text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten

Luxe deuren gegrond

Luxe deuren afgelakt

Deurbeslag

Brandwerende deuren

Boarddeuren

Binnendeur

Binnendeuren voegen niet alleen sfeer toe aan de woning, maar zijn ook functioneel. Een binnendeur zorgt ervoor dat een ruimte in huis afgesloten kan worden. Het afsluiten van een ruimte zorgt ervoor dat de temperatuur langer wordt vastgehouden en draagt bij aan de privacy.

Stompe of opdek binnendeuren

Voordat u de stijl van uw binnendeur kiest, is het verstandig te bepalen of u een stompe deur of opdekdeur wilt. Een stompe binnendeur valt geheel in het kozijn en wordt afgehangen met scharnieren. Een opdekdeur valt gedeeltelijk op het kozijn en wordt daarom afgehangen met paumelles. De keuze voor één van de twee is slechts een kwestie van smaak en uitstraling. In moderne woningen wordt er veelal gekozen voor stompe deuren en in oudere woningen voor opdekdeuren. Verder is het belangrijk om rekening te houden met de draairichting.

Binnendeur stijlen

Nadat u heeft bepaald wat voor type binnendeur u wilt, kan de stijl van de deur worden bepaald. Bij een landelijke woning raden wij een houten binnendeur aan. Wilt u juist een industriële uitstraling creëren? Kies dan voor een zwarte deur met glas, waarbij de frames ook van hout zijn.

Wilt u zelf uw deur samenstellen met alle bijbehorende accessoires? Ga dan aan de slag met onze deurenconfigurator en kies een deur op maat.

Binnendeur merken bij PontMeyer

Het assortiment van PontMeyer bestaat uit meerdere merken. Al deze merken staan voor kwaliteit en comfort. Bij PontMeyer vindt u deuren van merken, zoals:

  • Skantrae
  • Svedex
  • Weekamp
  • ComfiDoor

Gecertificeerde binnendeuren

Een groot deel van het binnendeuren assortiment is gecertificeerd. De certificering verschilt per merk en type deur. Zo zijn de meeste binnendeuren van Svedex, ComfiDoor en Skantrae KOMO-gecertificeerd. Daarnaast bezit een deel van onze ComfiDoor binnendeuren het FSC- en PEFC-certificaat. Deze certificeringen stimuleren verantwoord bosbeheer.

Binnendeuren kopen bij PontMeyer

Bent u overtuigd en wilt u een binnendeur kopen bij PontMeyer? Kijk dan rond in ons ruime assortiment aan binnendeuren. Daarnaast vindt u ook alle materialen om uw deur compleet te maken, zoals deurbeslag en hang- en sluitwerk. Maak vervolgens eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Zo kunt u uw persoonlijke prijzen inzien en plaatst u gemakkelijk en snel uw bestelling. Wij hebben de meeste deuren voor u op voorraad.

Heeft u vragen over ons assortiment of heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor u bereikbaar. Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze vestigingen.