text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten

Binnendeuren

Buitendeuren

Houten binnendeurkozijnen

Deur met kozijn

Deurenconfigurator

Deurbeslag

Deuren bij PontMeyer

PontMeyer heeft deuren die passen bij ieder interieur. Door onze uitgebreide collectie binnendeuren en buitendeuren van diverse topmerken is er altijd een stijl die bij u past. Veel deuren zijn bij ons snel uit voorraad leverbaar. Met de meerjaren garantie van PontMeyer heeft u jarenlang plezier van uw deur. Neem een kijkje in onze deuren showroom of laat u adviseren door een van onze vakspecialisten. Bij ons kunt u kopen voor groothandelsprijzen.

Luxe binnendeuren van topmerken

Een binnendeur mag gezien worden en is een waardevol onderdeel van uw interieur. Onze uitgebreide collectie binnendeuren bevat boarddeuren, brandwerende deuren en luxe binnendeuren. In onze deuren showroom vindt u topmerken als ComfiDoor, Weekamp, Skantrae en Svedex.

Comfidoor binnendeuren

Comfidoor is exclusief verkrijgbaar bij PontMeyer en biedt u een uitgebreid assortiment binnendeuren in diverse maten. De deuren van ComfiDoor zijn opgebouwd uit massief houten stijlen en dorpels, en hebben een hoogwaardig afwerkingsniveau.

Deuren van A-merken

Binnendeuren van de topmerken Weekamp, Skantrae en Svedex heeft PontMeyer in uiteenlopende uitvoeringen met panelen, glas en deurbeslag. Door onze diverse keuze mogelijkheden zijn onze deuren uitermate geschikt voor iedere woonruimte. U kunt de binnendeuren onder andere gebruiken als keukendeur, badkamerdeur of slaapkamerdeur.

Buitendeuren van topmerken

Onze collectie massief houten buitendeuren bestaat uit topmerken als Weekamp, Skantrae en HBI. Voordeuren, openslaande deuren, terrasdeuren en tuindeuren, bij PontMeyer vindt u waar u naar zoekt. Maak uw buitendeur compleet met bijpassend deurbeslag. De voordeuren in ons assortiment zijn op bestelling leverbaar.

Deuren met een keurmerk

Veel van onze binnendeuren en buitendeuren zijn voorzien van een FSC certificaat omdat zij gefabriceerd zijn van hout uit duurzaam geproduceerde bossen. De buitendeuren zijn veelal voorzien van het KOMO keurmerk en het Politie keurmerk. Zo garanderen wij u kwaliteit en veiligheid.

Advies in onze deuren showrooms

Laat u inspireren in onze vestigingen met een deuren showroom! Onze vakspecialisten voorzien u graag van advies bij het kiezen van een passende binnendeur of buitendeur. Een afspraak maken is niet nodig. U kunt altijd een online een offerte aanvragen. In onderstaande PontMeyer vestigingen vindt u een deuren showroom:

Amsterdam
Arnhem
Beverwijk
Breda
Den Haag Mercuriusweg
Den Haag Loosduinseweg
Deventer
Eindhoven
Emmeloord
Groningen
Hoorn
Huizen
Oudkarspel
Rotterdam
Tilburg
Utrecht
Westland (Poeldijk)
Zwaag
 

Voor meer informatie belt u met de klantenservice. Of neem contact op met de dichtstbijzijnde PontMeyer vestiging.