text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

PontMeyer Zoetermeer

Adres

Radonstraat 290
2718 TB Zoetermeer

Route naar de vestiging 079-3439723

zoetermeer@pontmeyer.nl

Openingstijden

ma
07:00 - 17:00
di
07:00 - 17:00
wo
07:00 - 17:00
do
07:00 - 17:00
vr
07:00 - 17:00
za
07:00 - 15:00
zo
Gesloten

Groothandel

Drive-in

Team

PontMeyer Zoetermeer is dé houthandel en bouwmarkt voor de regio Zoetermeer, Gouda, Voorburg, Pijnacker, Waddinxveen, Alphen aan den Rijn, Boskoop, Berkel en Rodenrijs. In onze vestiging in Zoetermeer staat een enthousiast verkoopteam voor je klaar om advies te geven over ons uitgebreide assortiment. In Zoetermeer vind je onder andere elektrisch gereedschap, dakbedekking en binnendeuren. Voor elke klus vind je hier het juiste bouwmateriaal

Groothandelsprijzen bij PontMeyer

Bij PontMeyer werken we met groothandelsprijzen. Zo kunnen wij grote orders hout en bouwmateriaal leveren tegen scherpe prijzen. Wil jij ook de scherpste prijs voor jouw hout en bouwmaterialen? Maak in twee stappen een account aan en zie direct jouw persoonlijke prijzen in. Bezig met een groot project en heb je liever een prijs op maat? Vraag dan een offerte aan of stuur je BIM-model naar ons op.

Vakkennis en service PontMeyer Zoetermeer

In Zoetermeer staan onze experts voor je klaar om jou te adviseren over de juiste materialen. Of het nu gaat over schuttingen, douglas hout of isolatiemateriaal, we helpen je graag verder.

In deze vestiging is er een verfmengmachine en een zaagservice voor luxe platen aanwezig. Naast levering tot de deur, kunnen wij ook op hoogte lossen. Neem hiervoor contact op met PontMeyer Zoetermeer of met de klantenservice. Uiteraard zijn de materialen ook op te halen bij de vestiging. Past het materiaal niet in de wagen? Geen probleem, bij onze vestiging kun je gebruik maken van een aanhanger.

Onze showroom

In onze vestiging in Zoetermeer is ook een showroom aanwezig. Hier vind je een mooie selectie aan deuren van Weekamp, ComfiDoor en Skantrae. Daarnaast is er een volledige Comfikitchen keuken aanwezig. Ook is er een kleine presentatie van gevelbekleding en dakpannen.

Online bestellen

Hout en bouwmaterialen zijn eenvoudig en snel online te bestellen. Met ruim 30.000 artikelen bieden we een breed assortiment aan, welke regelmatig uitgebreid wordt. In onze webshop vind je alle informatie over onze producten en de beschikbare voorraden. Log in om jouw persoonlijke projecten aan te maken en jouw favoriete artikelen per project op te slaan.

Schrijf je ook in voor onze nieuwsbrief en wordt wekelijks op de hoogte gehouden van al onze lopende acties.

Bereikbaarheid PontMeyer Zoetermeer

PontMeyer Zoetermeer is goed te bereiken vanuit Alphen aan de Rijn, Berkel, Boskoop, Gouda, Pijnacker, Rodenrijs, Voorburg, Waddinxveen en Zoetermeer. De vestiging vind je op de Radonstraat 290 te Zoetermeer. Kom langs voor jouw materialen en het beste advies, dan zorgen wij voor de koffie.