text.skipToContent text.skipToNavigation
Wegens aangescherpte COVID maatregelen zijn wij telefonisch minder goed bereikbaar. U kunt ons ook bereiken via de chat of mail.

Elektrisch gereedschap

262 producten gevonden

Bent u op zoek naar elektrisch gereedschap? Dan bent u bij PontMeyer aan het goede adres. Bij ons vindt u een ruim aanbod aan elektrisch gereedschap van diverse merken, zoals DeWALT, Fein en Festool. Elektrisch gereedschap is een verzamelbegrip voor gereedschappen die elektrisch aangedreven worden. Er zijn verschillende soorten elektrische gereedschappen beschikbaar die als alternatief kunnen dienen voor handgereedschap, bijvoorbeeld freesmachines, elektrische zaagmachines en schaafmachines. Met elektrisch gereedschap kunt u over het algemeen sneller, krachtiger en efficiënter werken. Bovendien zijn elektrische gereedschappen meestal minder belastend voor de gebruiker. Voor wie dag in, dag uit dezelfde soort klussen uitvoert is elektrisch aangedreven gereedschap bovendien handig en snel. Voor iedere klus hebben wij het juiste elektrische gereedschap beschikbaar: van boor- en schroefmachines tot schuurmachines en van slijpmachines tot multitoolmachines. En vergeet natuurlijk ook de gereedschapsets, tuinmachines en accu’s en laders niet. Bekijk ook eens ons assortiment aan elektrisch gereedschap toebehoren en overig gereedschap.

Elektrisch gereedschap kopen

Heeft u het product gevonden dat u zoekt? Dan wilt u daar natuurlijk zo snel mogelijk mee aan de slag! Bestel uw elektrisch gereedschap bij PontMeyer gemakkelijk en snel online of haal uw materiaal op in de dichtstbijzijnde PontMeyer vestiging. Weten welke vestiging uw elektrisch gereedschap op voorraad heeft? Klik dan op ‘Bekijk vestigingen met voorraad’ bij het gereedschap van uw keuze. Koopt u graag online, maar kunt u onze prijzen niet inzien? Maak dan in twee eenvoudige stappen een account bij ons aan. Na het aanmaken van een account kunt u uw persoonlijke prijzen voor het elektrisch gereedschap inzien, ziet u de levertijd per product en plaatst u uw bestelling.

Elektrisch gereedschap aanbieding

Heeft u elektrisch gereedschap op het oog, maar wacht u op een goede aanbieding? Houd dan onze actiepagina in de gaten of schrijf u in voor de nieuwsbrief. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van de beste aanbiedingen op elektrisch gereedschap en andere producten.