text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

PontMeyer Raalte

Adres

Tjalkstraat 15
8102 HG Raalte

Route naar de vestiging 0572-351326

raalte@pontmeyer.nl

Openingstijden

ma
07:00 - 17:00
di
07:00 - 17:00
wo
07:00 - 17:00
do
07:00 - 17:00
vr
07:00 - 17:00
za
07:00 - 15:00
zo
Gesloten

Tip! Bestel hout en bouwmaterialen online

Om je bezoek aan PontMeyer soepel te laten verlopen, kun je online jouw bouwmaterialen en hout kopen. Zo ben je ervan verzekerd dat het materiaal voorradig is op het moment van afhalen. Wij helpen je graag met het verzamelen en inladen van de materialen!

Groothandel

Drive-in

Bouwwinkel

Ben je in de regio Overijssel of in de omgeving van Raalte, Heerde, Ommen of Nijverdal bezig met een klus of project? Kom dan langs bij onze houthandel en bouwmarkt in Raalte. PontMeyer Raalte heeft een groot assortiment van verschillende soorten hout, tuinhout en plaatmaterialen.

Groothandelsprijzen bij PontMeyer

PontMeyer Raalte is jouw leverancier. Voor zowel kleine als grote projecten kun je bij ons terecht. Maak een account aan en en krijg direct inzicht in jouw persoonlijke prijzen of vraag een offerte aan. Werk je met BIM? Stuur dan ook jouw BIM-model mee. We adviseren je graag en kunnen grote partijen hout en bouwmaterialen leveren tegen scherpe prijzen.

Wil je goedkoop bouwmaterialen en hout bestellen? PontMeyer Raalte heeft ook regelmatig acties en aanbiedingen die online te bestellen zijn. Kijk hiervoor op de website, informeer bij jouw vestiging of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Vakkennis en service bij PontMeyer Raalte

Bij Houthandel en bouwmarkt PontMeyer Raalte vind je een team van vakkundige hout en plaat specialisten, die jou van het beste advies voorzien. Wij denken graag met je mee en bieden daarnaast ook services aan, zoals het op maat zagen van je hout- en plaatmateriaal en het slijpen van jouw gereedschap.

Onze showroom in Raalte

De showroom van PontMeyer Raalte bestaat uit een presentatie van deuren van de merken ComfiDoor, Skantrae en Svedex. Verder worden er ook projectkeukens van ComfiKitchen getoond. Kom gezellig langs en bekijk ook de displays van Keralit en Florence panelen.

Online bouwmaterialen en hout bestellen

Iedere klusser en aannemer kan bij PontMeyer online bouwmaterialen en hout bestellen. Ons online assortiment bestaat uit ruim 30.000 artikelen en wordt iedere week uitgebreid met nieuwe producten. Op onze website vind je meer informatie over onze producten en voorraden. Log in om projecten aan te maken en jouw favoriete artikelen per project op te slaan in jouw persoonlijke MIJN OMGEVING.

PontMeyer Raalte bereiken

Rij via N35 of N348 richting Raalte. Je vindt houthandel en bouwmarkt PontMeyer Raalte op de Tjalkstraat 15 op het industrieterrein De Zegge in Raalte.

Kom langs bij PontMeyer Raalte voor al je vragen. De koffie staat voor je klaar.