text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

PontMeyer Emmeloord

Adres

Verlengde Gildenweg 13
8304 BK Emmeloord

Route naar de vestiging 0527-616951

emmeloord@pontmeyer.nl

Openingstijden

ma
07:00 - 17:00
di
07:00 - 17:00
wo
07:00 - 17:00
do
07:00 - 17:00
vr
07:00 - 17:00
za
07:00 - 15:00
zo
Gesloten

Tip! Bestel hout en bouwmaterialen online

Om je bezoek aan PontMeyer soepel te laten verlopen, kun je online jouw bouwmaterialen en hout kopen. Zo ben je ervan verzekerd dat het materiaal voorradig is op het moment van afhalen. Wij helpen je graag met het verzamelen en inladen van de materialen!

Groothandel

Drive-in

Bouwwinkel

PontMeyer Emmeloord is de houthandel en bouwmarkt in de regio Emmeloord, Urk, Kampen, Noordoostpolder, Steenwijk en Meppel. Bij PontMeyer Emmeloord vind je een uitgebreid assortiment aan hout, zoals tuinhout, steigerhout en schuttingen. Daarnaast bestaat ons assortiment uit bouwmaterialen, ijzerwaren en gereedschap.

Houthandel Emmeloord heeft een enthousiast en vakkundig verkoopteam. Iedere aannemer of klusser kan bij PontMeyer Emmeloord bouwmaterialen en hout kopen. We beschikken over een handige drive-in, waar je naar binnenrijdt en droog de benodigde materialen inlaadt. Kopen bij bouwmarkt Emmeloord bespaart tijd, tijd die je weer aan jouw project kunt besteden. Bespaar jezelf nog meer tijd door het hout online te bestellen.

Groothandelsprijzen

PontMeyer Emmeloord biedt scherpe prijzen bij afname van grote partijen hout, plaat en bouwmaterialen. Wil je de prijzen inzien van ons gehele assortiment? Maak dan in twee eenvoudige stappen een account aan. PontMeyer Emmeloord heeft ook regelmatig acties. Meld je aan voor ons nieuwsbrief of houdt onze actiepagina in de gaten.

Heb je een groot project? Vraag dan een offerte aan bij PontMeyer Emmeloord en stuur jouw BIM-model op. Onze BIM-specialisten denken graag met jou mee.

Vakkennis en service bij PontMeyer Emmeloord

Houthandel en bouwmarkt Emmeloord adviseert je graag over het gebruik van hout, plaat en bouwmaterialen. Wij zagen indien gewenst jouw hout, plaat en gevelplaten direct op maat in onze vestiging. Dit scheelt tijd en maakt het transport eenvoudiger. Daarnaast zijn is ook het impregneren en sealen van het hout- en plaatmateriaal mogelijk. Informeer hierover bij jouw verkoper of neem contact op met onze klantenservice. Een andere service die PontMeyer Emmeloord aanbiedt is de verfmengservice.

Online bouwmaterialen en hout kopen

Iedere aannemer en klusser kan online bouwmaterialen en hout te bestellen bij PontMeyer. In ons online assortiment vind je ruim 30.000 artikelen. Alle artikelen zijn voorzien van productinformatie en geven de actuele voorraad weer. Ben je nog niet geregistreerd? Maak eenvoudig en snel een inlog aan om jouw persoonlijke prijzen in te zien. In jouw persoonlijke omgeving kun je meerdere projecten aanmaken en de artikelen per project opslaan. Kies daarnaast zelf een leverdatum, bestel veilig online en betaal via iDEAL of op rekening.

Showroom van PontMeyer Emmeloord

De showroom van PontMeyer Emmeloord bestaat uit een selectie aan deuren van ComfiDoor, Svedex, Weekamp en Skantrae. Daarnaast hebben we een kleine presentatie van ComfiKitchen project keukens en dakpannen.

PontMeyer Emmeloord bereiken

Je vindt PontMeyer Emmeloord op de Verlengde Gildenweg 13. Kom je vanaf de A6 vanuit Lelystad of Lemmer? Neem dan afslag 14 (richting Emmeloord) en neem vervolgens bij de rotonde de eerste afslag naar Titaniumweg. Deze loopt vanzelf over in de Verlengde Gildenweg.

Kom langs bij PontMeyer Emmeloord voor al je vragen. De koffie staat voor je klaar!