text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Deurbeslag

17 producten gevonden

Alles wat u nodig heeft of zoekt op het gebied van deurbeslag vindt u bij PontMeyer. Van deurkrukken tot aan cilindersloten en scharnieren: we hebben het allemaal in ons assortiment. Hierdoor vindt u gegarandeerd het materiaal dat het beste past bij uw deur. Bij PontMeyer kunt u eenvoudig online het gewenste deurbeslag bestellen. Daarnaast is het ook mogelijk om een van onze vestigingen te bezoeken als u bijvoorbeeld nog meer materiaal direct nodig heeft. Wilt u extra informatie over de verschillende soorten en producten die onder deze categorie vallen? Lees dan verder.

Alles voor in en rond uw deur

Een binnendeur en sommige soorten kastjes hebben een deurbeslag nodig om goed te functioneren. U heeft namelijk vrij weinig aan een deur als u deze niet open of dicht kunt doen. Regelmatig wordt hang-en-sluitwerk gezien als deurbeslag, maar dat is niet helemaal juist. Onder de term deurbeslag wordt alles wat in en rond uw deur gehangen kan worden bedoeld. Zo wordt meubelbeslag en raambeslag uitgesloten wanneer we spreken over deurbeslag. Hierdoor is hang-en-sluitwerk dus niet hetzelfde. Indien u op zoek bent naar sloten, deurkruk, loopslot en scharnieren dan bent u bij de juiste categorie beland. Ook voor een cilinderslot zit u bij ons goed.

Allerlei soorten deurbeslag kopen bij PontMeyer

U bent bij PontMeyer aan het juiste adres voor verschillende soorten sloten. Zo vindt u onder andere loopsloten, cilindersloten en klaviersloten in ons assortiment. Daarnaast zijn er ook nog eens speciale sloten. Denk hierbij aan vrij- en bezetsloten, dag- en nachtsloten en kastsloten. Naast de diverse typen sloten kunt u ook een keuze maken gebaseerd op het merk van het product. ComfiDoor biedt u het populairste, bijpassende beslag. De RVS deurkrukken van dit merk zijn geveerd. De modellen Nero, Metro en Retro worden geveerd door middel van het slot. U kunt bij PontMeyer ook direct de bijbehorende sleutel- en cilinderrozetten, kogellager scharnieren en paumelles en slot(en) bestellen. Met PontMeyer bouwt u gegarandeerd beter! Ons veelzijdige assortiment is daar een bewijs van. 

Links of rechts draaiend

Wanneer u deurbeslag gaat kopen, dan is het verstandig om te controleren welke draairichting gewenst is. Daarnaast is het ook verstandig om te kijken wat de deurdikte is. Door goed te letten op deze specificaties ontvangt u gegarandeerd het juiste deurbeslag. In het assortiment van PontMeyer vindt u bijvoorbeeld montagesets met elk een andere draairichting: links of rechts draaiend. Wanneer u de scharnieren aan de linkerkant van de deur wilt als u ervoor staat om de deur open te trekken, dan heeft u een links draaiend deurbeslag nodig. Indien de scharnieren rechts moeten hangen, dan adviseren wij een rechtsdraaiende variant. 

Komt u er zelf niet uit wat u allemaal nodig heeft voor uw deur? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij adviseren u graag. Uiteraard kunt u ook een van de PontMeyer vestigingen bezoeken voor aanvullende informatie over deurbeslag en alles wat daarbij komt kijken.