text.skipToContent text.skipToNavigation

Elektrisch gereedschap

86 producten gevonden
Product
Vlakschuurmachine
Watt
200w
Zeer economisch door de lange levensduur - vanwege de stofdichte inkapseling van het lager en de zeer scheurbestendige MPE-schuurzool. Effectieve afzonderlijke turbo-afzuiging. Nauwelijks nabehandeling dankzij het gelijkmatige schuurbeeld en de mogelijkheid om aan drie kanten vlak langs de rand te schuren.

€ xx,xx

€ xx,xx

Product
Sleuvenzaag
Watt
1500w
Perfectmate sleuvenzaagmachine 1500 watt inclusief opbergkoffer, 2 diamantzaagbladen en een universele adapter voor het aansluiten van de stofzuiger.

€ xx,xx

€ xx,xx

Product
Multimaster
Watt
350w
Bij deze Fein Multimaster vindt u een groot scala aan schuurvellen. Hierdoor is het mogelijk om bijvoorbeeld licht op te schuren voor een nieuwe verfbeurt, maar ook het compleet verwijderen van een laklaag is mogelijk. Ook wordt deze geleverd met Long-Life bladen voor onder andere invalzagen. Tot slot wordt er ook een segmentzaagblad bij geleverd voor het uitslijpen van voegen.

€ xx,xx

€ xx,xx

Product
Haakse slijper
Watt
800w

Compacte haakse slijpmachine 800W 125mm WSG8-125 50H 230V voor ontbraam-, slijp- en doorslijpwerkzaamheden. Tot 30% langere koolborstelstandtijd en meer materiaalafname dan vergelijkbare haakse slijpers. In stappen van 90°draaibare volmetalen aandrijfkop voor maximale robuustheid en levensduur.

€ xx,xx

€ xx,xx

Product
Multitalent
Watt
250w
Eenmaal aan de multitool en u wil niet meer anders. Een uitsparing uitzagen met de diepteaanslag of de traptreden opschuren, het kan allemaal met dit apparaat. Dit is overigens gelijk mogelijk omdat het schuur en zaagblad worden meegeleverd in de complete koffer.

€ xx,xx

€ xx,xx

Product
Haakse slijper
Volt
18v
Het Snelwisselsysteem laat het toe om schijven snel te monteren en af te nemen, Zijhandgreep met 2 bevestigingsposities, NL TSTAK II heavy-duty kitbox, LET OP Zonder Accu !

€ xx,xx

€ xx,xx

Product
Invalcircelzaagmachine
Watt
1300w
Het parallel geleid invalsysteem zorgt er voor dat de hand van de gebruiker tijdens het zagen permanent in een comfortabele positie blijft

€ xx,xx

€ xx,xx

Product
Schroefmachine
Volt
12v

€ xx,xx

€ xx,xx

Accucapaciteit
2x2,5Ah
Product
Accu Starterset

€ xx,xx

€ xx,xx

Accucapaciteit
2x2,0Ah
Product
Schroefboormachine
Zeer compact en lichtgewicht ontwerp laat toe om in kleine plaatsen te werken. Instelbaar koppelmechanisme met 15 standen voor uniforme resultaten en optimale precisie bij het schroeven. Ergonomisch verbeterde handgreep met rubber bekleed. XR Li-Ion schuifaccu met acculadinsindicator zorgt voor snel en probleemloos plaatsen en verwijderen van de accu. Volledig metalen transmissie met 2 snelheden voor een langere levensduur van de machine

€ xx,xx

€ xx,xx

Watt
701w
Volt
230v
Krachtige 701 Watt motor en variabel toerental zorgen voor een hoge zaagsnelheid met tot 3100 zaagbewegingen per minuut. Gepatenteerd sleutelvrij zaagbladwisselsysteem is geschikt voor decoupeerzaagbladen met T-schacht. Het gepatenteerd anti-vibratie contra-gewicht mechanisme en de rubberen greep zorgen voor soepel werken.

€ xx,xx

€ xx,xx

Elektrische gereedschap

Elektrische gereedschap is een verzamelbegrip voor gereedschappen die elektrisch aangedreven worden. Er zijn verschillende soorten elektrische gereedschappen beschikbaar die als alternatief kunnen dienen voor handgereedschap, bijvoorbeeld frezen, elektrische zaagmachines en schaafmachines. Met elektrisch gereedschap kunt u over het algemeen sneller, krachtiger en efficiënter werken. Bovendien zijn elektrische gereedschappen meestal minder belastend voor de gebruiker. Voor wie dag in, dag uit dezelfde soort klussen uitvoert is elektrisch aangedreven gereedschap bovendien handig en snel.