text.skipToContent text.skipToNavigation

Pontmeyer Hilversum

Adres

Vreelandseweg 2-8
1216 CG Hilversum

Route naar de vestiging 035-6241652

hilversum@pontmeyer.nl

Openingstijden

ma
06:30 - 17:00
di
06:30 - 19:00
wo
06:30 - 17:00
do
06:30 - 19:00
vr
06:30 - 17:00
za
07:00 - 15:00
zo
Gesloten

Tip! Bestel online

Om uw bezoek aan onze vestiging nog soepeler te laten verlopen, kunt u alvast online bestellen. Zo bent u ervan verzekerd dat uw materiaal op voorraad ligt op het moment van afhalen bij de vestiging. Wij helpen u met het pakken en inladen van de bestelde goederen.
Log in om prijzen te zien

Groothandel

Drive-in

Bouwwinkel

Dé houthandel en bouwmarkt voor Loosdrecht, Laren, Bussum en Kortenhoef. PontMeyer is de grootste houthandel in Het Gooi én daarbuiten. Met 48 locaties door heel Nederland is er altijd een PontMeyer bij u in de buurt. Ook voor plaatmaterialen, bouwmaterialen, gereedschappen, bevestigingsmaterialen en ijzerwaren kunt u terecht in onze bouwmarkt.

Onze vestiging levert aan iedereen die (ver)bouwt: particulier en professioneel. Bij ons kunt u kopen voor groothandels prijzen. Maak een online account aan of log in om prijzen te zien.

Vakkennis

In elke houthandel van PontMeyer vindt u onze hout- en plaatspecialisten, die u van het beste advies kunnen voorzien. Wij denken graag met u mee!

Assortiment

PontMeyer staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en A-merken in de bouw. Onlangs is de vestiging in Hilversum geheel vernieuwd en het assortiment uitgebreid. Er is een compleet nieuwe bouwwinkel met o.a. een vernieuwd assortiment ijzerwaren en het assortiment Festool is uitgebreid. In de drive-in vindt u een grote stelling met naaldhout, waardoor u nog meer gemak ervaart bij het uitzoeken en inladen van het (lange) hout voor uw projecten.

Uitstekende service

In Hilversum staat ons verkoopteam met plezier voor u klaar. Wij helpen u graag bij het inladen van uw producten. Snel uw hout of plaatmateriaal op maat zagen? Wij kunnen uw producten direct op maat voor u zagen op de grote, centraal gelegen machinale afdeling. Ook voor het slijpen van uw zaagbladen en beitels kunt u bij PontMeyer Hilversum terecht.

Online bestellen

Wij zetten uw order klaar in onze bouwmarkt zodat u snel door kunt naar uw klus. Voor materialen die wij uit voorraad leveren geldt: voor 13 uur besteld, morgen geleverd.

Showroom

In houthandel en bouwmarkt PontMeyer Hilversum vindt u een showroom voor keukens, gevels, deuren en daken. Kom langs voor inspiratie, advies en gratis monsters. In onze deuren showroom treft u binnendeuren en buitendeuren die passen bij ieder interieur. Onze collectie binnendeuren en buitendeuren bevat topmerken als Skantrae, Weekamp en ComfiDoor.

Bereikbaarheid

PontMeyer Hilversum is uitstekend bereikbaar vanuit Loosdrecht, Laren, Bussum en Kortenhoef. U vindt ons binnen de bebouwde kom van Hilversum aan de Vreelandseweg 2-8. Kom langs in ons drive-in afhaalcentrum of neem contact op voor meer informatie.