text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Het is mogelijk voor bedrijven om naast de reguliere betalingsmogelijkheden (iDeal, creditcard, pin of contant) bij ons “op rekening te kopen”.

● MAKKELIJK BESTELLEN
● HET VOORDEEL VAN ACHTERAF BETALEN

Hoe werkt het?

Voer de volgende stappen uit om snel te zien of kopen op rekening voor jou mogelijk is:
 1. Ga naar onze website en log in met jouw inloggegevens. Wanneer je nog geen account hebt, klik je op ”account aanmaken”. Maak een account aan met accounttype: ‘Zakelijk’ en vul de hiervoor benodigde gegevens in. Je krijgt een e-mail ter bevestiging voor het aanmaken van jouw account met daarin een link om jouw account te activeren.
 2. Zodra jouw account geactiveerd is en je bent ingelogd ga je naar de “Mijn omgeving” waar je naast de betaalcondities een link vindt “Aanvragen kopen op rekening”. Je dient zelf de link aan te klikken als je een aanvraag kopen op rekening wilt doen.
 3. De link leidt je naar het formulier om de aanvraag kopen op rekening te starten. Naast het volledig en correct invullen van de gevraagde gegevens (bedrijfsgegevens (kvk- nr), e-mailadres, telefoonnummer, rekening- en bestelgegevens) vragen wij jou akkoord te gaan met zowel onze algemene voorwaarden als privacy verklaring.
 4. Direct na het bevestigen van het formulier laten wij vervolgens een kredietcheck uitvoeren via onze partner voor kredietinformatie.
 5. Deze check achten wij noodzakelijk om jouw financiële situatie te bepalen, jouw betaalgedrag te controleren en om ons te beschermen tegen mogelijke wanbetaling. Een positieve uitkomst van de kredietcheck is noodzakelijk om de koopovereenkomst “kopen op rekening” tot stand te laten komen.
 6. De wettelijke grondslag voor deze verwerking is artikel 6.1.b AVG, namelijk noodzakelijke gegevens voor het sluiten van een koopcontract op rekening.
 7. Bij een positieve kredietcheck krijg je direct op scherm de bevestiging dat je op rekening mag kopen. We koppelen dit aan jouw account. Vervolgens kun je jouw eerste bestelling plaatsen op rekening.
 8. Het kan zijn dat wij nader onderzoek moeten doen. In dat geval krijg je hiervan melding op het scherm en zullen wij je nader informeren per e-mail over het resultaat.
 9. Als de kredietcheck negatief is kunnen wij je helaas geen koop op rekening aanbieden. Je kunt natuurlijk wel gebruik maken van de andere betalingsmethodes bij uw bestelling.
 10. Wij nemen zelf een besluit op basis van de verkregen informatie en je kunt aan deze procedure geen rechten ontlenen.
 11. Bestellen: Als je alle stappen succesvol hebt doorlopen en wij jouw aanvraag hebben goedgekeurd, kun je direct een bestelling plaatsen op rekening. Dit kan via de webshop maar ook in één van onze winkels.


Algemene Voorwaarden

Rekeningen dienen binnen de door ons gestelde betaaltermijn na factuurdatum betaald te worden. Als jouw bestelling in deelleveringen verstuurd is ontvang je van iedere deellevering een aparte factuur, hiervoor geldt dat iedere factuur binnen de door ons gestelde termijn betaald moet worden. Als de rekening niet tijdig voldaan is kunnen wij extra kosten (art 8) in rekening brengen.
 • Als de kredietcheck negatief is, kunnen er alleen nieuwe bestellingen geplaatst worden als deze middels een contante betaalmethode (pin, iDeal, contant) vooraf worden voldaan.
 • De levering wordt naar het bedrijfsadres wat geregistreerd staat bij de KvK gestuurd of een naar een door jou aan te geven ander afleveradres gestuurd.
 • Verder gelden al onze overige algemene voorwaarden onverkort en moeten vooraf voor akkoord worden verklaard.
 • Facturen worden automatisch verstuurd na verzending van jouw bestelling.

​​​​​​
​​​​​​
Versie januari 2022

********************************************************************************************************