text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Industriele binnendeuren

279 producten gevonden

Industriële binnendeur

 

Industriële binnendeuren geven een ruimte een unieke look. Je ziet deze deuren steeds vaker in huizen en kantoren. Dat komt omdat ze overal bij passen. Of je nu een klassiek, strak of kleurrijk interieur hebt. Op zoek naar een nieuwe look? De houten industriële deuren van PontMeyer kunnen jou daarbij helpen. Wij hebben diverse soorten industriële binnendeuren waar je uit kunt kiezen. Stel in onze deurenconfigurator jouw binnendeur geheel naar eigen wens samen.

 

Industriële binnendeur opdek

 

Wanneer je weet welke deur past bij jouw interieur, is het belangrijk om te weten of je een opdek binnendeur nodig hebt of een stompe binnendeur. Het verschil tussen deze twee varianten zit in de wijze waarop de deur in het kozijn valt. Een opdek binnendeur heeft een opdekrand, waardoor de deur op het kozijn valt. Een stompe deur valt daarentegen volledig in het kozijn. Daarnaast kent een stompe binnendeur geen draairichting, in tegenstelling tot opdek binnendeur. Let op: de afgelakte deuren, zoals de ComfiDoor lijndeur stomp, kennen wel een draairichting. Deze deuren worden namelijk standaard pas en arm geschaafd. De draairichting van de deur bepaal je door voor de deur te gaan staan en te kijken aan welke kant de scharnieren in het kozijn hangen. Hangen de scharnieren links? Dan heb je een linksdraaiende deur. Hangen ze rechts, dan heb je een rechtsdraaiende deur.

 

Industriële binnendeur zwart

 

Zwarte industriële binnendeuren zijn op dit moment zeer populair. Bekijk hiervoor eens ons Skantrae SlimSerie assortiment. Dit assortiment bestaat uit industriële binnendeuren met glas en zonder glas. Ga je voor een industriële deur met glas, dan kun je kiezen voor normaal glas, matglas of rookglas. De industriële deuren van PontMeyer zijn naast zwart ook verkrijgbaar in wit..

 

Industriële binnendeuren kopen bij PontMeyer

 

Benieuwd naar de prijzen van de industriële binnendeuren? Log dan in of maak in twee gemakkelijke stappen een account bij ons aan. Vervolgens kun je de prijzen in onze webshop inzien en de juiste gipsplaatschroeven bestellen. Wil je industriële binnendeuren in de aanbieding kopen? Houd dan onze Bouwkrant in de gaten voor de huidige acties of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

 

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor je bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.