text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

PontMeyer Oudkarspel

Openingstijden

ma
07:00 - 17:00
di
07:00 - 17:00
wo
07:00 - 17:00
do
07:00 - 17:00
vr
07:00 - 17:00
za
07:00 - 15:00
zo
Gesloten

Tip! Bestel hout en bouwmaterialen online

Om je bezoek aan PontMeyer soepel te laten verlopen, kun je online jouw bouwmaterialen en hout kopen. Zo ben je ervan verzekerd dat het materiaal voorradig is op het moment van afhalen. Wij helpen je graag met het verzamelen en inladen van de materialen!

Groothandel

Drive-in

Bouwwinkel

PontMeyer Oudkarspel is dé houthandel en bouwmarkt in de omgeving van Langedijk, Bovenkarspel, Hoogkarspel en Heerhugowaard. De vestiging Oudkarspel staat voor iedereen klaar. Elke aannemer of klusser kan bij PontMeyer Oudkarspel bouwmaterialen en hout kopen. Houthandel Oudkarspel heeft een nieuw afhaalcentrum met een ruim assortiment aan hout, plaat- en bouwmaterialen. Daarnaast is de bouwwinkel aanzienlijk uitgebreid met gereedschappen, verven en elektra.

Groothandelsprijzen bij PontMeyer

PontMeyer Oudkarspel is er ook voor grote projecten en levert grote partijen hout en bouwmateriaal tegen scherpe prijzen. Heb jij een groot project? Maak dan eenvoudig en snel een account aan of vraag een offerte aan. We werken ook met BIM-specialisten en hebben een uitgebreide MIJN Omgeving, waar je jouw facturen, favoriete producten en orders kunt verzamelen. PontMeyer heeft ook regelmatig acties en aanbiedingen die online te bestellen zijn. Kijk hiervoor op de website, informeer bij jouw vestiging of meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Vakkennis en service bij PontMeyer Oudkarspel

In houthandel en bouwmarkt Oudkarspel staan onze vakkundige medewerkers voor je klaar om al jouw vragen over ons assortiment te beantwoorden. Daarnaast bieden wij ook verschillende services aan, zoals onze zaagservice. Wij zagen hier hout en plaatmateriaal direct op maat. Verder vind je bij bouwmarkt Oudkarspel een verfmengmachine.

Onze showroom

PontMeyer Oudkarspel heeft een showroom met verschillende soorten producten, waaronder deuren van de merken Svedex, ComfiDoor, Skantrae en Weekamp. Daarnaast staan er verschillende vloeren uitgestald van pvc en laminaat. Ook vind je meerdere projectkeukens van ComfiKitchen en Bribus, showmodellen van ComfiSani en gevelstenen en showborden met gevelbekleding van hout, Protex en Keralit.

Online bouwmaterialen en hout bestellen

Iedere aannemer en klusser kan bij PontMeyer online hout en bouwmaterialen bestellen. Op onze website vind je meer dan 30.000 artikelen, die ieder zijn voorzien van up-to-date productinformatie. Daarnaast kun je zelf een leverdatum kiezen en veilig online bestellen en betalen via iDEAL of op rekening.

PontMeyer Oudkarspel bereiken

PontMeyer Oudkarspel is eenvoudig te bereiken vanuit Broek op Langedijk, Hoogkarspel en Bovenkarspel. Volg de N504 en op Dorpsstraat 824 in Oudkarspel vindt je PontMeyer Oudkarspel.

Kom langs bij PontMeyer Oudkarspel voor al je vragen. De koffie staat klaar.