text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Tuinhout

Vlonderplanken

Schuttingen

Bestrating

Rabatdelen

Beschoeiing

Zakwaren

Buitenverblijf

Alles voor de tuin bij PontMeyer

Bij PontMeyer bent u aan het juiste adres om alles voor uw tuin te vinden. PontMeyer heeft een zeer breed assortiment voor de tuin. Tuinhout om zelf een schutting of terras te maken of kant-en-klare tuinschermen, terrasdelen of tuinhout. Naast het tuinhout heeft PontMeyer ook composiet vlonderplanken van een hoge kwaliteit. Veel materialen zijn snel uit voorraad leverbaar of speciaal voor u te bestellen.

Sierbestrating

Nieuw in het PontMeyer assortiment is de sierbestrating. Wij leveren Stenen, klinkers, terrastegels, natuursteen, muurelementen en opsluitbanden. Ook is een breed assortiment zand, gind en split leverbaar. Bij onderstaande PontMeyer vestigingen kunt u een groot deel van het assortiment sierbestrating zien voor u gaat bestellen.

PontMeyer Alkmaar
PontMeyer Almere
PontMeyer Amersfoort
PontMeyer Arnhem
PontMeyer Deventer
PontMeyer Doetinchem
PontMeyer Eindhoven
PontMeyer Emmeloord
PontMeyer Gorinchem
PontMeyer Hilversum
PontMeyer Hoorn
PontMeyer Middelburg
PontMeyer Nijmegen
PontMeyer Oudkarspel
PontMeyer Raalte
PontMeyer Steenbergen

Alles voor de tuin online bestellen bij PontMeyer

Tuinhout, sierbestrating en alle andere materialen voor de tuin kunt u makkelijk, snel en veilig online bestellen bij PontMeyer. Alle soorten tuinhout, u bestelt het zonder dat u de deur uit hoeft te gaan. Betalen doet u 100% veilig via iDEAL en mocht u toch nog vragen hebben, onze klantenservice staat altijd voor u klaar. Tuinhout; u bestelt het online, zonder zorgen, bij PontMeyer.

Advies over tuinhout en tuinmaterialen

De PontMeyer medewerkers kunnen u adviseren over de materialen die u het beste voor uw tuin kunt gebruiken. Ook kunnen zij u tips geven over de juiste verwerking of montage.

Voor meer informatie belt u met de klantenservice. Of neem contact op met de dichtstbijzijnde PontMeyer vestiging.