text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten
Randafwerking
Dikte (mm)
Filter 237 resultaten

Dakbedekking

237 producten gevonden

Dakbedekking dient ter bescherming van het dak tegen alle weersinvloeden, zoals regen, zon, hagel en wind. Je hebt hierbij de keuze uit verschillende soorten, zoals EPDM, bitumen en golfplaten. Wat de beste optie is, is afhankelijk van het type dakconstructie, de verwachte levensduur van de dakbedekking en het gewenste uiterlijk. In het assortiment van PontMeyer vind je ook de benodigdheden om deze dakbedekking mee te monteren of af te werken, want alleen een goede dak- en gootbehandeling garandeert een waterdicht dak zonder lekkage.

Voor het bedekken van een hellend dak worden voornamelijk golfplaten gebruikt. Deze golfplaten zijn eenvoudig te bevestigen op het dakframe door gebruik te maken van houtdraadbouten. Bij platte daken kies je tussen Uniplex, EPDM of bitumen. Uniplex dakelementen zijn geïsoleerde dakelementen die je op het dakframe nagelt met behulp van speciale duplexnagels. Vervolgens leg je hier dakbeddeking, zoals bitumen of EPDM, overheen.

Bekijk ook eens ons assortiment dakisolatie. Goede dakisolatie draagt bij aan het leefcomfort en je portemonnee.

Dakbedekking kopen bij PontMeyer

Benieuwd naar de prijzen? Log dan in of maak in twee stappen een account aan. Vervolgens kun je de prijzen inzien en de juiste dakbedekking bestellen. Wij beschikken over een ruim assortiment met ruime voorraden. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe producten en acties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor je bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.