text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

PontMeyer Alkmaar

Adres

Prof. Van der Waalsstraat 11
1821 BT Alkmaar

Route naar de vestiging 072-5116675

alkmaar@pontmeyer.nl

Openingstijden

ma
06:30 - 17:00
di
06:30 - 17:00
wo
06:30 - 17:00
do
06:30 - 17:00
vr
06:30 - 17:00
za
07:00 - 15:00
zo
Gesloten

Tip! Bestel hout en bouwmaterialen online

Om je bezoek aan PontMeyer soepel te laten verlopen, kun je online jouw bouwmaterialen en hout kopen. Zo ben je ervan verzekerd dat het materiaal voorradig is op het moment van afhalen. Wij helpen je graag met het verzamelen en inladen van de materialen!

Groothandel

Drive-in

Team

Al meer dan 25 jaar is PontMeyer Alkmaar dé houthandel en bouwhandel van de omgeving Alkmaar, Heerhugowaard, Heiloo, Egmond, Bergen, Sint Pancras, Beverkoog, Oudorp, Boekelermeer en Overstad. Je kunt er hout en hardhout kopen, zoals houten gevelbekleding, tuinhout, steigerhout en geïmpregneerd hout. Daarnaast vind je in ons assortiment plaatmateriaal, gereedschappen, bouwmaterialen, ijzerwaren en bevestigingsmaterialen.

Houthandel Alkmaar staat voor iedereen klaar. Elke aannemer of klusser kan bij ons hout bestellen. We beschikken over een handige drive-in, waar je met jouw wagen naar binnen rijdt en droog de benodigde bouwmaterialen inlaadt. Kopen bij bouwmarkt Alkmaar scheelt tijd, die je weer aan je klus kunt besteden. Bespaar nog meer tijd door het hout online te bestellen.

Groothandelsprijzen

PontMeyer Alkmaar levert grote partijen hout en bouwmateriaal tegen scherpe prijzen. Wil je goedkoop hout en bouwmateriaal kopen? Maak dan een account aan. Hiermee kun je direct jouw persoonlijke prijzen inzien en jouw plaatmateriaal of hout bestellen. Voor grote projecten kun je een offerte aanvragen of je BIM-model toesturen. Door te werken met BIM bespaar je tijd en op basis van jouw BIM-model stellen wij een offerte voor je op.

PontMeyer Alkmaar heeft regelmatig acties en aanbiedingen. Kijk hiervoor op de website, schrijf je in voor de nieuwsbrief of informeer bij jouw vestiging.

Vakkennis en service bij PontMeyer Alkmaar

PontMeyer Alkmaar adviseert je graag over de juiste materialen en het gebruik ervan. Het snel schakelen bij aanvragen en het gericht aanbieden van prijzen en offertes is waar bouwmarkt en houthandel Alkmaar goed in is. Ook kunnen wij het hout en plaatmateriaal direct op maat zagen. Daarnaast zijn veel meer bewerkingen mogelijk, zoals impregneren en sealen. Informeer bij jouw verkoper of neem contact op met onze klantenservice.

Andere services die PontMeyer Alkmaar aanbiedt zijn:

  • De verfmengservice. Je kunt in de vestiging jouw ideale kleur verf laten mengen.
  • De slijpservice. Laat jouw zaagbladen scherp slijpen bij Pontmeyer Alkmaar.
  • ​​​​​​​De aanhangerservice. Passen de gekochte bouwmaterialen niet in jouw wagen? Maak dan gebruik van onze aanhanger in de vestiging.

Ook op het gebied van bouwmaterialen kunnen we je adviseren. Zo helpen wij je graag met het berekenen van het verbruik voor gevelstenen, combinatievloeren en dakpannen. Wij bieden maatwerk oplossingen voor dak elementen, funderingsbalken, deuren, EPDM dakbedekking en nog veel meer!

Online bouwmaterialen en hout bestellen

Voor elke aannemer en klusser is er de mogelijkheid om online bouwmaterialen en hout te bestellen. In ons online assortiment vind je ruim 30.000 artikelen. Deze zijn allemaal voorzien van informatie over het product en de voorraden van de artikelen. Ben je nog niet geregistreerd? Maak eenvoudig en snel een inlog aan om jouw persoonlijke prijzen in te zien. In jouw persoonlijke omgeving kun je meerdere projecten aanmaken en jouw favoriete artikelen per project opslaan. Daarnaast kun je zelf een leverdatum kiezen en veilig online bestellen en betalen via iDEAL of op rekening.

Showroom van PontMeyer Alkmaar

In de showroom van PontMeyer Alkmaar vind je een selectie aan deuren van ComfiDoor, Svedex en Skantrae. Daarnaast hebben we een kleine presentatie van ComfiKitchen project keukens en gevelstenen.

PontMeyer Alkmaar bereiken

Houthandel en bouwhandel PontMeyer Alkmaar is makkelijk te bereiken via de Provincialeweg Zaanstad / Hoorn. Je vindt de vestiging en drive-in op de Prof. Van der Waalsstraat 11 in Alkmaar.

Kom langs bij PontMeyer Alkmaar voor al je vragen. De koffie staat voor je klaar!