text.skipToContent text.skipToNavigation
Als particuliere klant bent u weer van harte welkom op onze vestigingen. Klik hier voor meer informatie over de coronamaatregelen!

Elektrisch gereedschap

1.038 producten gevonden
 • Product
  Multitool
  Volt
  18v
  Dewalt borstelloze motor met een tot 57% langere werktijd, Hoogvermogen 250 Watt motor met elektronische toerentalregeling, Optimale bediening door ergonomisch design en antislip softgrip-zone

  € xx,xx

  € xx,xx

 • Product
  Tafelcirkelzaag
  Volt
  230v
  Door het lage gewicht van 22kg en de beperkt gehouden omtrek van de machinebasis is dit de makkelijkst draagbare tafelzaag op de markt. De stalen rolkooi beschermt de zaag tegen ruwe behandeling en omstandigheden op de bouwplek. Tandheugel aanslagsysteem, voor en achter aan de tafel bevestigd, en grote en duidelijke afleesschalen maken de machine makkelijk in het gebruik en bijzonder precies.

  € xx,xx

  € xx,xx

 • Product
  Combihamer
  Volt
  230v
  De DeWalt combihamer heeft een compact, lichtgewicht en ergonomisch ontwerp. Dit maakt deze machine geschikt voor intensief gebruik en unieke boorprestaties. De combihamer is ideaal voor het boren van anker- en bevestigingsgaten van 4-30 mm in beton, steen en metselwerk. De mechanische slipkoppeling voorkomt een zware terugslag indien de boor vast zou slaan in het materiaal.

  Standaard meegeleverd

  - Dieptestop

  - Verstelbare zijhandgreep

  - TSTAK koffer

  € xx,xx

  € xx,xx

 • Product
  Accu haakse slijper
  Volt
  18v
  De DeWalt haakse slijper beschikt over een brushless motor en zorgt voor betere werktijd en prestaties. Het elektronische anti-kickback systeem voorkomt een sterke terugslag als het blad vast zou slaan in het materiaal. De rubberen afwerking verhoogt het comfort en grip tijdens het werken. De in 2 standen te plaatsen zijhandgreep laat toe in alle omstandigheden comfortabel en veilig te werken.

  Standaard meegeleverd

  - 2-positie zijhandgreep

  - Sleutelvrij verstelbare beschermkap

  - Bladwisselsleutel

  - Geleverd zonder accu's en lader

  - TSTAK koffer

  € xx,xx

  € xx,xx

 • Product
  Accu kettingzaag
  Volt
  54v
  De DeWalt kettingzaag heeft een efficiënte koolborstelloze motor en levert een indrukwekkend aantal zaagsnedes per acculading. Het automatische oliesysteem vermindert onderhoud. De rubberen handgreep zorgt voor extra comfort bij langer gebruik.

  Standaard meegeleverd

  - Geleverd zonder accu's en lader

  € xx,xx

  € xx,xx

 • Product
  Combihamer
  Volt
  230v
  De DeWalt combiboorhamer is ideaal voor het boren van anker- en bevestigingsgaten van 4-26 mm in beton en metselwerk. De veiligheidskoppeling voorkomt schade en letsel door de kracht die ontstaat wanneer de boor dreigt vaste te lopen. De combiboorhamer heeft een ergonomisch pistoolhandgreep ontwerp met rubberbekleding voor een hoger gebruikscomfort. De afgeronde ergonomische industriële vormgeving verzekert een makkelijke en comfortabele handzaamheid bij elke toepassing.

  Standaard meegeleverd

  - Verstelbare rubberen zijhandgreep

  - Diepte-aanslag

  - Stevige draagkoffer

  € xx,xx

  € xx,xx

 • Product
  Slagschroevendraaier
  Volt
  18v
  Dankzij 3 snelheden kan de juiste snelheid en koppel worden gekozen, waaronder de gecontroleerde Precision Drive stand. 3 LED-lampjes zorgen voor de maximale verlichting van het werkstuk. 6,35 mm sleutelvrije zeskant bithouder voor een snelle en met een hand uit te voeren bitwissel.

  Standaard meegeleverd

  - Riemhaak

  - Magnetische bithouder

  - Geleverd zonder accu's en lader

  - TSTAK koffer

  € xx,xx

  € xx,xx

 • Product
  Bandschroefmachine
  Volt
  18v
  De DeWalt bandschroefmachine heeft een robuust en duurzaam ontwerp en maakt de machine geschikt voor zware omstandigheden. De sleutelvrije diepte-instelling en aparte precisie-instelling zorgt voor een optimale afwerking. De ergonomische handgreep biedt grip en comfort tijdens het werken. De krachtige koolborstelloze motor met 4400 tpm biedt maximale snelheid en werktijd met een compacte machine.

