text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

PontMeyer Middelburg

Adres

Fagotweg 4a
4337 RC Middelburg

Route naar de vestiging 0118-624442

middelburg@pontmeyer.nl

Openingstijden

ma
07:00 - 17:00
di
07:00 - 17:00
wo
07:00 - 17:00
do
07:00 - 17:00
vr
07:00 - 17:00
za
07:00 - 15:00
zo
Gesloten

Tip! Bestel hout en bouwmaterialen online

Om je bezoek aan PontMeyer soepel te laten verlopen, kun je online jouw bouwmaterialen en hout kopen. Zo ben je ervan verzekerd dat het materiaal voorradig is op het moment van afhalen. Wij helpen je graag met het verzamelen en inladen van de materialen!

Groothandel

Drive-in

Bouwwinkel

PontMeyer Middelburg is de houthandel en bouwmarkt van Zeeland in de regio’s Middelburg en Vlissingen. Onze vestiging in Middelburg is leverancier van verschillende soorten hout, bouwmaterialen en gereedschap. Voor iedere klus en project kun je bij PontMeyer Middelburg terecht. Ook hebben we een handige drive-in, waar je droog en overdekt jouw bouwmaterialen kunt inladen in jouw wagen. Zo ben je snel weer op weg naar de volgende klus.

Groothandelsprijzen bij PontMeyer

PontMeyer is er ook voor de grote klussen en projecten. Vergeet vooral niet om een offerte aan te vragen. Onze BIM-specialisten kunnen je adviseren op basis van het BIM-model. Wil je direct inzicht in jouw persoonlijke prijzen? Maak dan in twee eenvoudige stappen een account bij ons aan.

Daarnaast vind je bij PontMeyer Middelburg regelmatig aanbiedingen. Bekijk al onze acties op de actiepagina of meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte.

Vakkennis en service bij PontMeyer Middelburg

Bij houthandel en bouwmarkt Middelburg vind je alle informatie op het gebied van hout en bouwmaterialen. Wij hebben de kennis in huis en helpen je graag bij het kiezen van de juiste materialen en toepassingen. Ook is het in onze vestiging mogelijk jouw gekochte hout en plaatmateriaal op maat te zagen, zaagbladen te laten slijpen en iedere kleur verf te mengen met onze verfmengmachine.

Passen jouw gekochte bouwmaterialen niet in je wagen? Maak dan gebruik van onze aanhangerservice of vraag naar onze bakwagen service.

Onze showroom

In de showroom van PontMeyer Middelburg vind je deuren van de merken Skantrae, Svedex, Weekamp en ComfiDoor. Verder vind je in onze showroom ook een opstelling van ComfiSani en ComfiKitchen. Verder hebben we showboarden van Cedral, Protex, Trespa en Keralit en een presentatie van UPM, Totem en ModiWood.

Online bouwmaterialen en hout bestellen

Bij PontMeyer Middelburg kan iedere klusser en aannemer online bouwmaterialen en hout bestellen. Ons online assortiment bestaat uit ruim 30.000 artikelen en wordt iedere week uitgebreid. In onze webshop vind je meer informatie over onze producten en voorraden. Log in om jouw persoonlijke projecten aan te maken en je favoriete artikelen per project op te slaan.

PontMeyer Middelburg bereiken

Je vindt PontMeyer Middelburg in een prachtig pand aan de Fagotweg 4a op industrieterrein Mortiere. Houthandel en bouwmarkt Middelburg is eenvoudig te bereiken vanaf de A58 en naast onze drive-in is er voldoende parkeergelegenheid.

Kom langs bij PontMeyer Middelburg voor al je vragen. De koffie staat voor je klaar.