text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten

  Daarom PontMeyer

  

 


Wij hebben alle materialen in huis die u nodig heeft voor uw klus. Bij ons vindt u alles op het gebied van hout, plaat en bouwmaterialen. De bouwwinkel maakt ons assortiment compleet.

Hebben wij iets niet? Dan bestellen wij het voor u zodat u het op korte termijn alsnog ontvangt. Indien u vaker een product mist dan nemen wij het op in ons assortiment. Meer lezen >


 

Bij ons krijgt u alle adviezen die u nodig heeft op het gebied van hout en bouwmaterialen. Wij hebben de kennis in huis en helpen u bij het kiezen van de juiste materialen en toepassingen.

Kunnen wij een vraag niet direct beantwoorden? Dan zoeken wij het uit en zorgen dat u het antwoord alsnog krijgt.
Meer lezen >

In onze drive-in kunt u naar binnen rijden zodat u en uw producten altijd droog blijven. U kunt hierdoor ook uw materialen direct uit het vak snel en eenvoudig laden.

Wij zorgen ook dat u nooit langer dan noodzakelijk voor de balie hoeft te wachten. Meer lezen > 

In onze moderne bewerkingsafdeling zijn vrijwel alle bewerkingen mogelijk en zijn de levertijden kort. Onze logistiek gaat qua snelheid nog iets verder: voor artikelen die op voorraad zijn geldt vóór 13 uur besteld is morgen in huis! Op hoogte lossen? Ook dat is mogelijk.

Indien u bij ons de producten komt ophalen, helpen wij u bij het inladen en kunt u gratis een kop koffie drinken. Natuurlijk geldt bij ons: afspraak is afspraak. Meer lezen >
  

 
De producten en diensten van ons bedrijf voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. A-merken en A-service. Waar voor uw geld is ons uitgangspunt. Wij reizen de hele wereld af om de juiste producten voor u te vinden. Uw tips zijn voor ons een inspiratie tot actie. Betrouwbaarheid staat altijd voorop. 
 

Wij ontvangen u vriendelijk en zijn blij wanneer u weer bij ons komt. Wij zorgen voor een schone en overzichtelijke loods en bouwwinkel. Wij doen wat wij beloven. Bent u ergens niet tevreden over? Meld het ons en wij zorgen altijd voor een oplossing. Bij ons gaat elke klant tevreden de deur uit!
Meer lezen >

Wij verhandelen houtproducten uit bossen die verantwoord beheerd worden en gecertificeerd zijn door o.a. FSC, PEFC en Keurhout. Naast duurzame houtproducten richten wij ons ook op het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Van houtproducten die op een milieuvriendelijke wijze worden verwerkt en getransporteerd tot aan sociaal ondernemen. Meer lezen over certificering >