  Standaard meegeleverd

  - 2x 18V 2,0Ah XR Li-Ion accu's

  - XR multilader

  - DT7205-QZ PR2 bandschroefbit

  - Kop voor enkelvoudig schroeven

  - DCF6201 bandschroefmechanisme

  - DT7520-QZ magnetische bithouder met 25mm PR2 schroefbit

  - TSTAK koffer

  € xx,xx

  € xx,xx

 • Product
  Schroefboormachine
  Volt
  18v
  De innovatieve 18 V XR Li-Ion compacte schroef/boormachine met 2.0Ah XR accu's is voorzien van een duurzame BRUSHLESS motor. Twee snelheden, variable snelheid en links-rechts schakelaar zorgen voor maximale controle. Inclusief lader te gebruiken voor 18 V XR Li-Ion schuifaccu's van DEWALT.

  € xx,xx

  € xx,xx

 • Product
  Boorhamer
  Volt
  230v
  Dankzij de rotatiestop kan de machine ook gebruikt worden voor breekwerkzaamheden. Met een gewicht van slechts 2,6 kilo is het mogelijk om langere tijd met de machine te werken. Zwaar boorwerk kan tevens uitgevoerd worden met de combihamer, dankzij de hoge maximale boorcapaciteit van 26mm in beton.

  € xx,xx

  € xx,xx

 • Product
  Combihamer
  Volt
  18v
  De DeWalt combihamer is ideaal voor het boren van anker- en bevestigingsgaten van 4-24 mm in beton en metselwerk. Het compacte, lichtgewichte en ergonomisch ontwerp maakt deze machine geschikt voor intensief gebruik. Het helder LED-lampje zorgt voor beter zicht op het werk. De combihamer wordt geleverd in een stevige koffer.

  Standaard meegeleverd

  - Verstelbare zijhandgreep

  - Riemhaak

  - Geleverd zonder accu's en lader

  - TSTAK koffer

  € xx,xx

  € xx,xx

 • Product
  Haakse slijper
  Volt
  230v
  De DeWalt haakse slijper heeft een efficiënte motor en levert voldoende kracht voor zware toepassingen. De zachte start beperkt de aanloopstroompiek en de schokbelasting bij het starten. De met rubber beklede achter handgreep zorgt voor meer comfort tijdens het werk. De in 3 standen te plaatsen zijhandgreep voor een betere balans bij afkort- en slijpwerk. De stofuitstootsysteem beschermt de unit tegen de abrasieve werking van stof en verlengt zodanig de levensduur.

  Standaard meegeleverd

  - Sleutelvrije beschermkap

  - Anti-vibratie zijhandgreep

  - Binnen- en buitenflens

  - Spansleutel

  € xx,xx

  € xx,xx

Bent u op zoek naar elektrisch gereedschap? Dan bent u bij PontMeyer aan het goede adres. Bij ons vindt u een ruim aanbod aan elektrisch gereedschap van diverse merken, zoals DeWALT, Fein, Makita en Festool. Elektrisch gereedschap is een verzamelbegrip voor gereedschappen die elektrisch aangedreven worden. Er zijn verschillende soorten elektrische gereedschappen beschikbaar die als alternatief kunnen dienen voor handgereedschap, bijvoorbeeld freesmachines, elektrische zaagmachines en schaafmachines. Met elektrisch gereedschap kunt u over het algemeen sneller, krachtiger en efficiënter werken. Bovendien zijn elektrische gereedschappen meestal minder belastend voor de gebruiker. Voor wie dag in, dag uit dezelfde soort klussen uitvoert is elektrisch aangedreven gereedschap bovendien handig en snel. Voor iedere klus hebben wij het juiste elektrische gereedschap beschikbaar: van boor- en schroefmachines tot schuurmachines en van slijpmachines tot multitoolmachines. En vergeet natuurlijk ook de gereedschapsets, tuinmachines en accu’s en laders niet. Bekijk ook eens ons assortiment aan elektrisch gereedschap toebehoren en overig gereedschap.

Elektrisch gereedschap kopen

Heeft u het product gevonden dat u zoekt? Dan wilt u daar natuurlijk zo snel mogelijk mee aan de slag! Bestel uw elektrisch gereedschap bij PontMeyer gemakkelijk en snel online of haal uw materiaal op in de dichtstbijzijnde PontMeyer vestiging. Weten welke vestiging uw elektrisch gereedschap op voorraad heeft? Klik dan op ‘Bekijk vestigingen met voorraad’ bij het gereedschap van uw keuze. Koopt u graag online, maar kunt u onze prijzen niet inzien? Maak dan in twee eenvoudige stappen een account bij ons aan. Na het aanmaken van een account kunt u uw persoonlijke prijzen voor het elektrisch gereedschap inzien, ziet u de levertijd per product en plaatst u uw bestelling.

Elektrisch gereedschap aanbieding

Heeft u elektrisch gereedschap op het oog, maar wacht u op een goede aanbieding? Houd dan onze actiepagina in de gaten of schrijf u in voor de nieuwsbrief. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van de beste aanbiedingen op elektrisch gereedschap en andere producten.