text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Schuifdeuren

Schuifdeuren geven een ruimte een unieke uitstraling. Ze zijn niet alleen mooi en modern, maar ook onwijs praktisch. Met een schuifdeur bespaar je ruimte omdat deze deuren de ruimte niet indraaien Bij PontMeyer vind je schuifdeuren van het merk Skantrae. Dit zijn kwalitatief uitstekende deuren geschikt voor iedere toepassing.

250 producten gevonden

Een schuifdeur is eigenlijk een roldeur. Op de deur zijn katrollen bevestigd die over een rails glijden, ook wel een ophangsysteem of schuifdeursysteem genoemd. De deur wordt dus aan de bovenkant bevestigd in plaats van aan de zijkant. Ook voor vouw- en schuifdeurbeslag kun je bij ons terecht.

Soorten schuifdeuren

PontMeyer biedt een ruim assortiment schuifdeuren aan. Zo kun je kiezen voor een witte schuifdeur of een zwarte schuifdeur. Kies je voor een schuifdeur met glas of zonder glas? Ga je hiernaast voor een moderne, industriële of juist klassieke schuifdeur? Er is van alles mogelijk! Onze deurenconfigurator helpt je kiezen. Hiermee stel je jouw unieke deur samen die je kan gebruiken als schuifdeur. Let wel: alle schuifdeuren moeten stompe deuren zijn.

Schuifdeur toepassingen

Een schuifdeur past nagenoeg op elke plek. Het wordt voornamelijk gebruikt om twee ruimtes van elkaar te scheiden, maar kan ook puur als decoratie worden toegepast. Om de plek van de schuifdeur te bepalen kun je denken aan:

  • Als deur tussen twee kamers
  • Als afscheiding voor een kantoor
  • Als decoratie langs een bestaande muur
  • Als afscheiding tussen meubels (bijvoorbeeld in een éénkamerappartement)

Schuifdeuren kopen bij PontMeyer

Benieuwd naar de prijs van schuifdeuren? Log dan in of maak in twee gemakkelijke stappen een account bij ons aan. Vervolgens kun je de prijzen in onze webshop inzien en de juiste schuifdeur aanschaffen. Schrijf je daarnaast in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze lopende acties.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 uur bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.