text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

PontMeyer Den Haag Loosduinseweg

Adres

Loosduinseweg 633
2571 AK Den Haag

Route naar de vestiging 070-3645830

loosduinseweg@pontmeyer.nl

Openingstijden

ma
07:00 - 17:00
di
07:00 - 17:00
wo
07:00 - 17:00
do
07:00 - 17:00
vr
07:00 - 17:00
za
07:00 - 15:00
zo
Gesloten

Tip! Bestel hout en bouwmaterialen online

Om je bezoek aan PontMeyer soepel te laten verlopen, kun je online jouw bouwmaterialen en hout kopen. Zo ben je ervan verzekerd dat het materiaal voorradig is op het moment van afhalen. Wij helpen je graag met het verzamelen en inladen van de materialen!

Groothandel

Drive-in

Bouwwinkel

PontMeyer Den Haag Loosduinseweg is dé houthandel en bouwmarkt voor de regio Den Haag en Scheveningen. Hier staan onze experts voor je klaar om ervoor te zorgen dat jij goed geholpen wordt. In onze vestiging op de Loosduinseweg vind je onder andere verschillende soorten ijzerwaren, hout en gereedschappen.

We beschikken over een drive-in, waar je eenvoudig met je wagen naar binnenrijdt. Zo laad je droog en efficiënt de benodigde materialen in en ben je snel weer op weg.

Groothandelsprijzen bij PontMeyer

Bij PontMeyer Den Haag Loosduinseweg vind je de beste hout- en bouwmaterialen tegen groothandelsprijzen. Wil je goedkoop hout en bouwmaterialen kopen? Maak eenvoudig een account aan en zie direct jouw persoonlijke prijzen in. Ontvang je liever een prijs op maat voor een groot project? Vraag dan een offerte bij ons aan of stuur je BIM-model naar ons op.

Vakkennis en service bij PontMeyer

Bij PontMeyer Den Haag Loosduinseweg vind je een groot team van specialisten die jou kunnen adviseren over de juiste materialen voor jouw klus. Zo is er een zaagservice voor hout, waar we het hout kunnen zagen, schaven, fresen en gronden, maar ook kunnen prefabriceren. Daarnaast bieden we stelkozijnen en trapbeschermers op maat aan.

Showroom Den Haag Loosduinseweg

In onze vestiging vind je ook een showroom. Hier vind je deuren van Skantrea, Weekamp en Svedex. Daarnaast kan ons team van PontMeyer Den Haag Loosduinseweg je van advies voorzien over het gehele aanwezige assortiment. Zo helpen wij je graag met het berekenen van het verbruik van gevelstenen, combinatievloeren en dakpannen. Ook bieden wij oplossingen op maat aan voor onder andere dakelementen, funderingen, deuren en EPDM dakbedekking.

Online bestellen

Iedere aannemer en klusser kan eenvoudig en snel bouwmaterialen en hout online bestellen bij PontMeyer. Ons assortiment bestaat uit ruim 30.000 producten en wordt regelmatig uitgebreid. Alle informatie over onze producten en voorraden vind je in de webshop. Log in om persoonlijke projecten aan te maken en jouw favoriete artikelen per project op te slaan.

Schrijf je daarnaast in voor onze nieuwsbrief en wordt wekelijks op de hoogte gehouden over onze lopende acties.

PontMeyer Den Haag Loosduinseweg bereiken

PontMeyer Den Haag Loosduinseweg is goed te bereiken vanuit Den Haag en Scheveningen. De vestiging vind je op de Loosduinseweg 633 in Den Haag. Kom langs voor jouw materialen en het beste advies, dan zorgen wij voor de koffie.