text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten

Vensterbanken

18 producten gevonden

Vensterbanken

Een vensterbank zorgt voor een afgewerkte uitstraling van het interieur. Daarnaast biedt een vensterbank de mogelijkheid om er planten en raamdecoraties op te zetten, of hier een zitplaats van te maken.

Bij PontMeyer vindt u vensterbanken met een moderne en strakke vormgeving, waardoor ze passend zijn in elk interieur. U kunt de nieuwe vensterbank over de bestaande heen aanbrengen. Hierdoor is de PontMeyer vensterbank ook een overzetvensterbank. Echter kan het resultaat mooier zijn wanneer de oude vensterbank eerst verwijderd wordt.

Vensterbank op maat

PontMeyer vensterbanken kan afgekort worden met een afkortzaag of cirkelzaag. Het op maat gezaagd worden met een decoupeerzaag. Om ervoor te zorgen dat de kunststof folie niet afbrokkelt, kunt u een zaagblad. gebruiken waarbij de zaagtanden naar beneden wijzen. Ook kan de kunststof folie beschermd worden bij het zagen door het plakken van tape op de plek waar u gaat zagen. Het afkorten kan met een afkortzaag of cirkelzaag.

Het afwerken van de kopse kanten van de vensterbank kan gedaan worden met de standaard meegeleverde laminaatstrook of met de los bij te bestellen kantenafdekkap. Het verschil tussen de twee is het uiterlijk en de stevigheid. Een kantenafdekkap zal minder snel loslaten of afbrokkelen.

Vensterbank plaatsen

Het plaatsen van de pontmeyer vensterbanken is zeer eenvoudig. De vensterbank kan vast gelijmd worden aan het steen of aan de oude vensterbank met behulp van high tack kit. De naden tussen vensterbank en kozijn of muur kunt u opvullen met acrylaatkit.

Alternatieven

Een alternatief voor de PontMeyer vensterbanken, zijn de Werzalit vensterbanken. Werzalit vensterbanken zijn ook geschikt voor buitentoepassingen. Werzalit-houtmateriaal biedt maximaal weerstand tegen vocht.

Vensterbanken prijzen

De vensterbank prijzen kunt u zien nadat u zich heeft geregistreerd. Dit neemt maximaal 2 minuten in beslag.