text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten
Afwerking toplaag
Oppervlakte afwerking
Verlijming
Toepassing
Kleurgroep
Decor zijde
Dikte afwerklaag
Garantie
Rc-waarde
Garantie periode
Brandklasse
Toepassingsgebied
Milieucertificaat
Verlijming
Kwaliteitskeurmerk
Filter 74 resultaten

Vloeren

74 producten gevonden

Vloeren kopen?

PontMeyer heeft een ruim assortiment voor uw vloer en of tegelwerk. Om uw klus goed voor te bereiden kunt u een primer of egalisatiemiddel gebruiken. Tegelzetgereedschap kan hulp bieden bij het plaatsen van uw vloer en of tegelwerk. Ben u van plan uw vloer te egaliseren? Bekijk dan ons assortiment egaline

Wilt u alles weten over het aanleggen van een vloerverwarming? U leest het in ons artikel over vloerverwarming aanleggen.

Voorbehandeling van vloeren

Door primer aan te brengen verheft u de zuigende werking van de ondergrond. De primer brengt u aan voor het egaliseren van een vloer of betegelen van een wand. Voor u tegels gaat leggen dient uw vloer geëgaliseerd te zijn, zodoende ontstaat er een vlakke ondergrond en zijn alle oneffenheden weg. Weet u al voor welke soort vloer u gaat? Bekijk hier ons assortiment parket en laminaat of onze PVC vloeren. Bij PontMeyer zit u altijd goed!

Soorten lijm voor uw vloer

Gaat u uw wand en/of vloer betegelen? PontMeyer heeft poederlijmen en pastalijmen, elk lijmsoort kent zijn eigen toepassing. Pastalijm wordt gebruikt voor wandtegels en poederlijm wordt gebruikt voor het lijmen van zowel wandtegels als vloertegels. Het verschil tussen pastalijm en poederlijm is dat pastalijm een kant-en-klare lijm is waardoor u gelijk aan de slag kunt. Bekijk hier ons assortiment tegellijm. Andere lijmsoort nodig? Bekijk hier onze lijm en maak een keuze. 

Afwerking van vloeren

Als laatste werkt u uw tegelwerk af met voegmiddel. Voegmiddelen zijn in diverse kleuren verkrijgbaar passend bij uw tegel. Voegmiddel brengt u aan op de tegels met een rubberen spaan. Verdeel het voegmiddel gelijkmatig over de tegel. Als de voegen goed gevuld zijn, kunt u met een lege spaan het overige voegmiddel wegvegen. Het overige voegmiddel haalt u gemakkelijk weg met een spons. De randen en hoeken werkt u netjes af met een tegelprofiel. PontMeyer heeft een ruime keuze tegelprofielen in het assortiment.

Benodigdheden voor uw vloer

De primer brengt u gemakkelijk aan met een blokkwast. Zorg ervoor dat u de primer goed verdeeld, zodat u geen bobbels ziet. Lijm verdeelt u door gebruik te maken van een plakspaan of lijmkam. Tussen de tegels verwerkt u tegelkruisjes, dit is een handig hulpmiddel om tussen alle tegels een gelijke voeg te creëren. Om de randen netjes af te werken kunt u gebruik maken van tegelprofielen. Ook voor uw tegels zit u bij ons goed. Bekijk hier ons uitgebreide assortiment tegels. Zo hebben wij ook tegelpanelen en koop meteen het benodigde voegmiddel

Alle benodigdheden voor uw vloer of tegelwerk koopt u gemakkelijk en snel via de webshop of in één van de vestigingen van PontMeyer.