samenwerking voor heel bouwend Nederland. De kern bestaat uit een 3D-model van een bestaande en/of een geplande constructie. Hier wordt geometrie en informatie aan toegevoegd, zoals materiaaleigenschappen, prestatie eisen en relaties met andere objecten. Het is een manier om onderling gegevens uit te wisselen en het bouwproces slimmer en efficiënter te organiseren.


EENVOUDIG ZAKELIJK ONLINE BESTELLEN

Creëer overzicht in je administratie met OCI en EDI

Maak het inkopen nog makkelijker met onze OCI punch-out. De punch-out verbindt jouw softwaresysteem met onze website, zodat je vanuit je eigen software een order kunt aanleggen. Daarnaast biedt de koppeling inzicht in jouw persoonlijke bestellijsten, actuele prijzen en beschikbaarheid. Hierdoor staat al jouw administratie op één plek. Via EDI berichten wordt er efficiënter gecommuniceerd en worden onnodige fouten voorkomen.


MIJN OMGEVING

Beheer alle projecten in jouw persoonlijke MIJN omgeving

De MIJN omgeving beheert al jouw voorkeuren en biedt overzicht in je administratie. Het is volledig afgestemd op jouw behoeftes met functionaliteiten, zoals MIJN lijsten, MIJN orders en MIJN facturen. Hierin worden jouw veel gekochte producten, bestellijsten en facturen op één plek verzameld en beheerd. Zo maakt PontMeyer het online bestellen nog makkelijker en persoonlijker. 


BETER BOUWEN MET PONTMEYER

Leer PontMeyer en haar assortiment beter kennen

PontMeyer biedt alles wat je nodig hebt voor jouw (ver)bouwproject. Wij hebben naast een uitgebreid assortiment aan hout, plaat en bouwmaterialen ook de nodige vakkennis in huis. Onze specialisten staan je graag te woord met vragen over alles wat je wilt weten over materialen en verwerkingen. PontMeyer levert service en producten waar je altijd op kunt rekenen.