text.skipToContent text.skipToNavigation
Als particuliere klant bent u weer van harte welkom op onze vestigingen. Klik hier voor meer informatie over de coronamaatregelen!

Buitendeuren

70 producten gevonden

In buitendeuren zijn heel veel mogelijkheden. Klassiek, modern of meer landelijk. Naast de buitendeur zelf kan deze met deurbeslag compleet gemaakt worden. Naast deuren zelf hebben we ook een ruim assortiment aan deurkozijnen of u kunt uiteraard ook kiezen voor een complete set. Naast deze zaken vindt u bij ons ook nog benodigdheden als dorpels en anti inbraakstrippen.

Soorten buitendeuren

Bij buitendeuren is er onderscheid te maken tussen verschillende soorten buitendeuren. Denk hierbij aan balkondeuren, achterdeuren maar ook uiteraard voordeuren. Zeker op het gebied van balkondeuren en achterdeuren vindt u een ruim assortiment bij PontMeyer. Deze deuren kunt u bij ons ook samenstellen door bijvoorbeeld glas aan uw bestelling toe te voegen en deurbeslag.

Veiligheid en buitendeuren

Een belangrijk onderdeel van het beslag wat wordt bevestigd op buitendeuren is het veiligheidsbeslag. Hiermee kunt u de deur afsluiten en uw huis veiliger maken voor inbraak. De mate van veiligheid wordt met het SKG keurmerk uitgedrukt. Dit keurmerk heeft 1, 2 of 3 sterren. Hoe meer sterren hoe veiliger de buitendeur is. Een populair veiligheidsbeslag is de meerpuntssluiting. Deze sluit de deur met één sleutel op meestal drie punten, waardoor de deur extra veilig is. Ander belangrijk element om op te letten met betrekking tot veiligheid is of het deurbeslag het Politie Keurmerk Veilig Wonen heeft afgekort PKVW. Naast de PKVW is er ook nog het SKG keurkmerk wat we eerder al noemde. Deze afkorting staat voor Stichting Keurmerk Gevelelementen. Bij het glas kunt u bijvoorbeeld kiezen voor veiligheidsglas. Dit glas is vijf keer sterker dan normaal glas.

Kwaliteit en buitendeuren

Met betrekking tot de kwaliteit zijn er ook keurmerken waarmee iets gezegd kan worden over de kwaliteit van een deur. Een belangrijk keurmerk hierin is het KOMO keurmerk. Voor de bouw is dit het belangrijkste keurmerk. Het zegt iets over de kwaliteit van de bouwartikelen die dit keurmerk hebben. In veel van onze deuren worden artikelen gebruikt die dit keurmerk hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lijm die benodigd is. De merken die in ons assortiment aanwezig zijn zoals bijvoorbeeld Skantrae zijn van uitstekende kwaliteit.

Andere deurbenodigdheden

Ook de andere benodigdheden voor uw deur kunt u bij PontMeyer verkrijgen. Denk hierbij aan Lakken en verf voor uw deur. Ook vindt u in ons assortiment verschillende lijmen die te gebruiken zijn voor het verlijmen van artikelen die benodigd zijn voor deuren.

Buitendeuren kopen bij PontMeyer

Op deze pagina vindt u een ruim assortiment aan buitendeuren. Deze zijn allen online te bestellen. Afhankelijk van het feit of er voorraad is kunnen we de deuren snel en betrouwbaar leveren. Bij artikelen die op voorraad zijn kunnen we de volgende dag leveren als u voor 13.00 uur besteld. Naast bezorgen kunt u er uiteraard ook voor kiezen om af te halen in één van onze vestigingen. Over het hele land hebben we vestigingen. Op onze vestigingen pagina kunt u zien welke voor u het beste te bereiken is. Uiteraard kan het zijn dat u aanvullend wat vragen heeft. Deze kunt u stellen aan onze klantenservice. Zij zijn op werkdagen tussen 07.00 uur en 19.00 uur bereikbaar.