text.skipToContent text.skipToNavigation

Elektrisch gereedschap

86 producten gevonden
Accucapaciteit
2x5,0Ah
Volt
18v

De DeWalt accu schroefboormachine heeft een klopboorfunctie voor meerdere toepassingen. Het is een instelbaar koppelmechanisme met 15 standen voor uniforme resultaten en optimale precisie bij het schroeven. De intelligente schakelaar beveiligt de machine en regelt progressief het toerental voor optimale controle bij elke toepassing.

€ xx,xx

€ xx,xx

Accucapaciteit
2x5,0Ah
Watt
460w
De DeWALT DCD791P2 schroef-/boormachine is een krachtig en toch handzame machine. Een echte alleskunner en daardoor ook onmisbaar voor zowel de professional als de thuisklusser. Bij al het boren en schroeven met kleine diameters komt dit exemplaar goed van pas.

€ xx,xx

€ xx,xx

Product
Multitool
Volt
18v

DeWalt 7-delige schroef-klopboormachine set! Geschikt voor meerdere toepassingen.

€ xx,xx

€ xx,xx

Watt
1700w
Volt
230v
Door het lage gewicht van 22kg en de beperkt gehouden omtrek van de machinebasis is dit de makkelijkst draagbare tafelzaag op de markt. De stalen rolkooi beschermt de zaag tegen ruwe behandeling en omstandigheden op de bouwplek. Tandheugel aanslagsysteem, voor en achter aan de tafel bevestigd, en grote en duidelijke afleesschalen maken de machine makkelijk in het gebruik en bijzonder precies.

€ xx,xx

€ xx,xx

Accucapaciteit
2x6,0Ah
Volt
18v/54v
54V Brushless motor XR FLEXVOLT cirkelzaag. Inclusief 2x54v flexvolt accu en snellader in Tstak koffer.

€ xx,xx

€ xx,xx

Accucapaciteit
2x5,0Ah
Product
Combopack

Combopack XR

  • Schroef-klopboormachine (DCD796)
  • Slagschroevendraaier (DCF887)
  • 2x5,0 Ah Li-Ion accu’s
  • XR multilader
  • Gereedschapskoffer (DS150)

€ xx,xx

€ xx,xx

Watt
1400w
Volt
230v
De DeWalt afkort-verstekzaag zaagt planken veilig en nauwkeurig op maat. Door middel van het schaduwlijnsysteem stuurt u het 216mm zaagblad perfect langs de geplande zaaglijn. Door de kantelbare zaagkop is het tevens mogelijk is in verstek te zagen.

€ xx,xx

€ xx,xx

Product
Heteluchtpistool
Watt
2200w

Voor intensief, maar ontspannen werken. De sterke allrounder HG2120E klaart de meeste heteluchtklussen in de werkplaats en op de bouw zonder problemen.

€ xx,xx

€ xx,xx

Product
Vlakschuurmachine
Watt
200w
Zeer economisch door de lange levensduur - vanwege de stofdichte inkapseling van het lager en de zeer scheurbestendige MPE-schuurzool. Effectieve afzonderlijke turbo-afzuiging. Nauwelijks nabehandeling dankzij het gelijkmatige schuurbeeld en de mogelijkheid om aan drie kanten vlak langs de rand te schuren.

€ xx,xx

€ xx,xx

Watt
800w
Volt
230v
DeWALT DWE4507 haakse slijper heeft een 125 mm diameter slijpschijf. Krachtige motor van 800W voor strakke slijpsnedes. Anti-vibratie zijhandgreep voor meer gebruikscomfort. Zelfuitschakelende koolborstels voorkomen ankerschade en verhogen aldus de duurzaamheid van de motor. Slanke tandwielkast om in enge ruimten te kunnen werken.

€ xx,xx

€ xx,xx

Product
Combiboorhamer
Watt
800w
Met een boorcapaciteit tot maximaal 30mm in beton is de machine zwaar genoeg voor zware boorklussen. Met een gewicht van slechts 3,7 kilo is het mogelijk om langere tijd met de machine te werken. Dankzij de draaistop kan de combihamer ook gebruikt worden voor breekwerkzaamheden.

€ xx,xx

€ xx,xx

Product
Haakse slijper
Watt
2600w
Stofuitstootsysteem beschermt de unit tegen de abrasieve werking van stof en verlengt zodanig de levensduur. De overbelastingsbeveiliging voorkomt oververhitting van de motor door deze uit te schakelen tot hij voldoende afgekoeld is. Zachte start beperkt de aanloopstroompiek en de schokbelasting bij het starten.

€ xx,xx

€ xx,xx

Elektrische gereedschap

Elektrische gereedschap is een verzamelbegrip voor gereedschappen die elektrisch aangedreven worden. Er zijn verschillende soorten elektrische gereedschappen beschikbaar die als alternatief kunnen dienen voor handgereedschap, bijvoorbeeld frezen, elektrische zaagmachines en schaafmachines. Met elektrisch gereedschap kunt u over het algemeen sneller, krachtiger en efficiënter werken. Bovendien zijn elektrische gereedschappen meestal minder belastend voor de gebruiker. Voor wie dag in, dag uit dezelfde soort klussen uitvoert is elektrisch aangedreven gereedschap bovendien handig en snel.