text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten

Boarddeuren

4 producten gevonden

Boarddeuren

Boarddeuren zijn voorbewerkte deuren. De meeste boarddeuren bij Pontmeyer zijn licht van gewicht, vanwege de honingraatvulling. Ook hebben we volspaan boarddeuren met een massieve vulling. Vanwege de massieve inhoud van de deur, zijn de volspaan boarddeuren een stuk zwaarder. Daarnaast zijn een aantal van onze voorbewerkte boarddeuren brandwerend en geluidswerend. Boarddeuren kunt u eenvoudig combineren met het door uw gewenste deurbeslag.

Stompe en opdek boarddeuren

Bij PontMeyer is een boarddeur verkrijgbaar als boarddeur stomp en boarddeur opdek. Het verschil tussen beide is de manier waarop de deur in/op het kozijn valt. Een stompe boarddeur valt volledig in het kozijn en opdek boarddeuren valt op het kozijn. De opdek boarddeur heeft in dit geval een opdekrand. Waar u voor kiest, is een kwestie van smaak. Wel is het belangrijk om rekening te houden met de kant waarop de deur opent: linksdraaiend of rechtsdraaiend.

Maten boarddeuren

Boarddeuren zijn ideaal als binnendeur en verkrijgbaar in verschillende maten. Zo kunt u kiezen uit verschillende hoogtes, waaronder: 2015 mm 2115 mm 2315 mm

Ook heeft PontMeyer veel verschillende deurbreedtes, waaronder 830mm, 860mm en nog veel meer.

Boarddeuren kopen bij PontMeyer

Bent u overtuigd en wilt u boarddeuren kopen bij PontMeyer? Kijk eens rond in ons ruime assortiment aan boarddeuren. Daarnaast hebben we een breed assortiment aan accessoires voor uw deur, zoals deurbeslag en scharnieren. Maak eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kunt u uw persoonlijke prijzen inzien en plaatst u gemakkelijk en snel uw bestelling. Wij hebben de meeste boarddeuren voor u op voorraad. Heeft u vragen over ons assortiment of heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor u bereikbaar. Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze vestigingen.