text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

PontMeyer Eindhoven

Adres

Ekkersrijt 7202
5692 HE Son

Route naar de vestiging 0499-477144

eindhoven@pontmeyer.nl

Openingstijden

ma
07:00 - 17:00
di
07:00 - 17:00
wo
07:00 - 17:00
do
07:00 - 17:00
vr
07:00 - 17:00
za
07:00 - 15:00
zo
Gesloten

Tip! Bestel hout en bouwmaterialen online

Om je bezoek aan PontMeyer soepel te laten verlopen, kun je online jouw bouwmaterialen en hout kopen. Zo ben je ervan verzekerd dat het materiaal voorradig is op het moment van afhalen. Wij helpen je graag met het verzamelen en inladen van de materialen!

Groothandel

Drive-in

Bouwwinkel

Dé Houthandel en bouwmarkt van Eindhoven | PontMeyer Eindhoven

PontMeyer Eindhoven is dé bouwmarkt en houthandel voor de regio Eindhoven, Helmond, Veldhoven, Geldrop, Valkenswaard, Nuenen, Best, Veghel, Deurne, Someren, Ekkersrijt, De Hurk, Son en Woensel. Zo vind je hier onder andere een breed assortiment aan schuttingen, binnendeuren en tuinhout.

In Eindhoven is een drive-in aanwezig waar je gemakkelijk naar binnenrijdt en droog de benodigde materialen inlaadt. Zo ben je snel weer onderweg naar de volgende klus.

Groothandelsprijzen bij PontMeyer

Bij onze houthandel en bouwmarkt in Eindhoven vind je de beste materialen tegen groothandelsprijzen. Wil jij hout en bouwmaterialen kopen tegen de beste prijs? Maak dan snel en eenvoudig een account aan en zie direct jouw persoonlijke prijzen in. Bezig met een groot project en wil je liever een prijs op maat? Vraag dan een offerte aan of stuur je BIM-model naar ons op.

Service en showroom in Eindhoven

In Eindhoven vind je een team van specialisten die je graag adviseren over de juiste materialen voor jouw klus. Daarnaast bieden we ook een zaagservice voor plaat en hout en is er een verfmengmachine aanwezig.

In onze vestiging vind je ook een kleine showroom. Hier vind je deuren van Skantrae, Svedex en Weekamp. Ook zijn er presentaties van verschillende soorten stenen en Keralit gevelbekleding.

Online bouwmaterialen en hout bestellen

Iedere klusser en aannemer bestelt gemakkelijk en snel bouwmaterialen en hout online bij PontMeyer. Ons online assortiment bestaat uit ruim 30.000 artikelen en wordt regelmatig uitgebreid. Alle informatie over onze producten en voorraden vind je in onze webshop. Log in om persoonlijke projecten aan te maken en sla eenvoudig jouw favoriete artikelen per project op.

Schrijf je daarnaast in voor onze nieuwsbrief en wordt wekelijks op de hoogte gesteld van al onze lopende acties.

PontMeyer Eindhoven bereiken

PontMeyer Eindhoven is goed te bereiken vanuit Best, Deurne, De Hurk, Eindhoven, Geldrop, Helmond, Nuenen, Son, Someren, Valkenswaard, Veghel, Veldhoven en Woensel. De vestiging bevindt zich op het Ekkersrijt 7202 in Son. Kom langs voor jouw bouwmaterialen en het beste advies, dan zorgen wij voor de koffie.