text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten
Breedte (mm)
Kopvorm
Lengte (mm)
Verpakking
Verpakkingsinhoud
Dikte (mm)
Filter 238 resultaten

Hemelwaterafvoer

 

238 producten gevonden

Waterafvoer

Waterafvoer is een cruciaal onderdeel dat tot in de detail geregeld moet zijn. Indien uw waterafvoer systeem niet goed werkt, kan dit leiden tot enorme schade. Het is dus van groot belang dat u kiest voor een kwalitatief waterafvoer systeem. Bij PontMeyer bent u daarvoor aan het juiste adres. In ons assortiment kan er onderscheid gemaakt worden tussen verschillende waterafvoeren, waaronder hemelwaterafvoer.

Hemelwaterafvoer

Hemelwaterafvoer wordt gebruikt voor het afvoeren, hergebruiken en infiltreren van regenwater. Het systeem dient voldoende capaciteit te hebben, zodat er tijdens grote buien geen overlast ontstaat. U kunt ervoor kiezen om het hemelwater af te voeren of op te slaan in bijvoorbeeld een regenton. Het assortiment van PontMeyer bestaat uit zinken hwa en pvc hwa. Verder vindt je in ons assortiment ook zinken dakgoten en verholen goten.  

Hemelwaterafvoer zink

Zinken hwa, oftewel hemelwaterafvoeren gemaakt van zink, worden veelal gekozen vanwege hun uitstraling. Daarnaast is zink een natuurlijk materiaal, waardoor zinken hwa zeer sterk zijn en het heeft een lange levensduur. Ook weersinvloeden, zoals warmte, kou en wind worden geen gevaar voor zink hwa.

Waterafvoer kopen bij PontMeyer

Bent u overtuigd en wilt u een waterafvoer kopen bij PontMeyer? Kijk eens rond in ons ruime assortiment aan afvoeren, zoals hemelwaterafvoeren. Maak eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kunt u uw persoonlijke prijzen inzien en plaatst u gemakkelijk en snel uw bestelling. Wij hebben de meeste waterafvoer producten voor u op voorraad.

Heeft u vragen over ons assortiment of heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor u bereikbaar. Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze vestigingen.