text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

PontMeyer Wormerveer

Adres

Bruynvisweg 3
1531 AX Wormer

Route naar de vestiging 075-6283953

wormerveer@pontmeyer.nl

Openingstijden

ma
07:00 - 17:00
di
07:00 - 17:00
wo
07:00 - 17:00
do
07:00 - 17:00
vr
07:00 - 17:00
za
07:00 - 15:00
zo
Gesloten

Tip! Bestel hout en bouwmaterialen online

Om je bezoek aan PontMeyer soepel te laten verlopen, kun je online jouw bouwmaterialen en hout kopen. Zo ben je ervan verzekerd dat het materiaal voorradig is op het moment van afhalen. Wij helpen je graag met het verzamelen en inladen van de materialen!

Groothandel

Drive-in

Bouwwinkel

PontMeyer is de grootste houthandel en bouwmarkt in regio Assendelft, Purmerend en Wormerveer. PontMeyer Wormerveer levert een uitgebreid assortiment aan onder andere vlonderplanken, deuren en parket en laminaat. Voor elke klus vind je bij PontMeyer Wormerveer de juiste materialen.

PontMeyer Wormerveer bouwt aan een nieuwe vestiging

Om je in de toekomst nog beter te kunnen laten bouwen, realiseren wij op onze huidige locatie een compleet nieuwe Drive-in. Om dit mogelijk te maken kan je vanaf heden alleen terecht op onze tijdelijke locatie Bruynvisweg 3 in Wormer.

Bruynvisweg 3 is een Pick up locatie met een volledig assortiment en dezelfde service die je van ons gewend bent.

Wanneer je langs komt zetten wij de gewenste materialen voor je klaar, zodat jij kan inladen. Haast? Bel ons een uur van te voren en jouw bestelling staat bij aankomst gereed. Al je materialen zo ingeladen. Snel en zonder onnodig gesjouw. Toebehoren nodig? In onze bouwwinkel vind je alles van ijzerwaren tot kitten, van gereedschap tot bouwchemie.

We hebben veel en we regelen veel. Samen. Hoe complex de opdracht ook is. Toch kan het zijn dat wij de gewenste materialen niet in onze vestiging hebben liggen. Dan geldt: Voor 13.00 uur besteld, volgende werkdag gratis op onze vestiging af te halen of vanaf € 500,- gratis geleverd op de bouwplaats.

Groothandelsprijzen bij PontMeyer

Bij onze houthandel in Wormerveer vind je de beste bouwmaterialen tegen groothandelsprijzen. Wil jij goedkoop hout en bouwmaterialen kopen? Maak dan eenvoudig en snel een account aan en zie direct jouw persoonlijke prijzen in. Bezig met een groot project en wil je liever een prijs op maat? Vraag dan een offerte aan of stuur je BIM-model naar ons op.

PontMeyer heeft regelmatig aanbiedingen die te vinden zijn in onze webshop. Kijk voor meer informatie op onze actiepagina of informeer bij jouw lokale vestiging.

Vakkennis en service bij PontMeyer Wormerveer

Ons team in Wormerveer bestaat uit vakkundige medewerkers die je alles vertellen over het hout in ons assortiment, waaronder het tuinhout en Douglas rabatdelen. Daarnaast kun je bij PontMeyer Wormerveer gebruikmaken van onze slijpservice en zaagservices voor hout, plaat en gevel. Indien de gekochte materialen niet in jouw wagen passen, kun je kosteloos gebruik maken van onze aanhangers.

Online bouwmaterialen en hout bestellen

Iedere klusser en aannemer kan bij PontMeyer online bouwmaterialen en hout bestellen. Ons online assortiment bestaat uit ruim 30.000 artikelen en wordt regelmatig uitgebreid. In onze webshop vind je meer informatie over onze producten en voorraden. Log in om jouw persoonlijke projecten aan te maken en je favoriete artikelen per project op te slaan.

PontMeyer Wormerveer bereiken

Houthandel en bouwmarkt PontMeyer Wormerveer is uitstekend bereikbaar vanuit Zaandam, Assendelft en Purmerend. PontMeyer Wormerveer is te vinden op Industrieweg 3 in Wormerveer.

Kom langs bij PontMeyer Wormerveer voor al je vragen. De koffie staat voor je klaar.