text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Bouwkrant

De Bouwkrant is een uitgave van PontMeyer vol met aantrekkelijke aanbiedingen. De Bouwkrant wordt 11x per jaar gratis verspreid onder aannemers, klus- en timmerbedrijven. Uiteraard is de krant ook altijd gratis verkrijgbaar bij alle 48 PontMeyer vestigingen. Klik op de afbeelding hiernaast om de meest recente Bouwkrant te bekijken.

Afmelden?

Wilt u geen Bouwkrant meer ontvangen? Kijk dan op deze pagina hoe u zich kunt afmelden.

Tuincatalogus

In de tuincatalogus vindt je een selectie van snel te leveren materialen voor elk tuinproject. Je kunt het merendeel van deze artikelen eenvoudig online bestellen. Heb je interesse in een artikel? Klik erop in de digitale catalogus en je wordt vervolgens direct doorgestuurd naar de juiste pagina in onze webshop.

Gevelwaaier

PontMeyer heeft een gevelwaaier ontwikkeld die je kan helpen bij het maken van een keuze voor een bepaald type gevelbekleding. Een groot deel van het assortiment is in deze gevelwaaier terug te vinden en alle producten kunnen hiermee eenvoudig met elkaar vergeleken worden.De gevelwaaier kun je bij jouw PontMeyer vestiging bekijken maar je kunt hem hiernaast ook digitaal doorbladeren. Klik op de waaier hiernaast om hem op volledig scherm te bekijken.

Bekijk gevelwaaier

Materieelspecial

Als je aan het bouwen bent, heb je materieel nodig om op hoogte te kunnen werken. Naast ladders, trappen en steigers hebben we ook producten om veilig te kunnen werken, zoals valbeveiliging. En we hebben ook producten die jouw werk gemakkelijker maken, zoals tilhulpjes. In de brochure hiernaast vindt je ook een grote selectie aan sloten, steek- en kruiwagens, schragen, emmers, inrichting voor bedrijfswagens en nog veel meer.

Bekijk materieelspecial

ComfiDoor

PontMeyer heeft een groot assortiment luxe binnendeuren in diverse stijlen. De deuren zijn reeds gegrond of zelfs afgelakt. Ook is een ruimassortiment deurbeslag beschikbaar. Met behulp van de folder hiernaast zijn ze heel eenvoudig te bestellen en kunnen supersnel worden geleverd.


Bekijk ComfiDoor folder