text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten

Pontmeyer Emmeloord

Adres

Verlengde Gildenweg 13
8304 BK Emmeloord

Route naar de vestiging 0527-616951

emmeloord@pontmeyer.nl

Openingstijden

ma
07:00 - 17:00
di
07:00 - 17:00
wo
07:00 - 17:00
do
07:00 - 17:00
vr
07:00 - 17:00
za
07:00 - 15:00
zo
Gesloten

Tip! Bestel online

Om uw bezoek aan onze vestiging nog soepeler te laten verlopen, kunt u alvast online bestellen. Zo bent u ervan verzekerd dat uw materiaal op voorraad ligt op het moment van afhalen bij de vestiging. Wij helpen u met het pakken en inladen van de bestelde goederen.
Log in om prijzen te zien

Groothandel

Drive-in

Bouwwinkel

Woont u in de regio Emmeloord, Urk, Kampen, Noordoostpolder, Steenwijk of Meppel? Dan staat het enthousiaste verkoopteam van houthandel en bouwmarkt PontMeyer Emmeloord voor u klaar.

In de vestiging PontMeyer Emmeloord vindt u een grote partij bouwmaterialen. U kunt hierbij denken aan verschillende soorten hout, plaatmateriaal, bouwmateriaal, gereedschappen, bevestigingsmaterialen en ijzerwaren.

Groothandelsprijzen

Bij PontMeyer Emmeloord kunt u scherpe prijzen verwachten voor grote partijen hout en bouwmaterialen. Wilt u alvast de prijzen inzien van de artikelen? Maak dan een account aan. Tevens ontvangt u een inkoopkaart waarmee u snel uw spullen kunt kopen in de vestiging. Heeft u een groot project? Vraag dan een offerte aan bij PontMeyer Emmeloord.

Vakkennis en service

In houthandel en bouwmarkt PontMeyer Emmeloord vindt u een enthousiast en vakkundig team. Heeft u advies nodig over de beste materialen voor uw klus? Of heeft u snel uw spullen nodig? Kom dan langs in het drive-in afhaalcentrum. Het team van PontMeyer Emmeloord staat voor u klaar. Bovendien wordt u geholpen met het inladen van uw hout en bouwmaterialen, zodat u snel weer op weg kunt naar uw klus. Plaatmateriaal kan direct in de vestiging vakkundig op maat worden gezaagd.

Assortiment

Onlangs is PontMeyer Emmeloord geheel vernieuwd en het assortiment uitgebreid. PontMeyer Emmeloord verkoopt A-merken, zoals Duofor, Keralit, Gyproc, DEWALT, Isover, Promat, Festool, Bostik en nog veel meer. Wilt u eerst onze producten bekijken? Dat kan in de showroom van de vestiging Emmeloord. U vindt hier keukens, gevels en deuren. Kom langs voor inspiratie, advies en gratis monsters. In onze deuren showroom treft u binnendeuren en buitendeuren die passen bij ieder interieur. Onze collectie binnendeuren en buitendeuren bevat topmerken als Skantrae, Weekamp en ComfiDoor.

Bezorgservice

Natuurlijk kunnen de materialen ook bij u worden bezorgd. Wij beschikken over diverse, grote logistieke centra vanwaar wij heel oost en midden Nederland beleveren. Voor materialen uit voorraad geldt: voor 12.00 uur besteld, morgen geleverd.

Bereikbaarheid

U vindt PontMeyer Emmeloord op de Verlengde Gildenweg 13. Komt u vanaf de A6 vanuit Lelystad of Lemmer? Neem dan afslag 14 (richting Emmeloord) en vervolgens bij de rotonde de 1e afslag Titaniumweg. Deze loopt vanzelf over in de Verlengde Gildenweg.