text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

PontMeyer Nijmegen

Adres

Industrieweg 48
6541 TW Nijmegen

Route naar de vestiging 024-3743350

nijmegen@pontmeyer.nl

Openingstijden

ma
07:00 - 17:00
di
07:00 - 17:00
wo
07:00 - 17:00
do
07:00 - 17:00
vr
07:00 - 17:00
za
07:00 - 15:00
zo
Gesloten

Tip! Bestel hout en bouwmaterialen online

Om je bezoek aan PontMeyer soepel te laten verlopen, kun je online jouw bouwmaterialen en hout kopen. Zo ben je ervan verzekerd dat het materiaal voorradig is op het moment van afhalen. Wij helpen je graag met het verzamelen en inladen van de materialen!

Groothandel

Drive-in

Bouwwinkel

Medewerkers van PontMeyer Nijmegen staan voor iedereen uit de omgeving van Nijmegen en Wijchen klaar. Elke aannemer of klusser kan bij houthandel en bouwmarkt Nijmegen bouwmaterialen kopen. We beschikken over een handige drive-in, waar je met jouw wagen naar binnen kunt rijden en droog de benodigde materialen inlaadt. Kopen bij houthandel en bouwmarkt Nijmegen scheelt je veel tijd, die je weer aan jouw klus kunt besteden.

Groothandelsprijzen bij PontMeyer

Bij houthandel Nijmegen koop je grote partijen hout, zoals Douglas hout en hardhout, tegen scherpe groothandelsprijzen. Wil je ook goedkoop hout en bouwmateriaal kopen? Maak dan een account aan. Je kunt dan direct jouw persoonlijke prijzen inzien. Voor grote projecten kun je bij PontMeyer Nijmegen of onze klantenservice een offerte aanvragen.

PontMeyer Nijmegen heeft ook regelmatig acties en aanbiedingen die online te bestellen zijn. Bekijk onze actiepagina, informeer bij jouw vestiging of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Vakkennis en service bij PontMeyer Nijmegen

Bij houthandel en bouwmarkt Nijmegen vind je onze vakkundige medewerkers die je graag over het gebruik en de toepassingen van hout en bouwmaterialen vertellen. Ook kunnen wij al jouw hout en plaatmateriaal direct op maat zagen. Daarnaast zijn veel meer bewerkingen mogelijk, zoals frezen en kepen. Verder biedt PontMeyer Nijmegen de volgende services aan:

  • ​​​​​​​Slijpservice
  • Verfmengmachine
  • Aanhangerservice

Onze showroom in Nijmegen

In de showroom van PontMeyer Nijmegen vind je deuren van de merken Skantrae, Svedex, ComfiDoor en Weekamp. Verder is er ook een presentatie van ComfiKitchen, ComfiSani en dakpannen. Door de vestiging heen vind je verschillende showboarden van Keralit, Protex, Trespa, Eternit en houten gevelbekleding.

Online bouwmaterialen en hout bestellen

Voor elke aannemer en klusser is er de mogelijkheid om online te bestellen. Op onze website vindt je ruim 30.000 artikelen. Ieder artikel bevat meer informatie over het product en de voorraden. Ook kun je meerdere projecten aanmaken en jouw favoriete artikelen per project opslaan. Daarnaast kun je zelf een leverdatum kiezen en veilig online bestellen en betalen via iDEAL of op rekening.

PontMeyer Nijmegen bereiken

Houthandel en bouwmarkt Nijmegen is eenvoudig te bereiken vanaf de N325 vanuit Nijmegen en omstreken.

Kom langs bij PontMeyer Nijmegen voor al je vragen. De koffie staat voor je klaar.