text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

PontMeyer Doetinchem

Adres

Gildenstraat 10
7005 BL Doetinchem

Route naar de vestiging 0314-323022

doetinchem@pontmeyer.nl

Openingstijden

ma
07:00 - 17:00
di
07:00 - 17:00
wo
07:00 - 17:00
do
07:00 - 17:00
vr
07:00 - 17:00
za
07:00 - 15:00
zo
Gesloten

Tip! Bestel hout en bouwmaterialen online

Om je bezoek aan PontMeyer soepel te laten verlopen, kun je online jouw bouwmaterialen en hout kopen. Zo ben je ervan verzekerd dat het materiaal voorradig is op het moment van afhalen. Wij helpen je graag met het verzamelen en inladen van de materialen!

Groothandel

Drive-in

Bouwwinkel

PontMeyer Doetinchem is dé houthandel en bouwmarkt voor de regio Doetinchem, Terborg, Gaanderen, Zelhem, Varsseveld, Zeddam, Wehl, ’s-Heerenberg en Didam. Zo vind je hier een breed assortiment aan gereedschap, hout en ijzerwaren.

Groothandelsprijzen bij PontMeyer

Bij onze bouwmarkt in Doetinchem vind je de beste bouwmaterialen tegen groothandelsprijzen. Wil jij goedkoop hout en bouwmaterialen kopen? Maak dan eenvoudig en snel een account aan en zie direct jouw persoonlijke prijzen in. Bezig met een groot project en wil je liever een prijs op maat? Vraag dan een offerte aan of stuur je BIM-model naar ons op.

Vakkennis en service bij PontMeyer Doetinchem

Bij PontMeyer Doetinchem vind je een team van specialisten die jou kunnen adviseren over de juiste materialen voor jouw klus. Daarnaast bieden we ook een zaagservice voor plaat, hout en gevelbekleding en een slijpservice aan. Past het materiaal niet in je wagen? Geen probleem, bij onze vestiging kun je kosteloos gebruik maken van een aanhanger.

Onze showroom

In onze vestiging vind je ook een showroom. Hier vind je keukens van ComfiKitchen, kasten van Skantrae en deuren van ComfiDoor. Daarnaast vind je in onze showroom ook presentaties van dakpannen, stenen en gevelbekleding.

In onze vestiging hebben we ook ruwbouwmaterialen op voorraad, eveneens als Bia betonblokken.

Online bouwmaterialen en hout bestellen

Iedere klusser en aannemer bestelt gemakkelijk en snel bouwmaterialen en hout online bij PontMeyer. Ons online assortiment bestaat uit ruim 30.000 artikelen en wordt regelmatig uitgebreid. In onze webshop vind je meer informatie over onze producten en de voorraden. Log in om jouw persoonlijke projecten aan te maken en jouw favoriete artikelen per project op te slaan.

Schrijf je daarnaast in voor onze nieuwsbrief en wordt wekelijks op de hoogte gesteld van al onze lopende acties.

PontMeyer Doetinchem bereiken

PontMeyer Doetinchem is goed te bereiken vanuit Doetinchem, Terborg, Gaanderen, Zelhem, Varsseveld, Zeddam, Wehl, ’s-Heerenberg en Didam. De vestiging vind je op de Lodewijkstraat 16 te Eindhoven. Kom langs voor jouw materialen en het beste advies, dan zorgen wij voor de koffie.