text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Creëer overzicht in je administratie met OCI en EDI

Maak het inkopen van jouw hout, plaat en bouwmaterialen nog makkelijker met onze OCI punch-out. De OCI punch-out verbindt jouw softwaresysteem met onze website, zodat je vanuit je eigen software een order kunt aanleggen. Daarnaast blijven alle functionaliteiten van de website toegankelijk. Hierdoor staat al jouw administratie op één plek. Door middel van EDI berichten uitwisseling wordt er efficiënter gecommuniceerd en worden onnodige fouten voorkomen.

Wat kan een punch-out koppeling en EDI voor jouw bedrijf betekenen?

Bij PontMeyer bieden we de mogelijkheid om via jouw eigen softwaresystemen, zoals inkoop-, calculatie- en/of planningssystemen onze website te gebruiken en direct te bestellen. Zo kun je een inkooporder aanleggen in jouw eigen systeem met up-to-date product- en prijsinformatie van PontMeyer, zonder de tussenkomst van een accountmanager. Op deze manier heb je al jouw administratie op één plek.

Vanuit jouw eigen softwaresysteem maak je met de OCI PunchOut een zijstap naar de website van PontMeyer. Je gebruikersgegevens worden meegenomen, zodat je vervolgens de artikelen die jij nodig hebt voor je klus kunt verzamelen. Nadat je alle producten hebt verzameld wordt je vanuit de winkelwagen teruggestuurd naar jouw software systeem om de order af te ronden. Door middel van EDI wordt jouw order direct na het plaatsen naar onze website verzonden.

EDI automatiseert alle onderlinge communicatie, waardoor er geen handmatig werk nodig is en menselijke fouten worden voorkomen. EDI is de uitwisseling van berichten en digitale bestanden tussen PontMeyer en jouw software systemen. OCI en EDI zorgen er samen voor dat onze website in staat is om direct te communiceren met jouw softwaresysteem. In het schema zie je hoe OCI werkt en wat EDI te bieden heeft.

oci-edi

Voordelen van OCI

  • Geen onderhoud van artikeldata, zoals levertijden en prijzen
  • Up-to-date artikelinformatie met een uitgebreide omschrijving en technische informatie
  • Voorraad- en leverinformatie direct zichtbaar
  • Geen periodiek prijscatalogus bestand nodig
oci-edi

Voordelen van EDI

  • Snellere uitwisseling van informatie
  • Orders, pakbonnen of facturen nooit meer handmatig overnemen
  • Snellere logistieke afhandeling
  • Minder fouten en papierwerk
  • Altijd en overal beschikbaar

Interesse?
Vraag een OCI-koppeling aan