text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten
Stijl
Hoogte (mm)
Breedte (mm)
Toon meer Toon minder
Filter 404 resultaten

Binnendeuren

404 producten gevonden

Binnendeuren

Binnendeuren voegen niet alleen sfeer toe aan de woning, maar zijn ook functioneel. Een binnendeur zorgt ervoor dat een ruimte in huis afgesloten kan worden. Het afsluiten van een ruimte zorgt ervoor dat de temperatuur langer kan worden vastgehouden en draagt bij aan privacy. PontMeyer heeft binnendeuren van Skantrae, ComfiDoor, Svedex en Weekamp. Deze binnendeuren van hoge kwaliteit hebben verschillende draairichtingen. In ons assortiment vindt u een uitgebreid aanbod linksdraaiende binnendeuren en rechtsdraaiende binnendeuren.

Gecertificeerde binnendeuren

Een groot deel van het binnendeuren assortiment is gecertificeerd. De certificering verschilt per merk en type deur. Zo zijn de meeste binnendeuren van Svedex, ComfiDoor en Skantrae KOMO-gecertificeerd. Daarnaast bezit een deel van onze Comfidoor deuren voor binnen over het FSC en PEFC certificaat. Deze certificeringen stimuleren verantwoord bosbeheer.

Binnendeuren kopen bij PontMeyer

Bent u overtuigd en wilt u een binnendeur kopen bij PontMeyer? Kijk eens rond in ons ruime assortiment aan binnendeuren, maar ook andere materialen, zoals deurbeslag en hang- en sluitwerk. Maak vervolgens eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kunt u uw persoonlijke prijzen inzien en plaatst u gemakkelijk en snel uw bestelling. Wij hebben de meeste deuren voor u op voorraad. Heeft u vragen over ons assortiment of heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor u bereikbaar. Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze vestigingen.