text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Vensterbanken

De vensterbanken van PontMeyer hebben een moderne en strakke vormgeving, waardoor ze passen in elk interieur. Het is mogelijk om de nieuwe vensterbank over de bestaande heen aanbrengen. Hierdoor wordt de PontMeyer vensterbank ook wel een overzetvensterbank genoemd. Echter kan het resultaat mooier zijn wanneer de oude vensterbank eerst verwijderd wordt.

58 producten gevonden

Een vensterbank zorgt voor een afgewerkte uitstraling van het interieur. Daarnaast biedt hij de mogelijkheid om er decoraties op te zetten, of er een zitplaats van te maken.

Vensterbank op maat

Je kunt PontMeyer vensterbanken afkorten met een afkortzaag of cirkelzaag., Gebruik een zaagblad waarbij de zaagtanden naar beneden wijzen om ervoor te zorgen dat de kunststoffolie niet afbrokkelt. Daarnaast kun je de folie beschermen door tape te plakken op de plek waar je gaat zagen.

Je kunt de kopse kanten van de houten vensterbank afwerken met de standaard meegeleverde laminaatstrook of met de los bij te bestellen kantenafdekkap. Het verschil tussen de twee is het uiterlijk en de stevigheid. Een kantenafdekkap zal minder snel loslaten of afbrokkelen.

Een alternatief voor de PontMeyer vensterbanken zijn de Werzalit vensterbanken. Deze zijn ook geschikt voor buitentoepassingen. Werzalit-houtmateriaal biedt maximale weerstand tegen vocht.

Vensterbank plaatsen

Het plaatsen van de PontMeyer vensterbanken is zeer eenvoudig. Je kunt de vensterbank vastlijmen aan het steen of aan de oude vensterbank met behulp van high tack kit. De naden tussen vensterbank en kozijn of muur vul je vervolgens op met acrylaatkit.

Vensterbanken kopen bij PontMeyer

Wil je vensterbanken bij PontMeyer kopen? Log dan in of maak eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kun je jouw persoonlijke prijzen inzien en plaats je gemakkelijk en snel je bestelling. Wil je vensterbanken in de aanbieding kopen? Bekijk dan onze acties. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen van PontMeyer? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of lees onze Bouwkrant.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor je bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.