text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

PontMeyer Dordrecht

Adres

Nijverheidstraat 55
3316 AP Dordrecht

Route naar de vestiging 078-6147911

dordrecht@pontmeyer.nl

Openingstijden

ma
07:00 - 17:00
di
07:00 - 17:00
wo
07:00 - 17:00
do
07:00 - 17:00
vr
07:00 - 17:00
za
07:00 - 15:00
zo
Gesloten

Tip! Bestel hout en bouwmaterialen online

Om je bezoek aan PontMeyer soepel te laten verlopen, kun je online jouw bouwmaterialen en hout kopen. Zo ben je ervan verzekerd dat het materiaal voorradig is op het moment van afhalen. Wij helpen je graag met het verzamelen en inladen van de materialen!

Log in om prijzen te zien

Groothandel

Drive-in

Bouwwinkel

Houthandel en bouwmarkt PontMeyer Dordrecht is al tijden de bouwmarkt voor de omgeving van Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Hendrik-Ido Ambacht. In onze vestiging vind je een ruim assortiment aan verschillende soorten hout, gereedschappen en ijzerwaren.

Groothandelsprijzen bij PontMeyer

Bij onze houthandel in Dordrecht vind je de beste bouwmaterialen tegen groothandelsprijzen. Wil jij goedkoop hout en bouwmaterialen kopen? Maak dan eenvoudig en snel een account aan en zie direct jouw persoonlijke prijzen in. Bezig met een groot project en wil je liever een prijs op maat? Vraag dan een offerte aan of stuur je BIM-model naar ons op.

Vakkennis en service bij PontMeyer Dordrecht

Onze vakkundige medewerkers bij PontMeyer Dordrecht voorzien je van advies bij elke aankoop. Daarnaast kun je bij deze vestiging gebruik maken van de zaagservice en slijpservice. Zo is het mogelijk om platen te laten zagen op deze locatie, zoals Trespa platen.

Verder bieden wij spoedleveringen aan met onze Sprinter service en leveren we, indien gewenst, op locatie.

Onze showroom

Bij PontMeyer Dordrecht vind je in de showroom onder andere een brede selectie aan UPM showboarden en keukens van ComfiKitchen. Onze vakkundige mensen bij PontMeyer Dordrecht vertellen je hier graag meer over.

Online bouwmaterialen en hout bestellen

Of je nu klusser of aannemer bent, bij PontMeyer bestel je eenvoudig en snel jouw bouwmaterialen en hout online. Ons online assortiment bestaat uit ruim 30.000 artikelen en wordt regelmatig uitgebreid. In onze webshop vind je meer informatie over onze producten en de voorraden. Log in om jouw persoonlijke projecten aan te maken en jouw favoriete artikelen per project op te slaan.

Schrijf je daarnaast in voor onze nieuwsbrief en wordt wekelijks op de hoogte gesteld van al onze lopende acties.

PontMeyer Dordrecht bereiken

Houthandel en bouwmarkt PontMeyer Dordrecht is uitstekend te bereiken vanuit Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht en Hendrik-Ido Ambacht. De vestiging bevindt zich op de Graaf Nijverheidstraat 55 te Dordrecht niet ver van de binnenstad en direct aan de A16. Kom snel langs of neem contact op met de vestiging. Dan zorgen wij dat de koffie klaarstaat.