text.skipToContent text.skipToNavigation

Pontmeyer Zoetermeer

Adres

Radonstraat 290
2718 TB Zoetermeer

Route naar de vestiging 079-3439723

zoetermeer@pontmeyer.nl

Openingstijden

ma
07:00 - 17:00
di
07:00 - 17:00
wo
07:00 - 17:00
do
07:00 - 17:00
vr
07:00 - 17:00
za
07:00 - 15:00
zo
Gesloten

Tip! Bestel online

Om uw bezoek aan onze vestiging nog soepeler te laten verlopen, kunt u alvast online bestellen. Zo bent u ervan verzekerd dat uw materiaal op voorraad ligt op het moment van afhalen bij de vestiging. Wij helpen u met het pakken en inladen van de bestelde goederen.
Log in om prijzen te zien

Groothandel

Drive-in

Team

Bent u op zoek naar een houthandel en bouwmarkt in Zoetermeer, Gouda, Voorburg, Pijnacker, Waddinxveen, Alphen aan den Rijn, Boskoop, Berkel of Rodenrijs? Voor een ruim assortiment aan hout, plaatmateriaal, bouwmateriaal, gereedschappen, bevestigingsmaterialen en ijzerwaren kunt u terecht bij houthandel en bouwmarkt Zoetermeer.

Groothandelsprijzen

Maak een account aan om direct de prijzen van onze producten/ materialen online te bekijken. U ontvangt dan ook een inkoopkaart, waarmee u op een snelle manier spullen kunt kopen. Bij de vestiging PontMeyer Zoetermeer vindt u scherpe prijzen voor grote partijen hout en bouwmaterialen. Heeft u een grote partij materialen nodig? Vraag dan een offerte aan.

Vakkennis en service

In de vestiging Zoetermeer vindt u een zeer behulpzaam en vakkundig team. De medewerkers kunnen u adviseren over welke bouwmaterialen u nodig heeft voor uw klus. Wilt u uw platen direct laten zagen? Dan bent u bij PontMeyer Zoetermeer aan het juiste adres. Onze medewerkers zagen het direct in de vestiging, terwijl u met een andere medewerker de rest van de goederen inlaadt.

Assortiment

Houthandel en bouwmarkt PontMeyer Zoetermeer is gespecialiseerd in bouwmaterialen. Zo vindt u hier merken als DeWALT, Gyproc, Weber, Spax en nog veel meer.

Bereikbaarheid

PontMeyer Zoetermeer is goed bereikbaar vanuit heel Zuid-Holland. U vindt onze prachtige vestiging ten zuiden van de A12 aan de Radonstraat 290 in Zoetermeer. U bent van harte welkom om langs te komen. De koffie staat klaar!