text.skipToContent text.skipToNavigation

Pontmeyer Rotterdam Noord

Adres

Vareseweg 20
3047 AV Rotterdam

Route naar de vestiging 010-2382777

rotterdamnoord@pontmeyer.nl

Openingstijden

ma
07:00 - 17:00
di
07:00 - 17:00
wo
07:00 - 17:00
do
07:00 - 17:00
vr
07:00 - 17:00
za
07:00 - 15:00
zo
Gesloten

Tip! Bestel online

Om uw bezoek aan onze vestiging nog soepeler te laten verlopen, kunt u alvast online bestellen. Zo bent u ervan verzekerd dat uw materiaal op voorraad ligt op het moment van afhalen bij de vestiging. Wij helpen u met het pakken en inladen van de bestelde goederen.
Log in om prijzen te zien

Groothandel

Drive-in

Bouwwinkel

Bent u op zoek naar een houthandel en bouwmarkt in Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen of Maassluis? Voor een ruim assortiment aan hout, plaatmateriaal, bouwmateriaal, gereedschappen, bevestigingsmaterialen en ijzerwaren kunt u terecht bij houthandel en bouwmarkt Rotterdam Noord.

Groothandelsprijzen

Maak een account aan om direct de prijzen van onze producten online te bekijken. U ontvangt dan ook een inkoopkaart, waarmee u op een snelle manier materialen kunt kopen. Bij de vestiging PontMeyer Rotterdam Noord vindt u scherpe prijzen voor grote partijen hout en bouwmaterialen. Heeft u een grote partij materialen nodig? Vraag dan een offerte aan.

Vakkennis en service

In de vestiging Rotterdam Noord vindt u een zeer behulpzaam en vakkundig team. De medewerkers kunnen u adviseren over welke bouwmaterialen u nodig heeft voor uw klus. Wilt u uw platen direct laten zagen? Dan bent u bij PontMeyer Rotterdam Noord aan het juiste adres. Onze medewerkers zagen het direct in de vestiging, terwijl u met een andere medewerker de rest van de materialen inlaadt. Heeft u een online afhaalorder geplaatst voor PontMeyer Rotterdam Noord? Dan wordt dit netjes voor u klaargezet, zodat u snel weer verder kunt met uw klus.

Assortiment

Houthandel en bouwmarkt PontMeyer Rotterdam Noord is gespecialiseerd in bouwmaterialen. Zo vindt u hier merken als DeWALT, Gyproc, Weber, Spax en nog veel meer.

Bereikbaarheid

PontMeyer Rotterdam Noord is goed bereikbaar vanuit heel Zuid-Holland. U vindt onze prachtige vestiging op bedrijvenpark Rotterdam-Noord-West, direct aan de A13 (afslag 11) aan de Vareseweg 20 in Rotterdam. U bent van harte welkom om langs te komen. De koffie staat klaar!