text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Boarddeuren

Boarddeuren zijn voorbewerkte deuren. Dat wil zeggen dat ze al zijn gegrond of afgelakt. PontMeyer heeft twee soorten boarddeuren: met honingraatvulling en met massieve vulling. Het verschil tussen deze twee is het gewicht. Boarddeuren met honingraatvulling zijn veel lichter dan die met massieve vulling. Daarnaast zijn een aantal van onze voorbewerkte boarddeuren brandwerend en geluidswerend. Boarddeuren kun je eenvoudig combineren met het gewenste deurbeslag.

5 producten gevonden

Stompe en opdek boarddeuren

Boarddeuren zijn verkrijgbaar als stomp en opdek. Het verschil tussen beide is de manier waarop de deur in of op het kozijn valt. Een stompe boarddeur valt volledig in het kozijn en een opdek boarddeur valt op het kozijn. De opdek boarddeur heeft in dit geval een opdekrand. Welke je ook kiest, het is belangrijk om rekening te houden met de kant waarop de deur opent: linksdraaiend of rechtsdraaiend.

Maten boarddeuren

Boarddeuren zijn ideaal als binnendeur en verkrijgbaar in verschillende maten. Zo kun je kiezen uit verschillende hoogtes, waaronder:

  • 2015 mm
  • 2115 mm
  • 2315 mm

Ook heeft PontMeyer veel verschillende deurbreedtes, waaronder 730 mm, 830 mm en 930 mm.

Boarddeuren kopen bij PontMeyer

Ben je overtuigd en wil je boarddeuren kopen bij PontMeyer? Maak dan eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan of log in. Daarna kun je jouw persoonlijke prijzen inzien en plaats je gemakkelijk en snel je bestelling. Wij hebben de meeste producten op voorraad. Hierdoor leveren we je bestelling in de meeste gevallen binnen 1 tot 2 werkdagen op het gewenste adres of de gewenste bouwlocatie. Uiteraard kun je boarddeuren ook bij ons ophalen. Dan helpen wij je met het inladen.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen. Wil je op de hoogte blijven van al onze aanbiedingen? Bekijk dan onze actiepagina of meld je aan voor onze nieuwsbrief.