text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

PontMeyer Deventer

Adres

St. Olafstraat 7
7418 CG Deventer

Route naar de vestiging 0570-623960

deventer@pontmeyer.nl

Openingstijden

ma
07:00 - 17:00
di
07:00 - 17:00
wo
07:00 - 17:00
do
07:00 - 17:00
vr
07:00 - 17:00
za
07:00 - 15:00
zo
Gesloten

Tip! Bestel hout en bouwmaterialen online

Om je bezoek aan PontMeyer soepel te laten verlopen, kun je online jouw bouwmaterialen en hout kopen. Zo ben je ervan verzekerd dat het materiaal voorradig is op het moment van afhalen. Wij helpen je graag met het verzamelen en inladen van de materialen!

Groothandel

Drive-in

Bouwwinkel

PontMeyer Deventer, dé houthandel en bouwmarkt voor omgeving Apeldoorn, Zutphen, Lochem, Twello en Bathrem. Onze vestiging in Deventer is de grootste houthandel in Salland. In deze vestiging vind je een breed assortiment aan onder andere tuinhout, elektrisch gereedschap en schroeven. PontMeyer is er voor iedereen die verbouwt: particulier en professioneel.

We beschikken over een drive-in, waar je eenvoudig met je wagen naar binnenrijdt. Zo laad je snel en droog de benodigde materialen in en ben je direct weer onderweg.

Groothandelsprijzen bij PontMeyer

Bij onze bouwmarkt in Deventer vind je de beste bouwmaterialen tegen groothandelsprijzen. Wil jij ook de beste prijs voor hout en bouwmaterialen? Maak dan eenvoudig en snel een account aan en zie direct jouw persoonlijke prijzen in. Liever een prijs op maat voor een groot project? Vraag dan een offerte aan of stuur je BIM-model naar ons op.

Vakkennis en service bij PontMeyer

Voor de beste vakkennis en service moet je bij PontMeyer Deventer zijn. Hier staat een team van specialisten klaar om jou te adviseren over de juiste materialen voor jouw klus. Ook is er een zaagservice voor hout- en plaatmateriaal en een slijpservice aanwezig. Kortom, bij PontMeyer Deventer helpen we je graag verder.

Online bouwmaterialen en hout bestellen

Iedere aannemer en klusser bestelt eenvoudig en snel bouwmaterialen en hout online bij PontMeyer. Ons ruime online assortiment van ruim 30.000 artikelen wordt regelmatig uitgebreid. In onze webshop vind je alle informatie over onze producten en de actuele voorraden. Log in om jouw persoonlijke projecten aan te maken en jouw favoriete artikelen per project op te slaan.

PontMeyer Deventer bereiken

PontMeyer Deventer is uitstekend bereikbaar vanuit Deventer, Apeldoorn, Zutphen, Lochem, Twello en Bathem. De vestiging bevindt zich op de St. Olafstraat 7 in Deventer. Kom snel langs voor de beste materialen en advies op maat, dan zorgen wij dat de koffie klaarstaat.