text.skipToContent text.skipToNavigation

Den Haag Loosduinseweg

Adres

Loosduinseweg 633
2571 AK Den Haag

Route naar de vestiging 070-3645830

loosduinseweg@pontmeyer.nl

Openingstijden

ma
7:00 - 17:00
di
7:00 - 17:00
wo
7:00 - 17:00
do
7:00 - 17:00
vr
7:00 - 17:00
za
7:00 - 15:00
zo
Gesloten

24 december & 31 december zijn onze vestigingen om 15:00 gesloten. Tijdens de Kerstdagen is PontMeyer gesloten.

Groothandel

Drive-in

Bouwwinkel

Bij houthandel en bouwmarkt PontMeyer Den Haag Loosduinseweg van de regio Den Haag en Scheveningen staat ons verkoopteam met plezier klaar voor iedereen die bouwt en verbouwt: professioneel en particulier. Het grote assortiment zorgt ervoor dat u altijd vindt wat u nodig heeft. Denk hierbij aan verschillende soorten hout, plaatmateriaal, bouwmaterialen, gereedschappen, bevestigingsmaterialen en ijzerwaren.

We beschikken over een drive-in, waar u met uw wagen naar binnen kunt rijden en droog de benodigde materialen kunt inladen. Kopen bij houthandel en bouwmarkt PontMeyer scheelt u veel tijd, die u weer aan uw klus kunt besteden.

Groothandelsprijzen

PontMeyer kan grote partijen hout en bouwmateriaal leveren tegen scherpe prijzen. Als u ook goedkoop hout en bouwmateriaal wilt kopen, maak dan een account aan. U kunt dan direct de prijzen van onze materialen inzien. Dit vraagt weinig van uw tijd: u kunt zich binnen een minuut online registreren. Voor grote projecten kunt u bij ons een offerte aanvragen.

PontMeyer heeft ook regelmatig acties en aanbiedingen die online te bestellen zijn. Kijk hiervoor op de website of informeer bij uw vestiging.

Vakkennis en service

In onze houthandel en bouwmarkt PontMeyer vindt u onze vakkundige medewerkers die u graag over het gebruik en toepassingen van hout en bouwmaterialen vertellen. Wij kunnen plaatmateriaal direct voor u op maat zagen. Daarnaast zijn veel meer bewerkingen mogelijk. Informeer bij uw verkoper. Ook op het gebied van bouwmaterialen kunnen we u adviseren. Zo helpen wij u graag met het berekenen van het verbruik voor gevelstenen, combinatievloeren en dakpannen. Ook bieden wij maatwerk oplossingen voor dakelementen, funderingsbalken, deuren, EPDM dakbedekking en nog veel meer!

Online bestellen

Voor elke aannemer en klusser is er de mogelijkheid om online te bestellen. U vindt hier ruim 20.000 artikelen, die u makkelijk online kunt kopen. In onze webshop vindt u meer informatie over het product of de voorraden van de artikelen. U kunt meerdere projecten aanmaken en uw favoriete artikelen per project opslaan. Als u bent ingelogd, ziet u uw eigen prijzen. Daarnaast kunt u zelf een leverdatum kiezen en veilig online bestellen en betalen via iDEAL of op rekening.

Bereikbaarheid

Houthandel en bouwmarkt PontMeyer is dichterbij dan u denkt. U vindt 48 vestigingen in het land. PontMeyer is altijd dichtbij om u verder te helpen met uw klus.

Bekijk onze actuele acties