text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten
Product
Toon meer Toon minder
Merk
Toon meer Toon minder
Toepassingsgebied
Materiaalsoort
Toon meer Toon minder
Lengte (mm)
Toon meer Toon minder
Breedte (mm)
Dikte (mm)
Toon meer Toon minder
Kleurgroep
Toon meer Toon minder
Productgroep
Filter 144 resultaten

Tegels

144 producten gevonden

Tegels kopen?

Op zoek naar een materiaal die bescherming biedt en ook nog eens een decoratieve werking heeft? Neem dan vooral een kijkje bij ons mooie tegel assortiment. Tegels geven de ondergrond waarop zij geplaatst worden bescherming tegen vocht. Verder zijn tegels eenvoudiger schoon te maken dan bijvoorbeeld behang. Dit is ook meteen de reden waarom tegels uit hygiënisch oogpunt worden geplaatst in bijvoorbeeld keukens, toiletten en badkamers.

Het assortiment tegels van PontMeyer

In het assortiment van PontMeyer vindt u alles wat u nodig heeft voor het plaatsen van de tegels en natuurlijk de tegels zelf. Zo verkopen wij wandtegels en vloertegels in verschillende kleuren en looks. Naast deze mooie tegels bieden wij dus ook alles aan wat u nodig heeft om de tegels te plaatsen.

Wat heeft u nodig om tegels te voegen?

Als je tegels gaat voegen moet u rekening houden met een aantal zaken. Denk hierbij aan:

1. Voorstrijkmiddelen die aangebracht dient te worden bij zuigende ondergronden als cementgebonden mortels en gipsplaten.

2. Universele primer die aangebracht dient te worden voor een beter aanhechting van de tegel en luchtbellen in de vloeivloer voorkomt.

3. Afdichtpasta die gebruikt wordt voor het afdichten van gesloten horizontale en verticale hoekaansluitingen bij tegels in vochtige ruimtes.

4. Kimband wordt gebruikt als een hoogwaardige wapeningsband voor horizontale en verticale hoek afdichtingen in vochtige ruimtes.

5. Euroband wordt gebruikt voor het afdichten van horizontale en verticale tegel aansluitingen.

6. Dispersieprimer. Dit is een voorstrijkmiddel die zorgt voor een betere hechting van het afdichtingsmiddel.

Gaat u zelf tegels leggen of monteren?

Bij het monteren van tegels heeft u lijm. Bekijk hier ons assortiment tegellijm. Ook tegelprofielen mogen niet ontbreken. Deze zijn geschikt voor het afwerken van uw tegelwerk. Door een tegelprofiel te gebruiken kunt u randen en hoeken netjes laten overlopen. Bekijk hier ons assortiment tegelprofielen. Daarnaast is een goed voegmiddel en voorstrijk belangrijk. Ons voegmiddel is geschikt voor wand- en vloertegels. Door de flankhechting en goede verwerkbaarheid is deze geschikt voor het voegen van keramische tegel. Bekijk hier ons assortiment voegmiddel. PontMeyer voorstrijk tegels is speciaal en onverdund te gebruiken. Bekijk hier ons assortiment voorstrijk tegels.

Tegels voor in de badkamer en keuken

De tegels van PontMeyer zijn geschikt om te plaatsen in keukens, badkamers, zwembaden en toiletten. De tegels zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en u kunt de keuze maken uit een vierkant of rechthoekig model. Heeft u bijvoorbeeld tegel voor uw vloer of wand nodig? Bekijk dan ons assortiment vloertegels en wandtegels.

Benodigdheden voor tegels voegen

Tegels kunt u op maat maken met een tegelsnijplank. Voor de juiste werkhoogte kunt u een mobiele werktafell gebruiken. Vanwege de anti slip toplaag kunt u de tegel bewerken zonder dat deze verschuift. Maak gebruik van een zuignapp om de tegel makkelijk te kunnen tillen en te verplaatsen. Zorg voor de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen. Gebruik handschoenenn en een veiligheidsbril tijdens het boren, of snijden van wand of vloertegels. Werk de tegels netjes af door de voegen te vullen met een voegmiddel in de gewenste kleur.

