text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Buitendeuren

31 producten gevonden

Buitendeuren

Bij het kopen van een buitendeur is het vooral belangrijk dat deze bestand is tegen alle weersomstandigheden en dat de buitendeur past bij de uitstraling van de woning. Wij bieden verschillende buitendeuren aan, zoals balkondeuren in verschillende maten. De buitendeuren zijn voorbehandeld of gegrond. U hoeft de deur voor buiten alleen nog af te lakken in de gewenste kleur. De deuren voor buiten worden geleverd zonder deurbeslag. U kunt dus zelf het buitendeurbeslag bepalen, maar vergeet vooral het hang- en sluitwerk niet. Het goed kunnen afsluiten van uw buitendeur is belangrijk voor uw eigen veiligheid. Voor onze buitendeuren bieden we ook isolatieglas apart aan, zodat u eenvoudig het glas van uw buitendeur kunt vervangen indien deze kapot is.

Naast buitendeuren hebben we ook een ruim assortiment aan deurkozijnen, dorpels en anti inbraakstrippen. U kunt uiteraard ook kiezen voor een compleet deurenset.

Type buitendeuren

Bij PontMeyer vindt u verschillende soorten en typen buitendeuren. De meeste buitendeuren worden gemaakt van hardhout, meranti, merbau of ander gelijksoortig hout. Daarbij heeft u keuze uit verschillende stijlen. Zo zijn er buitendeuren met één groot stuk glas of juist meerdere stukken glas in verschillende vormen. Bij PontMeyer vindt u veel verschillende stijlen buitendeuren.

Bent u op zoek naar deuren voor binnen? Neem dan een kijkje in ons binnendeuren assortiment.

Veiligheid en certificering buitendeuren

Veel buitendeuren van PontMeyer worden geleverd inclusief veiligheidsglas. Dit type glas is vijf keer sterker dan normaal glas. Verder is een groot deel van de buitendeuren gecertificeerd. De meeste buitendeuren zijn KOMO gecertificeerd. Het KOMO keurmerk staat voor kwaliteit en duurzaamheid.

Buitendeuren kopen bij PontMeyer

Bent u overtuigd en wilt u een buitendeur bij PontMeyer kopen? Kijk eens rond in ons ruime assortiment aan buitendeuren en andere deuren. Maak eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kunt u uw persoonlijke prijzen inzien en plaatst u gemakkelijk en snel uw bestelling. Wij hebben de meeste buitendeuren voor u op voorraad. Heeft u vragen over ons assortiment of heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor u bereikbaar. Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze vestigingen.