text.skipToContent text.skipToNavigation
LET OP: Vóór 13:00 besteld, is de volgende dag afhalen! Voor meer informatie over de maatregelen klik hier!

Binnendeuren

13.226 producten gevonden

Wilt u binnendeuren kopen? PontMeyer is dé leverancier voor diverse soorten binnendeuren. Bij ons vindt u een uitgebreid scala aan deuren in diverse kwaliteiten die u binnen kunt gebruiken. Van simpele boarddeuren tot luxe deuren: PontMeyer heeft het allemaal!

Neem een kijk in ons assortiment en vind uw ideale binnendeur. Wilt u meer weten over de specificaties van alle type deuren voor binnen? Lees dan verder.

Deur voor binnen

Binnendeuren zijn vaak ongemerkt een erg belangrijk onderdeel van het gehele interieur van een woning. Daarom heeft PontMeyer een ruim assortiment deuren die binnen geplaatst kunnen worden: van gegrond tot aan afgelakt. Heeft u een binnendeur nodig van een bepaald merk? PontMeyer koopt zijn binnendeuren alleen in bij de voornaamste leveranciers. Denk hierbij aan Comfidoor, Austria, Weekamp, Svedex en Skantrae.

Stomp of opdek binnendeuren

Wanneer u op zoek bent naar binnendeuren, dan dient u van tevoren te bepalen of u een stompe of een opdekdeur nodig heeft. Het verschil tussen de twee varianten zit in de wijze waarop de deur in het kozijn valt. Een stompe deur valt volledig in het kozijn en kent daardoor geen draairichting. Opdekdeuren hebben een opdekrand waardoor de deur op het kozijn valt. Daarom kennen deze type binnendeuren wél een draairichting. U bepaalt de draairichting door voor de deur te staan aan de kant waar u de deur naar u toe trekt bij het openen. Hangen de scharnieren links? Dan heeft u een linksdraaiende deur. Hangen de scharnieren rechts? U heeft in dit geval een rechtsdraaiende deur. Let op! De afgegelakte deuren, zoals de ComfiDoor lijndeur stomp, kennen wel een draairichting. Deze deuren worden namelijk standaard pas en arm geschaafd. Dat wil zeggen dat de zijkant van de deur, aan de slotzijde, wordt geschaafd om de deur perfect sluitend in het kozijn te laten vallen.

Afmeting bepalen

Naast het type deur is uiteraard de afmeting ook van groot belang. Hoe bepaalt u de afmeting van een binnendeur? Simpel! De afmeting van stompe binnendeuren bepaalt u door de breedte en de hoogte van de oude deur op te meten. De afmeting van opdekdeuren bepaalt u door de breedte van de oude deur exclusief opdekrand en de hoogte van de oude deur inclusief de opdekrand te meten.

Boarddeuren

Naast de mogelijkheid om te beslissen tussen opdek en stompe binnendeuren, kunt u bij PontMeyer tevens ervoor kiezen om boarddeuren, luxe deuren of brandwerende deuren te kopen. Onze boarddeuren zijn vlakke deuren zonder glas. U vindt de boarddeuren in gegrond en in afgelakt: Boarddeuren gegrond zijn uitgerust met een watergedragen grondlaag en u kunt ze zelf aflakken in een kleur naar keuze. Boarddeuren gegrond zijn stompe deuren. Boarddeuren afgelakt zijn voorzien van superlak. Deze superlak is ongevoelig voor zonlicht en bovendien zeer krasbestendig. Boarddeuren afgelakt zijn opdekdeuren.

Luxe binnendeuren

Daarnaast zijn er ook binnendeuren in een zeer luxe uitvoering te vinden bij PontMeyer. Onze luxe deuren zijn massieve deuren met een hoogwaardige afwerking. U vindt de luxe deuren in gegrond en in afgelakt. Daarnaast heeft u bij beide varianten de keuze uit stompe binnendeuren of opdekdeuren. Luxe deuren gegrond zijn voorzien van een uitstekende grondlaag en kunnen worden overgeschilderd met reguliere verf voor binnen- of buitentoepassing. Luxe deuren afgelakt zijn voorzien van een hoogwaardige lak. Dit maakt de deur zeer krasvast en goed beschermd tegen verkleuring. Luxe deuren zijn bij PontMeyer verkrijgbaar met en zonder glas. Daarbij is het wel belangrijk om te vermelden dat luxe deuren met glas standaard zonder het glas geleverd worden. U kunt vervolgens zelf een keuze maken uit het bijpassende glas. Bij sommige modellen is het glas reeds gemonteerd in de deur.

Binnendeuren met glas

In sommige gevallen kan het wenselijk zijn om glas in een binnendeur te hebben. Dit kan binnen uw smaak vallen, maar soms kan het ook praktisch zijn dat u door de deur heen kunt kijken. Daarom vindt u ook een aantal binnendeuren met glas in ons assortiment in verschillende varianten.

Brandwerende binnendeuren

Tevens hebben wij brandwerende deuren in ons assortiment. Onze brandwerende binnendeuren zijn boarddeuren die 30 minuten brandwerend zijn. Deze deuren zijn namelijk voorbehandeld met een watergedragen grondlaag en kunnen door u worden voorzien van een kleur naar keuze. Brandwerende deuren zijn stompe deuren. Wat voor deur u ook zoekt, binnendeuren koopt u gemakkelijk en snel via onze webshop of in één van de vestigingen van PontMeyer! 

HPL deuren

Ten slotte kunt u ook voor HPL deuren terecht bij PontMeyer. Wij hebben in ons assortiment:

  • Standaard HPL deuren
  • Brandwerende HPL deuren
  • Rookwerende HPL deuren
  • Geluidwerende HPL deuren
  • Inbraakwerende HPL deuren
  • Woningtoegangsdeuren
  • Vochtwerende HPL deuren
  • Kogelwerende HPL deuren
  • Stralingwerende HPL deuren

Wilt u weten welke deur het beste past bij uw bouwproject? Lees hier alles over onze HPL deuren. Een HPL deur bestellen? Kom langs bij één onze vestigingen bij ú in de buurt of neem contact op met onze klantenservice om een offerte aan te vragen.

Zelf deur afhangen? Lees hoe dat gaat.