text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Binnendeur

Binnendeuren voegen niet alleen sfeer toe aan een woning, maar zijn ook functioneel. Een binnendeur zorgt ervoor dat een ruimte in huis afgesloten kan worden. Hierdoor wordt de temperatuur langer vastgehouden en heb je meer privacy.

545 producten gevonden

Stompe of opdek binnendeuren

Voordat je de stijl van je binnendeur kiest, bepaal je of je een stompe deur of opdekdeur wil. Een stompe binnendeur valt geheel in het kozijn en wordt afgehangen met scharnieren. Een opdekdeur valt gedeeltelijk op het kozijn en wordt daarom afgehangen met paumelles. De keuze voor één van de twee is slechts een kwestie van smaak en uitstraling. In moderne woningen wordt er veelal gekozen voor stompe deuren en in oudere woningen voor opdekdeuren. Verder is het belangrijk om rekening te houden met de draairichting. Deze bepaal je door aan de kant van de deur te staan waar deze naartoe open draait. Als de scharnieren aan de linkerkant zitten, heb je een linksdraaiende binnendeur.

Binnendeur stijlen

Nadat je hebt gekozen voor een type binnendeur, kun je de stijl van de deur bepalen. Geef je huis bijvoorbeeld een landelijke stijl met een houten binnendeur. Wil je juist een industriële uitstraling creëren? Kies dan voor een zwarte deur met glas, waarbij de frames ook van hout zijn.

Wil je zelf jedeur samenstellen met alle bijbehorende accessoires? Ga dan aan de slag met onze deurenconfigurator en kies een deur op maat.

Binnendeur merken bij PontMeyer

Het assortiment van PontMeyer bestaat uit meerdere merken. Al deze merken staan voor kwaliteit en comfort. Je vindt bij ons deuren van de volgende merken:

  • Skantrae
  • Svedex
  • Weekamp
  • ComfiDoor

Gecertificeerde binnendeuren

Een groot deel van onze binnendeuren is gecertificeerd. De certificering verschilt per merk en type deur. Zo zijn de meeste binnendeuren van Svedex, ComfiDoor en Skantrae KOMO-gecertificeerd. Daarnaast bezit een deel van onze ComfiDoor binnendeuren het FSC®- en PEFC®-certificaat. Deze certificeringen stimuleren verantwoord bosbeheer.

Binnendeuren kopen bij PontMeyer

Ben je overtuigd en wil je een binnendeur kopen bij PontMeyer? Kijk dan rond in ons ruime assortiment. Je vindt bij ons ook alle materialen om jouw deur compleet te maken, zoals deurbeslag en hang- en sluitwerk. Maak vervolgens eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kun je jouw persoonlijke prijzen inzien en plaats je gemakkelijk en snel je bestelling. Wij hebben de meeste binnendeuren voor je op voorraad. Wil je op de hoogte blijven van al onze acties en aanbiedingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 uur bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.