text.skipToContent text.skipToNavigation

Tegels

  • 1(current)
  • 3
126 producten gevonden
  • 1(current)
  • 3

Tegels kopen?

Op zoek naar een materiaal die bescherming biedt en ook nog eens een decoratieve werking heeft? Neem dan vooral een kijkje bij ons mooie tegel assortiment. Tegels geven de ondergrond waarop zij geplaatst worden bescherming tegen vocht. Verder zijn tegels eenvoudiger schoon te maken dan bijvoorbeeld behang. Dit is ook meteen de reden waarom tegels uit hygiënisch oogpunt worden geplaatst in bijvoorbeeld keukens, toiletten en badkamers.

Het assortiment tegels van PontMeyer

In het assortiment van PontMeyer vindt u alles wat u nodig heeft voor het plaatsen van de tegels en natuurlijk de tegels zelf. Zo verkopen wij wandtegels en vloertegels in verschillende kleuren en looks. Naast deze mooie tegels bieden wij dus ook alles aan wat u nodig heeft om de tegels te plaatsen.

Wat heeft u nodig om tegels te voegen?

Als je tegels gaat voegen moet u rekening houden met een aantal zaken. Denk hierbij aan:

1. Voorstrijkmiddelen die aangebracht dient te worden bij zuigende ondergronden als cementgebonden mortels en gipsplaten.

2. Universele primer die aangebracht dient te worden voor een beter aanhechting van de tegel en luchtbellen in de vloeivloer voorkomt.

3. Afdichtpasta die gebruikt wordt voor het afdichten van gesloten horizontale en verticale hoekaansluitingen bij tegels in vochtige ruimtes.

4. Kimband wordt gebruikt als een hoogwaardige wapeningsband voor horizontale en verticale hoek afdichtingen in vochtige ruimtes.

5. Euroband wordt gebruikt voor het afdichten van horizontale en verticale tegel aansluitingen.

6. Dispersieprimer. Dit is een voorstrijkmiddel die zorgt voor een betere hechting van het afdichtingsmiddel.

Gaat u zelf tegels leggen of monteren?

Bij het monteren van tegels heeft u lijm. Bekijk hier ons assortiment tegellijm. Ook tegelprofielen mogen niet ontbreken. Deze zijn geschikt voor het afwerken van uw tegelwerk. Door een tegelprofiel te gebruiken kunt u randen en hoeken netjes laten overlopen. Bekijk hier ons assortiment tegelprofielen. Daarnaast is een goed voegmiddel en voorstrijk belangrijk. Ons voegmiddel is geschikt voor wand- en vloertegels. Door de flankhechting en goede verwerkbaarheid is deze geschikt voor het voegen van keramische tegel. Bekijk hier ons assortiment voegmiddel. PontMeyer voorstrijk tegels is speciaal en onverdund te gebruiken. Bekijk hier ons assortiment voorstrijk tegels.

Tegels voor in de badkamer en keuken

De tegels van PontMeyer zijn geschikt om te plaatsen in keukens, badkamers, zwembaden en toiletten. De tegels zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en u kunt de keuze maken uit een vierkant of rechthoekig model. Heeft u bijvoorbeeld tegel voor uw vloer of wand nodig? Bekijk dan ons assortiment vloertegels en wandtegels.

Benodigdheden voor tegels voegen

Tegels kunt u op maat maken met een tegelsnijplank. Voor de juiste werkhoogte kunt u een mobiele werktafell gebruiken. Vanwege de anti slip toplaag kunt u de tegel bewerken zonder dat deze verschuift. Maak gebruik van een zuignapp om de tegel makkelijk te kunnen tillen en te verplaatsen. Zorg voor de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen. Gebruik handschoenenn en een veiligheidsbril tijdens het boren, of snijden van wand of vloertegels. Werk de tegels netjes af door de voegen te vullen met een voegmiddel in de gewenste kleur.

Tegels koopt u gemakkelijk en snel via de webshop of in één van de vestigingen van PontMeyer.