text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

PontMeyer Wormerveer

Adres

Industrieweg 3
1521 NA Wormerveer

Route naar de vestiging 075-6283953

wormerveer@pontmeyer.nl

Openingstijden

ma
07:00 - 17:00
di
07:00 - 17:00
wo
07:00 - 17:00
do
07:00 - 17:00
vr
07:00 - 17:00
za
07:00 - 15:00
zo
Gesloten

Tip! Bestel hout en bouwmaterialen online

Om je bezoek aan PontMeyer soepel te laten verlopen, kun je online jouw bouwmaterialen en hout kopen. Zo ben je ervan verzekerd dat het materiaal voorradig is op het moment van afhalen. Wij helpen je graag met het verzamelen en inladen van de materialen!

Log in om prijzen te zien

Groothandel

Drive-in

Bouwwinkel

PontMeyer is de grootste houthandel en bouwmarkt in regio Assendelft, Purmerend en Wormerveer. PontMeyer Wormerveer levert een uitgebreid assortiment aan onder andere vlonderplanken, deuren en parket en laminaat. Voor elke klus vind je bij PontMeyer Wormerveer de juiste materialen.

Bouwmaterialen en hout kopen bij onze bouwmarkt in Wormerveer scheelt jou tijd, die je weer aan de klus kunt besteden. Het nog gemakkelijker maken? Bestel dan online jouw bouwmaterialen en hout. We beschikken over een drive-in, waar je met jouw wagen naar binnenrijdt en droog de benodigde materialen kunt inladen. Zo ben je snel weer onderweg.

Groothandelsprijzen bij PontMeyer

Bij onze houthandel in Wormerveer vind je de beste bouwmaterialen tegen groothandelsprijzen. Wil jij goedkoop hout en bouwmaterialen kopen? Maak dan eenvoudig en snel een account aan en zie direct jouw persoonlijke prijzen in. Bezig met een groot project en wil je liever een prijs op maat? Vraag dan een offerte aan of stuur je BIM-model naar ons op.

PontMeyer heeft regelmatig aanbiedingen die te vinden zijn in onze webshop. Kijk voor meer informatie op onze actiepagina of informeer bij jouw lokale vestiging.

Vakkennis en service bij PontMeyer Wormerveer

Ons team in Wormerveer bestaat uit vakkundige medewerkers die je alles vertellen over het hout in ons assortiment, waaronder het tuinhout en Douglas rabatdelen. Daarnaast kun je bij PontMeyer Wormerveer gebruikmaken van onze slijpservice en zaagservices voor hout, plaat en gevel. Indien de gekochte materialen niet in jouw wagen passen, kun je kosteloos gebruik maken van onze aanhangers.

Onze showroom

In onze showroom in Wormerveer vind je een selectie aan deuren van onder andere ComfiDoor, Svedex en Skantrae. Daarnaast kun je ook onze keukens van ComfiKitchen en verschillende gevelstenen bekijken. In onze showroom vind je ook gevelborden met Keralit, vlonderplanken en pvc vloeren. Verder is het mogelijk om UPM samples aan te vragen.

Online bouwmaterialen en hout bestellen

Iedere klusser en aannemer kan bij PontMeyer online bouwmaterialen en hout bestellen. Ons online assortiment bestaat uit ruim 30.000 artikelen en wordt regelmatig uitgebreid. In onze webshop vind je meer informatie over onze producten en voorraden. Log in om jouw persoonlijke projecten aan te maken en je favoriete artikelen per project op te slaan.

PontMeyer Wormerveer bereiken

Houthandel en bouwmarkt PontMeyer Wormerveer is uitstekend bereikbaar vanuit Zaandam, Assendelft en Purmerend. PontMeyer Wormerveer is te vinden op Industrieweg 3 in Wormerveer.

Kom langs bij PontMeyer Wormerveer voor al je vragen. De koffie staat voor je klaar.