text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Anti inbraakstrip

Veiligheidsbeslag

Deurbeslag

Een deur kan niet zonder deurbeslag. Dit is meer dan alleen een deurkruk en rozetten. Als we het over deurbeslag hebben, bedoelen we alles wat met een deur te maken heeft: van de scharnieren tot de deurbel. Al deze onderdelen dragen niet alleen bij aan de uitstraling, maar ook aan de veiligheid.

Deurbeslag binnendeur of deurbeslag buitendeur: wat is het verschil?

Binnendeurbeslag is geschikt voor binnendeuren. Er bestaat speciaal beslag voor de badkamer en het toilet met een slot. Dit is natuurlijk geheel anders dan deurbeslag voor uw buitendeur. Buitendeurbeslag moet bestand zijn tegen de verschillende weersomstandigheden en moet inbraakwerend zijn. Dit is niet nodig bij binnendeurbeslag.

Deurbeslag voordeur: wat heb je nodig?

Ben je op zoek naar deurbeslag voor de voordeur? De voordeur is het eerste wat mensen zien van een huis. Daarom is het belangrijk dat het beslag van de voordeur past bij jouw woning. Kies daarnaast altijd voor inbraakwerend deurbeslag. Voor buitendeuren vind je bij PontMeyer meerdere soorten veiligheidsbeslag met verschillende eigenschappen, zoals kerntrekbeveiliging. Maak je voordeur vervolgens af met een brievenbus en tochtstrips.

Deurbeslag kopen bij PontMeyer

Ben je overtuigd en wil je deurbeslag kopen bij PontMeyer? Log dan in of maak in twee eenvoudige stappen een account aan. Vervolgens kun je jouw persoonlijke prijzen inzien en het juiste deurbeslag bestellen. Wil je deurbeslag in de aanbieding kopen? Bekijk dan onze acties. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen van PontMeyer? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of lees onze Bouwkrant. Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor je bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.