text.skipToContent text.skipToNavigation

Pontmeyer Huizen

Adres

Energieweg 22
1271 ED Huizen

Route naar de vestiging 035-5254714

huizen@pontmeyer.nl

Openingstijden

ma
07:00 - 17:00
di
07:00 - 17:00
wo
07:00 - 17:00
do
07:00 - 17:00
vr
07:00 - 17:00
za
07:00 - 15:00
zo
Gesloten

Tip! Bestel online

Om uw bezoek aan onze vestiging nog soepeler te laten verlopen, kunt u alvast online bestellen. Zo bent u ervan verzekerd dat uw materiaal op voorraad ligt op het moment van afhalen bij de vestiging. Wij helpen u met het pakken en inladen van de bestelde goederen.
Log in om prijzen te zien

Groothandel

Drive-in

Bouwwinkel

Heeft u hout en bouwmaterialen nodig voor uw klus? Houthandel en bouwmarkt PontMeyer Huizen heeft een groot assortiment houtsoorten, plaatmaterialen, bouwmaterialen, ijzerwaren en bevestigingsmaterialen voor elke klus. Wij zijn goed bereikbaar vanuit Baarn, Bussum, Blaricum, Eemnes, Huizen, Laren, Muiden en Naarden.

Groothandelsprijzen

U kunt bij PontMeyer Huizen goedkoop hout en bouwmaterialen kopen. U betaalt namelijk een groothandelsprijs. Maak een online account aan en zie binnen enkele minuten de prijzen van de materialen. Voor grote projecten kunt u een offerte aanvragen of contact opnemen met de vestiging Huizen. In sommige gevallen valt uw bestelling dan nog goedkoper uit.

Vakkennis en service

Er staat een vakkundig en gedreven team klaar om u te adviseren over elke klus. U kunt hier onder meer terecht met vragen over houtsoorten, plaatmaterialen, laminaat, gereedschappen en nog veel meer. Heeft u specifieke vragen over een product? PontMeyer Huizen zoekt het graag voor u uit terwijl u verder gaat met uw klus! In de drive-in van PontMeyer Huizen vindt u een platenzaag. Hier kunt u de platen direct op maat laten zagen. Vervolgens kunt u uw spullen droog en snel inladen.

Assortiment

Het standaard assortiment van PontMeyer bestaat uit hout, plaatmateriaal, bouwmateriaal en diverse gereedschappen en accessoires. PontMeyer Huizen heeft een uitgebreid assortiment met dakpannen en toebehoren, zoals nokvorsten en eindpannen.

Naast de standaard Bribus keukens in de witte uitvoering levert PontMeyer Huizen op bestelling ook nog de Alno Impuls keukens met daarbij de eventueel benodigde inbouw apparatuur van ATAG, Pelgrim of Etna. De werkbladen worden op maat gemaakt.

Showroom

Wilt u artikelen eerst zien? Dan kunt u langskomen bij de showroom. U vindt hier deuren van de merken Svedex, Skantrae, Weekamp en ComfiDoor. Daarnaast zijn er displays UPM composieten vlonderplanken en Keralit.

Bereikbaarheid

U kunt de houthandel en bouwmarkt PontMeyer Huizen vinden op de Energieweg 22.