text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten

Muurisolatie

Vloerisolatie

Kruipruimte isolatie

Dakisolatie

Spouwmuurisolatie

Geluidisolatie

Isoleren

Isoleren is een investering in het verduurzamen van uw woning. Isolatie heeft veel verschillende voordelen, waaronder:

  • Lagere energiekosten
  • Verbeterde wooncomfort
  • Waardestijging van uw woning
  • Milieuvriendelijk

Tegenwoordig wordt steeds meer aandacht besteed aan het verantwoord omgaan met onze energiebronnen. Isoleren speelt hierin een belangrijke rol, omdat isolatie bijdraagt aan een verminderde CO2 uitstoot. Deze gedachte wordt door de overheid ondersteund, waardoor er subsidies voor het isoleren van uw woning beschikbaar zijn gesteld.

U kunt op verschillende manieren uw woning isoleren en op verschillende plaatsen. In het assortiment van PontMeyer vindt u:

Isoleren met PontMeyer

Bent u overtuigd en wilt u isoleren met PontMeyer? Kijk eens rond in ons ruime assortiment isolatie en ga aan de slag met het isoleren van uw woning. Maak eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kunt u uw persoonlijke prijzen inzien en plaatst u gemakkelijk en snel uw bestelling. Wij hebben de meeste producten voor u op voorraad.

Heeft u vragen over ons assortiment of heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor u bereikbaar. Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze vestigingen.