text.skipToContent text.skipToNavigation
Wegens aangescherpte COVID maatregelen zijn wij telefonisch minder goed bereikbaar. U kunt ons ook bereiken via de chat of mail.

Douglas hout

40 producten gevonden

Wat is douglas hout precies?

Douglas hout is een naaldhoutsoort, afkomstig uit Noordwest-Europa. Het is een houtsoort met een roze-achtige kleur, die door de levendige vlamstructuur een warme uitstraling heeft. Douglas hout wordt steeds populairder, vanwege de vele positieve eigenschappen. Het fijne van douglas hout is dat het een sterke houtsoort is, waardoor het voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Zo is douglas hout toepasbaar voor het maken van schuttingen, overkappingen en gevelbekleding. Een andere belangrijke eigenschap van douglas hout is dat het van nature een hoge duurzaamheid heeft. Onbehandeld heeft douglas hout een minimale levensduur van 10 tot 15 jaar (boven de grond). Wanneer u het hout onbehandeld laat, vergrijst het hout na verloop van tijd. Wanneer u het hout behandeld met beits wordt vergrijzing tegen gegaan. Als u een meer duurzaam houtsoort wenst, kunt u beter kiezen voor hardhout soorten.

Douglas hout kopen

Bent u bezig met schuttingen, overkappingen of gevelbekleding? In dat geval is het kopen van douglas hout een goede keuze. Bij Pontmeyer kunt u terecht voor verschillende soorten douglas hout, waaronder douglas planken, douglas balken, douglas tuinschermen en douglas palen. Met het kopen van douglas hout bent u verzekerd van een hoge kwaliteit. Het is sterk, zeer goed te bewerken en onderhoudsarm. Bent u op zoek naar ander hout dan douglas hout? Geen probleem. Bekijk dan eens ons assortiment aan vurenhout, hardhout, tuinhout, steigerhout en eikenhout. Bij PontMeyer vindt u altijd het perfecte hout voor uw klus.

Via onze webshop heeft u de mogelijkheid snel en gemakkelijk douglas hout te bestellen. Uiteraard kunt u ook terecht bij één van onze vestigingen. Via onze vestigingen pagina krijgt u een snel inzicht in waar uw dichtstbijzijnde PontMeyer zich bevindt. Koop uw douglas hout vandaag nog bij PontMeyer en begin meteen aan uw klus!

Douglas hout bestellen

Wilt u graag douglas hout kopen, maar kunt u de prijzen in onze webshop niet inzien? Maak dan in twee eenvoudig stappen een account bij ons aan. Hierna kunt u onze prijzen inzien en online douglas hout bij ons bestellen. Heeft u vragen over het assortiment aan douglas hout van PontMeyer? Of heeft u hulp nodig bij uw bestelling of keuze? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.

Douglas houtbouw

Douglas houtbouw is een uitstekende keuze, wanneer u een garage, schuur, blokhut of ander houten gebouw wilt bouwen. Een van de mooie eigenschappen van douglas hout als houtbouw is dat douglas hout zeer sterk is van structuur. Daarnaast is douglas hout zeer goed te behandelen. Douglas houtbouw is daarom onder andere uitermate geschikt voor tuinwerken en schuttingen.

Douglas hout tuinhuis

Gaat u binnenkort aan de slag met het bouwen van een tuinhuis? In dat geval is douglas hout een goede keuze. Douglas hout is zeer geschikt voor deze toepassing. Wilt u weten hoe u zelf een tuinhuis kunt bouwen? In ons artikel over het bouwen van een tuinhuis leest u stap voor stap hoe u dit aanpakt.

Douglas hout overkapping

Douglas hout is uitstekend geschikt voor toepassingen in de tuin, maar is ook zeer geschikt voor het maken van overkappingen. Bent u op zoek naar een douglas hout overkapping? Dan bent u bij Pontmeyer aan het juiste adres. Douglas hout is een stevige houtsoort, waardoor het uitermate geschikt is voor houten overkappingen. Bent u van plan om zelf een overkapping te maken van douglas hout, maar weet u niet goed hoe u dit het beste kunt aanpakken? Op onze website leest u precies hoe u zelf een overkapping maakt. Voor een overkapping beschikken we ook over douglas dakbeschot.

Zweeds rabat douglas kopen

Bent u specifiek op zoek naar Zweeds rabat van douglas hout? Ook daarvoor bent u bij Pontmeyer aan het juiste adres. Douglas zweeds rabat is ideaal als toepassing voor onder andere gevelbekledingen, zijwanden, tuinhuisjes en bergingen. Kijk gerust eens rond in onze webshop vol Zweeds rabat van douglas hout.

Douglas hout geschaafd

Bent u specifiek op zoek naar geschaafd douglas hout? Ook daarmee helpen we u graag verder. Bij Pontmeyer in het assortiment hebben we verschillende soorten afmetingen van geschaafd douglas hout. Met geschaafd douglas hout maakt u mooie schuttingen, pergola’s, hekken en tuinmeubelen. Ook een vlonder met Douglas vlonderplanken behoort tot de mogelijkheden.Heeft u advies nodig bij het uitkiezen van douglas hout geschaafd? Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze.

Douglas hout behandelen

Bent u overtuigd dat u douglas hout wilt kopen, maar vraagt u zich af hoe u douglas hout moet behandelen? Wij helpen u graag! Als douglas hout niet behandeld wordt, is de gemiddelde levensduur 10 tot 15 jaar. Meestal is de wens om douglas hout langer mee te laten gaan. Door douglas hout te behandelen, vergroot u de levensduur van het hout. Daarnaast zorgt het behandelen van douglas hout ervoor dat het hout er netjes uit blijft zien. In ons artikel over douglas hout behandelen leest u precies hoe u het hout zo lang mogelijk mee laat gaan.