text.skipToContent text.skipToNavigation
LET OP: Vóór 13:00 besteld, is de volgende dag afhalen! Voor meer informatie over de maatregelen klik hier!

Elektrisch gereedschap

518 producten gevonden
 • Watt
  420w
  Volt
  230v
  Ovale vormen, meer lijmvlak, meer stabiliteit. Het DOMINO-systeem combineert de precisie van een ronde deuvel met de flexibiliteit van een traditionele platte deuvel – de perfecte oplossing voor plaatverbindingen. Het systeem bestaat uit de deuvelfrees DF 500, de DOMINO-deuvels in verschillende formaten en diverse veelzijdige toebehoren voor bijzondere toepassingen. Het resultaat: extreem stabiele, onzichtbare verbindingen. En de DOMINO kan nog veel meer: frameverbindingen, raamverbindingen en ladeverbindingen

  Standaard meegeleverd

  - DOMINO frees D5

  - Reserve-aanslag

  - Lijstaanslag

  - Dwarsaanslag

  - Steeksleutel SW 8

  € xx,xx

  € xx,xx

 • Watt
  1020w
  Volt
  230v
  De MX-mengmachines is inclusief MX-afzuiging die eenvoudig aan de rand van de emmer wordt vastgeklemd, zodat u voortaan elk materiaal bijna stofvrij mengen. De sterke motoren zorgen in combinatie met de robuuste aandrijving voor een maximale trekkracht en een lange levensduur.

  Standaard meegeleverd

  - Menggarde HS 3 120x600 R M14

  - Adapter ErgoFix

  - Afzuiging MX-A

  - Dubbele steeksleutel

  € xx,xx

  € xx,xx

 • Watt
  1200w
  Volt
  230v
  Eén van de beste kenmerken is het ultraplatte en door de naar binnen geplaatste aanzuigingssteunen geheel gladde behuizing. Dankzij deze vormgeving wordt zagen dichtbij de randen met een minimale wandafstand van 12 mm mogelijk. Naar keuze uitgevoerd met kijkvenster of splinterbescherming. De TS 55 R garandeert nog meer controle en perfecte resultaten. Een ander bijzonder detail: het nieuw ontwikkelde spouwmes. Deze loopt al voor het zaagblad uit, garandeert veiligheid en bovendien kunt u hiermee nauwkeurig aanzetten in reeds bestaande zaagsneden.

  Standaard meegeleverd

  - HW fijngetand zaagblad W48

  - Splinterbeveiliging

  - Kijkvenster

  - Inbussleutel SW 5

  - Systainer SYS3 M 337

  - Geleiderail FS 1400/2

  € xx,xx

  € xx,xx

 • Watt
  1200w
  Volt
  230v
  De nieuwe KAPEX KS 60 doet afstand van alles wat bij het werk op locatie overbodig is. Daarbij garandeert de tweevoudig gelagerde Festool dubbele geleidekolom een veilige en soepele geleiding van het zaagblad. En vele andere slimme details zoals de uittrekbare tafelverbreding, de extra groeffunctie of de zwaaihaak completeren de KAPEX KS 60 tot de perfecte combinatie van mobiliteit, toepassingsmogelijkheden en de beste resultaten.

  Standaard meegeleverd

  - HWUniverseel zaagblad W36

  - Schroefklem FSZ 120

  - LED-schaduwlicht

  - Zwaaihaak

  - Verhoging

  - Inbussleutel SW 6

  € xx,xx

  € xx,xx

 • Watt
  450w
  Volt
  230v
  Afschuinen, afronden, profileren en groeven - gelijkmatig, zuiver en splintervrij met de kantenfrees OFK 500. Deze weegt slechts 1,4 kg en is met een ideaal zwaartepunt bijzonder handzaam ook bij verticaal en horizontaal gebruik. Bijzonder aan het apparaat is het freessysteem: alle gereedschappen voor de kantenfrees hebben dezelfde buitendiameter. Zo is de tafelopening van de frees beperkt tot een minimum, wat kantelen bij het frezen in problematische hoeken voorkomt.

  Standaard meegeleverd

  - Afrondprofielfrees HM R3-OFK

  - Afzuigkap

  € xx,xx

  € xx,xx

 • Watt
  720w
  Volt
  230v
  Precieze haakse snedes door de gepatenteerde drievoudige zaagbladgeleiding. Superieure levensduur door hoogwaardige aandrijfcomponenten.

  € xx,xx

  € xx,xx

 • Volt
  54v
  Accucapaciteit
  2x6,0Ah
  Hogesnelheid boorprestaties op meer dan 90 boorgaten (10mm Ø 80mm) per acculading. Brushless motor met hoge capaciteit XR 6.0Ah 18V/54V Li-ion accu voor extra lange looptijd en onderhoudsgemak.

  Standaard meegeleverd

  - 2x 9,0Ah XR Flexvolt accu's

  - XR Multilader

  - Riemhaak

  - Verstelbare zijhandgreep

  - TSTAK koffer

  € xx,xx

  € xx,xx

 • Volt
  18v
  Product
  Schroef-/klopboormachine
  De DeWalt schroefboormachine is een zeer compact en lichtgewicht ontwerp en het laat toe om in kleine plaatsen te werken. De intelligente schakelaar beveiligt de machine en regelt progressief het toerental voor optimale controle bij elke toepassing. De 18V Brushless motor zorgt voor betere werktijd en prestaties. De ergonomisch verbeterde handgreep is met rubber bekleed.

