text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Beschoeiing

Een beschoeiing is een houten constructie die tegen de waterkant wordt geplaatst om de grond te beschermen tegen de invloeden van water, zoals afbrokkeling of verzakking. Het wordt vaak geplaatst bij de slootkant, langs een vijver of als verhoogde afrastering.

7 producten gevonden

De keuze tussen beschoeiing en damwand beschoeiing

Met een damwand of beschoeiing versterk je de oeverkant. Het verschil tussen de twee zit hem in de plaatsing:

  • Een damwand is een plaat die verticaal in de grond wordt getrild. Vaak wordt deze manier gebruikt bij grote bouwprojecten.
  • Een beschoeiing wordt gemaakt door eerst palen in de grond te plaatsen en er vervolgens plaatmateriaal op te monteren. Dit wordt vaak gebruikt bij sloten en vijvers.

De beschoeiing in ons assortiment is van Angelim Vermelho, een tropische hardhoutsoort. Dit hout heeft duurzaamheidsklasse I. Hierdoor is deze houtsoort bestand tegen langdurige blootstelling aan water.

Beschoeiing kopen bij PontMeyer

Benieuwd naar de prijzen van beschoeiing? Log dan in of maak in twee gemakkelijke stappen een account bij ons aan. Vervolgens kun je de prijzen in onze webshop inzien en de juiste afmeting beschoeiing bestellen. Schrijf je daarnaast in voor onze nieuwsbrief en wordt wekelijks op de hoogte gesteld van al onze lopende acties.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor je bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.