Tegels koopt u gemakkelijk en snel via de webshop of in één van de vestigingen van PontMeyer.

Tegels en schermen voor in uw tuin nodig?

Bent u klaar met het verbouwen van uw huis en gaat u verder met uw tuin? Denk dan eens aan het bouwen van uw eigen terras. Bekijk hier ons assortiment terrastegels en tuinschermen. Met PontMeyer maakt u uw droomhuis compleet!

Vloertegels

Bent u binnenkort van plan om uw badkamer, keuken of woonkamer vloer te vervangen door mooie vloertegels? Dan bent u bij PontMeyer aan het juiste adres! In ons assortiment hebben we namelijk verschillende soorten kwalitatieve vloertegels, die zorgen voor een strakke uitstraling van de ruimte! Bij PontMeyer kunt u vloertegels gebruiken in de volgende ruimtes:

Vloertegels voor in de keuken

Bent u op zoek naar tegels voor in de keuken? Ga dan altijd na hoe gemakkelijk de vloer schoon te houden is. Onze vloertegels trekken namelijk geen vuil aan. Daarnaast zijn de zeer onderhoudsvriendelijk en eenvoudig schoon te maken.

Vloertegels voor in de badkamer

Alvorens u begint met het kopen van de vloertegels, is het belangrijk om te weten welke vloertegels geschikt zijn voor de ruimte die u wil betegelen. Wanneer u de vloertegels wil aanleggen in de badkamer moet u er op letten dat u tegels kiest die goed tegen vocht bestand zijn. Ook is het aan te raden om een antislip tegel te kiezen voor in de badkamer. Gaat u een groot oppervlak van u wand betegelen? Bekijk dan eens ons assortiment tegelpanelen en wandtegels. Deze zijn gemakkelijk aan te brengen met onze tegellijm.

Vloertegels voor in uw woonkamers

In de woonkamer is het uiterlijk van de vloertegels eerder een prioriteit, omdat er hier wordt gegaan voor het decoratieve element. Kies hierbij dan ook een tegel die past bij uw smaak en interieur. Voor welke ruimte u ook vloertegels wil aanleggen, PontMeyer heeft de geschikte vloertegels in huis!

Waarom vloertegels?

Vloertegels kunnen voor verschillende ruimtes worden gebruikt, of het nou voor de badkamer, keuken, woonkamer, gang of zelfs (soms) voor buiten is. Het voordeel van vloertegels is dat ze slijtvast zijn, makkelijk schoon te maken zijn én vooral ook een modern, strakke uitstraling hebben. Ook zijn vloertegels zeer geschikt voor vloerverwarming. Bij PontMeyer hebben we een ruim aanbod aan verschillende soorten vloertegels in allerlei soorten en kleuren. Bovendien laten de vloertegels van PontMeyer zich gemakkelijk snijden en zijn ze eenvoudig te verwerken. Voor het juist aanbrengen van uw tegels gebruikt u tegelprofielen. Zo kunt u randen en overgangen netjes laten overlopen. Het afwerken doet u met een mortel of voegmiddel. Bekijk hier ons assortiment voegmiddel. Wij raden aan uw muren of plafond goed voor te behandelen met voorstrijk.

Vloertegels kopen bij PontMeyer

Wilt u binnenkort uw vloeren met tegels aanleggen? Koop dan uw vloertegels gemakkelijk en snel in bij PontMeyer! Wanneer u uw bestelling vandaag nog voor 13.00 plaatst, kunt u het morgen al thuis verwachten. Ook kunt u altijd langskomen bij een van onze vestigingen. Heeft u nog verdere vragen over de vloertegels in ons assortiment of andere producten uit onze webshop? Neem dan gerust contact met ons op. Onze klantenservice staat voor u klaar van maandag t/m vrijdag: 7:00 uur t/m 19:00 uur. Ook kunt u altijd een mailtje sturen naar info@pontmeyer.nl