  Standaard meegeleverd

  - Magnetische bithouder

  - Riemhaak

  - Geleverd zonder accu's en lader

  - TSTAK koffer

  € xx,xx

  € xx,xx

 • Volt
  54v
  Accucapaciteit
  2x6,0Ah
  De DeWalt alligator zaag wordt geleverd met zaagblad klasse 12 geschikt voor Poroton blokken. De twee duurzame tegensnijdende zaagbladen verhinderen dat het materiaal tijdens het werk beweegt. De zaagbladen zijn gemakkelijk en snel te verwisselen om zo beperkt tijd te verliezen. Ook beschikt de alligatorzaag over een veiligheidsschakelaar. Dit voorkomt ongewenst inschakelen van de machine.

  Standaard meegeleverd

  - 2x 54V 9,0Ah XR Flexvolt accu's

  - XR Snellader

  - Klasse 12 TCT zaagblad

  - Inbussleutel

  -

  - Inbussleutel

  € xx,xx

  € xx,xx

 • Volt
  54v
  Product
  Combihamer
  Ideaal voor het boren van anker- en bevestigingsgaten van 4-30mm in beton, steen en metselwerk. Deze machine heeft een rotatiestop voor licht beitelwerk in pleister, tegels en voegenmortel.

  Standaard meegeleverd

  - Riemhaak

  - Verstelbare zijhandgreep

  - Geleverd zonder accu's en lader

  - TSTAK koffer

  € xx,xx

  € xx,xx

 • Volt
  54v
  Accucapaciteit
  2x9,0Ah
  De snelwissel boorhouder met 3 klembekken zorgt voor snelheid, precisie en flexibiliteit bij boren in hout, keramiek, staal en meer. Brushless motor met hoge capaciteit XR FLEXVOLT 9.0Ah 18V/54V Lithium-ion accu voor maximale looptijd en onderhoudsgemak.

  Standaard meegeleverd

  - 2x 9,0Ah XR Flexvolt accu's

  - XR Multilader

  - Riemhaak

  - Verstelbare zijhandgreep

  - Snelwisselboorhouder

  - 13mm sleutelvrije snelwisselboorhouder met 3 klembekken

  - TSTAK koffer

  € xx,xx

  € xx,xx

 • Watt
  1300w
  Volt
  230v
  De DeWalt invalcirkelzaag met geleiderail wordt geleverd in een koffer. Het parallel geleid invalsysteem zorgt er voor dat de hand van de gebruiker tijdens het zagen permanent in een comfortabele positie blijft. Ook kunnen de zaagbladsnelheden aangepast worden voor verschillende soorten materialen. Een regelsysteem laat toe de machine precies af te stellen ten opzichte van de geleiderail.

  Standaard meegeleverd

  - 48-tands HM precisiezaagblad

  - Inbussleutel

  - TSTAK koffer

  € xx,xx

  € xx,xx

Bent u op zoek naar elektrisch gereedschap? Dan bent u bij PontMeyer aan het goede adres. Bij ons vindt u een ruim aanbod aan elektrisch gereedschap van diverse merken, zoals DeWALT, Fein en Festool. Elektrisch gereedschap is een verzamelbegrip voor gereedschappen die elektrisch aangedreven worden. Er zijn verschillende soorten elektrische gereedschappen beschikbaar die als alternatief kunnen dienen voor handgereedschap, bijvoorbeeld freesmachines, elektrische zaagmachines en schaafmachines. Met elektrisch gereedschap kunt u over het algemeen sneller, krachtiger en efficiënter werken. Bovendien zijn elektrische gereedschappen meestal minder belastend voor de gebruiker. Voor wie dag in, dag uit dezelfde soort klussen uitvoert is elektrisch aangedreven gereedschap bovendien handig en snel. Voor iedere klus hebben wij het juiste elektrische gereedschap beschikbaar: van boor- en schroefmachines tot schuurmachines en van slijpmachines tot multitoolmachines. En vergeet natuurlijk ook de gereedschapsets, tuinmachines en accu’s en laders niet. Bekijk ook eens ons assortiment aan elektrisch gereedschap toebehoren en overig gereedschap.

Elektrisch gereedschap kopen

Heeft u het product gevonden dat u zoekt? Dan wilt u daar natuurlijk zo snel mogelijk mee aan de slag! Bestel uw elektrisch gereedschap bij PontMeyer gemakkelijk en snel online of haal uw materiaal op in de dichtstbijzijnde PontMeyer vestiging. Weten welke vestiging uw elektrisch gereedschap op voorraad heeft? Klik dan op ‘Bekijk vestigingen met voorraad’ bij het gereedschap van uw keuze. Koopt u graag online, maar kunt u onze prijzen niet inzien? Maak dan in twee eenvoudige stappen een account bij ons aan. Na het aanmaken van een account kunt u uw persoonlijke prijzen voor het elektrisch gereedschap inzien, ziet u de levertijd per product en plaatst u uw bestelling.

Elektrisch gereedschap aanbieding

Heeft u elektrisch gereedschap op het oog, maar wacht u op een goede aanbieding? Houd dan onze actiepagina in de gaten of schrijf u in voor de nieuwsbrief. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van de beste aanbiedingen op elektrisch gereedschap en andere producten.