text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

PontMeyer Oud-Beijerland

Adres

Edisonstraat 17
3261 LD Oud-Beijerland

Route naar de vestiging 0186-651722

oud-beijerland@pontmeyer.nl

Openingstijden

ma
07:00 - 17:00
di
07:00 - 17:00
wo
07:00 - 17:00
do
07:00 - 17:00
vr
07:00 - 17:00
za
07:00 - 15:00
zo
Gesloten

Tip! Bestel hout en bouwmaterialen online

Om je bezoek aan PontMeyer soepel te laten verlopen, kun je online jouw bouwmaterialen en hout kopen. Zo ben je ervan verzekerd dat het materiaal voorradig is op het moment van afhalen. Wij helpen je graag met het verzamelen en inladen van de materialen!

Groothandel

Drive-in

Bouwwinkel

Elke aannemer of klusser kan bij houthandel en bouwmarkt PontMeyer Oud-Beijerland kopen. We beschikken over een handige drive-in, waar je met jouw wagen naar binnen kunt rijden en droog jouw hout-, plaat- en bouwmaterialen inlaadt. Houthandel Oud-Beijerland heeft een uitgebreid assortiment aan hout en tuinhout, waaronder een grote voorraad aan Douglas hout.

Groothandelsprijzen

Bij PontMeyer Oud-Beijerland kun je grote partijen hout en bouwmateriaal kopen tegen scherpe prijzen. Wil je goedkoop bouwmaterialen en hout bestellen? Maak dan eenvoudig in twee stappen een account aan. Je hebt dan direct toegang tot jouw persoonlijke prijzen. Voor grotere projecten kun je ook een offerte aanvragen bij onze klantenservice of bij één van onze BIM specialisten. PontMeyer Oud-Beijerland heeft ook regelmatig acties en aanbiedingen die online te bestellen zijn. Kijk hiervoor op de website, informeer bij de vestiging of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Vakkennis en service bij PontMeyer Oud-Beijerland

In houthandel en bouwmarkt Oud-Beijerland staan onze vakkundige medewerkers dagelijks voor jou klaar. Zo weten zij onder andere alles over de verschillende soorten tuinhout. In de vestiging leveren we ook andere services, zoals de zaagservice. Wij zagen hout- en plaatmateriaal direct voor je op maat. Ook vind je hier een aanhanger die geleend kan worden, een slijpservice en een verfmengmachine. Daarnaast helpen wij je graag met het berekenen van het verbruik voor gevelstenen, combinatievloeren en dakpannen. Ook bieden wij maatwerk oplossingen voor onder andere dakelementen, funderingsbalken, deuren en EPDM dakbedekking.

Online bouwmaterialen en hout bestellen

Voor elke aannemer en klusser is er de mogelijkheid om eenvoudig en snel online hout en bouwmaterialen te bestellen. Op onze website vind je ruim 30.000 artikelen met de bijbehorende product-, prijs- en voorraadinformatie. Je kunt meerdere projecten aanmaken en jouw favoriete artikelen per project opslaan in jouw MIJN OMGEVING. Kies daarnaast zelf een leverdatum en betaal veilig online via iDEAL of op rekening.

Showroom van PontMeyer Oud-Beijerland

De houthandel van Oud-Beijerland heeft naast alle verschillende services ook een showroom. In de showroom van PontMeyer Oud-Beijerland vind je deuren van ComfiDoor, Skantrae, Svedex en Weekamp. Daarnaast hebben we een presentatie van ComfiKitchen projectkeukens en tegels voor je badkamer. Verder hebben we monster- en showborden van zowel UPM als Cedral.

PontMeyer Oud-Beijerland bereiken

PontMeyer Oud-Beijerland is eenvoudig te bereiken vanuit Hoeksche Waard en Numansdorp. Volg de A29 en neem de afslag naar de N217 richting Oud-Beijerland. PontMeyer Oud-Beijerland is te vinden op de Edisonstraat 17 in Oud-Beijerland.

Kom langs bij PontMeyer Oud-Beijerland voor al je vragen. De koffie staat voor je klaar.