text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Daarom PontMeyer

​​​​​​​

BETER ASSORTIMENT

Alles wat je nodig hebt voor jouw (ver)bouwproject

Geen (ver)bouwproject zonder een bezoek aan onze vestiging of webshop. Alles wat je nodig hebt, vind je er. Hout- en plaatmateriaal in alle soorten en maten. Van tuinhout tot isolatiemateriaal en van gevelbekleding tot deuren. Altijd van de beste kwaliteit. Net als onze ruwbouwmaterialen en gereedschappen. Kun je iets niet vinden bij ons? Dan bestellen wij het. En als je het vaker nodig hebt, nemen we het misschien wel op in ons assortiment. Dat bedoelen we met ‘Beter bouwen met PontMeyer’.

BETER BEREIKBAAR

Drive-in, (bouwplaats) bezorging, online bestellen

Wanneer je ons ook nodig hebt: we zijn er. In onze webshop, in onze 48 vestigingen met drive-in en met onze logistieke services. Omdat er soms geen tijd te verliezen is, laad je vanuit onze drive-in je bouwproducten direct in vanuit het vak. Droog, snel en zonder onnodig gesjouw. Of laat het alvast klaarzetten via de Pick Up Service. Bestellingen vóór 13.00 geplaatst, bezorgen we zelfs de volgende werkdag gewoon op de bouwplaats. Want we snappen dat werk gewoon door moet kunnen gaan, daarom bouw je beter met PontMeyer.BETER IN VAKKENNIS

Alles wat je wilt weten over materialen en verwerking

Onze branche is omvangrijk en in sommige opzichten heel specifiek. Op zoek naar meer informatie? Dan zijn er 700 enthousiaste vakmensen die bij ons werken om jou te helpen. In onze vestigingen, aan de telefoon, of achter de schermen wanneer je een online bestelling plaatst. Onze professionals hebben veel specialistische kennis en weten dus waar ze het over hebben. Ze verdiepen zich altijd in jouw project, dat merk je meteen als je bestelt of om advies vraagt. En anders zoeken we het tot op de bodem uit.
​​​​​​​

dezeeeee.jpgnull

BETER IN SERVICE

We ondersteunen logistiek, digitaal en met maatwerk

We hebben veel, heel veel. Toch kan het natuurlijk voorkomen dat je gewenste formaat of behandeling er niet tussen zit. In die gevallen kun je altijd bouwen op onze services op maat bij onze moderne bewerkingsafdeling, de zaagservice en de verfmengbalie. En dat zijn slechts een paar voorbeelden van onze diensten en services. Ook op logistiek of digitaal vlak maken we het je graag makkelijker. Door naar jou toe te komen voor een levering in plaats van andersom bijvoorbeeld. Hoe groot of klein de opdracht ook is: snel en efficiënt zijn we altijd.


BETER IN DUURZAAMHEID

Samen duurzaam ondernemen

Al ruim 175 jaar doen we er alles aan om bouwend Nederland elke dag beter te laten bouwen. Over nog eens 175 jaar nog steeds als het aan ons ligt. Daarom kijken we kritisch naar onze impact op mens en milieu in elke schakel van onze keten: inkoop, productie, transport en verkoop. En maken we duurzame keuzes in ons assortiment. Vind in ons ook dé kennispartner die met je meedenkt op het gebied van duurzaam bouwen. Zo adviseert ons BIM-team ook in duurzaamheid en ketenintegratie, zodat we echt sámen bouwen aan het Nederland van morgen.
​​​​​​​


​​​​​​​

​​​​​​​BETER IN SAMENWERKEN

We doen wat we beloven

We doen het samen. Onze vakmensen hebben veel kennis over materialen en toepassingen. Maak er vooral gebruik van en laat je adviseren voor je volgende project. Bijzondere opdracht met specifieke eisen? Geef het aan. Naast je vaste contactpersoon bij ons hebben we ook zó een team extra professionals met specifieke kennis van jouw project klaarstaan. Ook op de bouwplaats. Want wat we je beloven, daar mag je ons altijd aan houden. Je bent ook welkom tijdens onze speciale events, productdemonstraties van leveranciers en demodagen. Zo leren we allemaal nog wat van elkaar.
​​​​​​​


BETER IN KWALITEIT

Producten en service waar je altijd op kunt rekenen

Kwaliteit vind je in ons complete assortiment, vol met de beste premium-merken. Maar je ziet het ook terug in onze dienstverlening. Als we jou er extra werk mee uit handen kunnen nemen, zetten wij graag een stap extra. Door je hout of (gevel)platen alvast te bewerken bijvoorbeeld. Daar zijn we snel en handig in; we doen het dagelijks. Of door hout te behandelen om het te verduurzamen en beter te beschermen. Dat geeft ook nog eens minder afval bij jou op de werkplaats.