text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

PontMeyer Steenbergen

Adres

Graaf Hendrikstraat 2
4651 TB Steenbergen

Route naar de vestiging 0167-563850

steenbergen@pontmeyer.nl

Openingstijden

ma
07:00 - 17:00
di
07:00 - 17:00
wo
07:00 - 17:00
do
07:00 - 17:00
vr
07:00 - 17:00
za
07:00 - 15:00
zo
Gesloten

Tip! Bestel hout en bouwmaterialen online

Om je bezoek aan PontMeyer soepel te laten verlopen, kun je online jouw bouwmaterialen en hout kopen. Zo ben je ervan verzekerd dat het materiaal voorradig is op het moment van afhalen. Wij helpen je graag met het verzamelen en inladen van de materialen!

Log in om prijzen te zien

Groothandel

Drive-in

Bouwwinkel

PontMeyer Steenbergen is de houthandel en bouwmarkt voor de regio Steenbergen, Dinteloord, Halsteren en Sint-Annaland. Onze vestiging is gespecialiseerd in ondere andere hout, deuren en gevelbekleding. Daarnaast adviseren we je graag over schuifdeurkasten, laminaat en UPM vlonderplanken.

Groothandelsprijzen bij PontMeyer

Bij onze houthandel vind je de beste hout- en bouwmaterialen tegen groothandelsprijzen. Wil jij goedkoop hout en bouwmaterialen kopen? Maak eenvoudig en snel een account aan en zie direct jouw persoonlijke prijzen in. Voor grote projecten bieden we ook prijzen op maat aan. Vraag in dit geval een offerte aan of stuur je BIM-model naar ons op. OCI en EDI koppeling met uw systeem is ook mogelijk.

Vakkennis en service bij PontMeyer Steenbergen

Onze vakkundige medewerkers bij PontMeyer Steenbergen vertellen je alles over het meest geschikte hout en bouwmateriaal voor jouw klus. Bij deze vestiging kun je gebruik maken van de zaagservice en slijpservice. Zo is er een platenzaag aanwezig waarmee we jouw platen tot 3.1 meter kunnen verzagen.

Daarnaast is er ook een pick-up service, waardoor je snel de spullen inlaadt en direct weer door kunt. Bezorging is ook mogelijk, zo bieden we spoedleveringen en lossen we op water en hoogte indien nodig.

Onze showroom in Steenbergen

In onze showroom vind je een brede selectie aan laminaat van onder andere Prodimex, maar ook aan UPM vlonderplanken. Ook vind je er deuren van verschillende merken waaronder Skantrae, ComfiDoor, Weekamp en Svedex. Daarnaast vind je er ook keukens van ComfiKitchen. Verder hebben we ook voorbeelden staan van gevelbekleding van Keralit en Eternit en vind je een selectie aan schuifdeurkasten en panelen in onze showroom.

Online bouwmaterialen en hout bestellen

Als aannemer of klusser kun je bij PontMeyer gemakkelijk online hout en bouwmaterialen bestellen. Ons online assortiment bestaat uit ruim 30.000 artikelen en wordt wekelijks uitgebreid. In onze webshop vind je meer informatie over onze producten en de voorraden. Log in om jouw persoonlijke projecten aan te maken en de artikelen per project op te slaan.

Schrijf je daarnaast in voor onze nieuwsbrief en wordt wekelijks op de hoogte gesteld van al onze lopende acties.

PontMeyer Steenbergen bereiken

Houthandel en bouwmarkt PontMeyer Steenbergen is uitstekend te bereiken vanuit Steenbergen, Dinteloord, Halsteren en Sint-Annaland. De vestiging bevindt zich op de Graaf Hendrikstraat 2 te Steenbergen niet ver van de A4 en N257. Kom snel langs of neem contact op met de vestiging. Wij zorgen dat de koffie klaarstaat.