text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten

Dakbedekking

158 producten gevonden

Bent u op zoek naar dakbedekking voor uw schuur, uitbouw of dak? Dan bent u bij PontMeyer aan het juiste adres! Of wilt u alles weten over het repareren van uw dakgoot? U leest het in ons artikel over dakgoot repareren. In onze webshop hebben wij verschillende soorten dakbedekking en hebben wij een ruim assortiment aan gereedschap voor het bevestigen en onderhouden van de dakbedekking. Meer weten. Lees dan verder.

Soorten dakbedekking

Wanneer u een dak wilt bedekken, dient u te weten welke soort u nodig heeft. De keuze van de dakbedekking is afhankelijk van de dakconstructie, de verwachte levensduur van de dakbedekking, het uiterlijk en de prijs. Voor het bedekken van hellende daken kunt u kiezen voor golfplaten. Deze vezelcementplaat is makkelijk te bevestigen op uw dakframe door gebruik te maken van houtdraadbouten.

Voor platte daken kunt u epdm, bitumen of uniplex gebruiken. Uniplex zijn geïsoleerde dakelementen die u nagelt op uw dakframe door gebruik te maken van speciale duplexnagels. U kunt hier overheen uw dakbedekking leggen zoals bitumen of epdm. Epdm is gemakkelijk verwerkbaar doordat deze op maat besteld kan worden. De epdm uitvouwen op de gewenste plek en monteren is voldoende. Bitumen plaatst u gemakkelijk op de uniplex of op de onderlaag. Indien u gemakkelijk te verwerken en duurzame dakbedekking wenst, kunt u kiezen voor epdm. Ook alle bijbehorende artikelen zijn te vinden in onze webshop.

De benodigdheden voor het bedekken van de dak

Zorg bij de verwerking van dakbedekking voor voldoende bescherming. Kniebeschermers en handschoenen werken prettig bij de verwerking van dakbedekking. Indien u gebruikt maakt van een brander of lijm is een stofmasker en veiligheidsbril gewenst. Alle benodigdheden, dak doorvoeren en afwerkprofielen voor uw dakbedekking vindt u bij PontMeyer. Voor het stevig aanrollen van uw dakbedekking kunt u gebruik maken van een aandrukroller.

Dakbedekking kopen bij PontMeyer

Wilt u cellenbetonblokken kopen voor uw schuur, uitbouw of dak? Dat kan nu snel en eenvoudig via onze webshop! Plaats vandaag nog uw bestelling voor 13u en u kunt het morgen al in huis verwachten! Ook kunt u ervoor kiezen om de dakbedekkingen eerst te bekijken in één van de vestigingen van PontMeyer. Heeft u nog vragen over de dakbedekkingen, hulpartikelen of een van onze andere producten? Bel dan gerust naar onze klantenservice via 075-653 62 92. Onze klantenservice staat voor u klaar van maandag t/m vrijdag: 7:00 uur t/m 19:00 uur.