text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Muurisolatie

Vloerisolatie

Kruipruimte isolatie

Dakisolatie

Spouwmuurisolatie

Geluidisolatie

Badkamer isolatie

Plafond isolatie

Duurzame isolatie

Waarom moet je isoleren?

Isolatie is een duurzame investering. Het leidt niet alleen tot een lagere energierekening, maar je verhoogt hiermee ook het wooncomfort. In de winter houdt isolatie de warmte binnen en in de zomer zorgt het ervoor dat het lekker koel blijft. Bovendien draagt isolatie bij aan een waardestijging van je vastgoed en is het milieuvriendelijk.

Isoleren doe je op verschillende manieren en op verschillende plekken. De meeste woningen verliezen vooral veel warmte via het dak, de muren, de ramen en de vloer. In het assortiment van PontMeyer vind je:

Wil je meer weten over isoleren? Lees hier alles over het isoleren van een spouwmuur; het isoleren van een zolder en het isoleren van een dak.

Isolatie subsidies en leningen

Zoals eerder vermeld, is isolatie een investering die in het begin meer geld kost dan oplevert. Toch is het een rendabele investering die de overheid wil stimuleren door subsidies en leningen te bieden. Wanneer je twee of meer isolatiemaatregelen toepast, kun je tot 30% van de gemaakte kosten terugkrijgen. Denk ook bijvoorbeeld aan een isolatiemaatregel plus een warmtepomp, zonneboiler of aansluiting op een warmtenet. Met een Energiebespaarlening kun je tegen gunstige voorwaarden geld lenen voor duurzame initiatieven.

Isoleren doe je samen met PontMeyer

Weet je wat je wilt gaan isoleren en welk isolatiemateriaal je nodig hebt? Maak eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan en log in. Daarna kun je jouw persoonlijke prijzen inzien en plaats je gemakkelijk en snel jouw bestelling. Wij hebben het meeste isolatiemateriaal op voorraad. Wil je nooit meer een actie of aanbieding missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 uur bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.