text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten
Decor zijde
Garantie
Verpakking
Garantie periode
Milieucertificaat
Houtsoort
Kleurnummer
Kleur
Kwaliteitskeurmerk
Filter 36 resultaten

Bouwhout

36 producten gevonden

Bouwhout

Bouwhout is een essentieel onderdeel van het bouwproces. Het wordt voornamelijk toegepast bij ruwbouw, zoals vloer- en dakconstructies. Het bouwhout assortiment van PontMeyer bestaat onder andere uit:

  • Panlatten
  • Baddingen
  • Dakbeschot
  • Metselprofielen

Kwaliteitsnormen van bouwhout

Aan bouwhout worden verschillende kwaliteitsnormen gesteld. Je kunt hierbij denken aan de sterkteklasse, milieucertificeringen en CE-markeringen. Afhankelijk van de eigenschappen krijgt bouwhout een bepaalde sterkteklasse. Dit indiceert de sterkte, oftewel de draagkracht van het hout. Aan de hand van deze sterkteklasse wordt beoordeeld voor welke toepassingen het hout geschikt is. Daarnaast heeft PontMeyer verschillende milieucertificeringen, zoals PEFC, FSC en KOMO. Verder verzekert de CE-markering de kwaliteit van het hout en garandeert dat het bouwhout voldoet aan de gestelde Europese normen.

Bouwhout bewerken

Bij PontMeyer bewerken we het bouwhout naar jouw wens. In onze zagerij bieden we verschillende bewerkingsmogelijkheden, zoals het schaven, frezen, afkorten, zagen, kepen en vingerlassen van het hout. Ook kan PontMeyer leveren in bouwvolgorde. Zo heb je altijd op tijd jouw bouwhout op het werk en bespaar je veel opslagruimte op de bouwplaats.

Bouwhout kopen bij PontMeyer

Benieuwd naar de prijzen van ons bouwhout? Log dan in of maak in twee gemakkelijke stappen een account bij ons aan. Vervolgens kun je de prijzen op onze website inzien en het juiste bouwhout bestellen.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor je bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen. Wil je op de hoogte blijven van al onze acties? Schrijf je dan ik voor onze nieuwsbrief.