text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten
Filter 59 resultaten

Boeidelen

Boeidelen of boeiboorden zijn planken of panelen die aan de buitenkant van een dakrand of gevel worden bevestigd om deze af te werken en te beschermen tegen weersinvloeden. Een boeideel is verkrijgbaar in verschillende materialen, kleuren en maten.

59 producten gevonden

Functionaliteit van boeiboorden

Boeidelen hebben een praktische en decoratieve functie en dragen bij aan de esthetiek van een gebouw. Door zorgvuldig te kiezen voor hoogwaardige boeidelen, bescherm je niet alleen de dakranden en gevels van een gebouw, maar verbeter je ook de uitstraling ervan.

Verschillende materialen boeidelen

Het assortiment van PontMeyer bestaat uit houten en kunststof boeidelen. Houten boeidelen zijn traditioneel en hebben een natuurlijke uitstraling, maar vergen meer onderhoud dan boeidelen van kunststof. Kunststof boeidelen zijn onderhoudsarm en duurzaam.

Het boeidelen assortiment van PontMeyer bestaat uit:

Boeidelen onderhouden

Boeidelen hebben jaarlijks onderhoud nodig om hun beschermende functie te behouden en ervoor te zorgen dat ze er goed blijven uitzien. Onderhoud kan bestaan uit schoonmaken, schilderen of het vervangen van beschadigde delen.

Bevestigen van boeidelen op je dak

Je bevestigt boeidelen door ze waterpas op de gewenste positie te plaatsen en vervolgens met schroeven stevig vast te zetten. Tijdens het bevestigingsproces is het belangrijk om regelmatig te controleren of de boeidelen nog steeds waterpas zijn, zodat ze een nette en rechte afwerking krijgen. Voor meer informatie zie het verwerkingsvoorschrift.

Boeidelen kopen bij PontMeyer

Ben je overtuigd en wil je boeidelen kopen bij PontMeyer? Bekijk dan ons assortiment. Maak eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kun je inloggen, jouw persoonlijke prijzen inzien en plaats je gemakkelijk en snel een bestelling. Wil je op de hoogte blijven van onze acties en kortingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 uur bereikbaar. Uiteraard ben je van harte welkom in één van onze vestigingen.