text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten
Afwerking toplaag
Toepassing
Breedte (mm)
Afmeting (mm)
Randafwerking
Brandklasse
Milieucertificaat
Dikte lengte (mm)
Filter 165 resultaten

Tegels

Op zoek naar materiaal dat bescherming biedt en een decoratieve werking heeft? Neem dan vooral een kijkje bij ons mooie tegel assortiment. Tegels beshcermen de ondergrond waarop zij geplaatst worden tegen vocht. Verder zijn ze eenvoudiger schoon te maken dan bijvoorbeeld behang. Dit is ook meteen de reden waarom tegels uit hygiënisch oogpunt worden geplaatst in keukens, toiletten en badkamers.

165 producten gevonden

Het assortiment tegels van PontMeyer

In het assortiment van PontMeyer vind je alles wat je nodig hebt. Zo verkopen wij wandtegels en vloertegels in verschillende kleuren en looks. Naast deze mooie tegels bieden wij ook alles aan wat je nodig hebt om de tegels te plaatsen.

Wat heb je nodig om tegels te voegen?

Als je tegels gaat voegen moet je rekening houden met een aantal zaken. Denk hierbij aan:

  • Voorstrijkmiddelen die gebruikt worden bij zuigende ondergronden, zoals cementgebonden mortels en gipsplaten.
  • Universele primer die gebruikt worden voor een beter aanhechting van de tegel en het voorkomen van luchtbellen in de vloeivloer.
  • Afdichtpasta die gebruikt wordt voor het afdichten van gesloten horizontale en verticale hoekaansluitingen bij tegels in vochtige ruimtes.
  • Kimband wordt gebruikt wordt als een hoogwaardige wapeningsband voor horizontale en verticale hoekafdichtingen in vochtige ruimtes.
  • Euroband die gebruikt wordt voor het afdichten van horizontale en verticale tegelaansluitingen.
  • Dispersieprimer. Dit is een voorstrijkmiddel dat zorgt voor een betere hechting van het afdichtingsmiddel.

Ga je zelf tegels leggen of monteren?

Bij het monteren van tegels heb je lijm nodig. Bekijk hier ons assortiment tegellijm. Ook tegelprofielen mogen niet ontbreken. Deze zijn geschikt voor het afwerken van het tegelwerk. Door een tegelprofiel te gebruiken, laat je randen en hoeken netjes overlopen. Bekijk hier ons assortiment tegelprofielen. Daarnaast zijn goede voegmiddelen en voorstrijk belangrijk. Ons voegmiddel is geschikt voor wand- en vloertegels. Door de flankhechting en goede verwerkbaarheid is deze geschikt voor het voegen van keramische tegels. Bekijk hier ons assortiment voegmiddel. PontMeyer voorstrijk is speciaal en onverdund te gebruiken. Bekijk hier ons assortiment voorstrijk tegels.

Tegels voor in de badkamer en keuken

De badkamertegels van PontMeyer zijn ook geschikt om te plaatsen in keukens, zwembaden en toiletten. De tegels zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en je kunt kiezen uit een vierkant of rechthoekig model. Heb je tegels voor een vloer of wand nodig? Bekijk dan ons assortiment vloertegels en wandtegels.

Benodigdheden voor tegels voegen

Je maakt tegels op maat met een tegelsnijplank. Voor de juiste werkhoogte kun je een mobiele werktafel gebruiken. Door de antislip toplaag kun je de tegel bewerken zonder dat deze verschuift. Maak gebruik van een zuignap om de tegel makkelijk te kunnen tillen en verplaatsen. Zorg voor de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen. Gebruik handschoenen en een veiligheidsbril tijdens het boren en tijdens het snijden van wand of vloertegels. Werk de tegels netjes af door de voegen te vullen met een voegmiddel in de gewenste kleur. Tegels koop je gemakkelijk en snel via de webshop of in één van de vestigingen van PontMeyer.

Tegels en schermen voor in de tuin nodig?

Ben je klaar met het verbouwen van je huis en ga je verder met de tuin? Denk dan eens aan het bouwen van je eigen terras. Bekijk hier ons assortiment terrastegels en tuinschermen. Met PontMeyer maak je je droomhuis compleet!

Tegels kopen bij PontMeyer

Ben je overtuigd en wil je tegels kopen bij PontMeyer? Bekijk dan ons assortiment. Maak eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kun je inloggen, jouw persoonlijke prijzen inzien en plaats je gemakkelijk en snel een bestelling. Wil je op de hoogte blijven van onze acties en kortingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 uur bereikbaar. Uiteraard ben je van harte welkom in één van onze vestigingen.