text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten
Milieucertificaat
Filter 74 resultaten

Plinten

Plinten worden gebruikt voor het afwerken van de vloer en zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen. Zo worden hoge plinten gekozen voor hun chique uitstraling en het optisch vergroten van een ruimte. Een plint creëert sfeer, maar is ook praktisch. Zo beschermt hij zowel de uiteinden van de vloer als de wand.

74 producten gevonden

Bij PontMeyer vind je verschillende plinten. Zo bestaat ons assortiment uit muur plinten, overzetplinten en plakplinten.

  • Muurplint. Deze plint wordt op de grond tegen de muur aan bevestigd. Het is een staande plint die wordt bevestigd met schroeven, spijkerpluggen, een clipsysteem of montagekit.
  • Overzetplint. Deze plint zet je over de bestaande plint heen. Hierdoor hoef je de bestaande plint niet te verwijderen. Tijdens het verwijderen kun je namelijk de vloer en muur beschadigen. Ook worden deze plinten gebruikt voor het wegwerken van bedrading.
  • Plakplint. Deze plint plaats je de direct op de vloer. Het is een liggende plint die vaak gebruikt wordt op laminaatvloeren.

Wil je meer weten over plinten leggen? Lees dan ons advies artikel en ga aan de slag met ons stappenplan.

Het juiste materiaal voor plinten

Naast verschillende soorten plinten zijn er ook verschillende materialen. Houten plinten worden het meest gebruikt. Zo worden hardhouten plinten vaak gebruikt omdat ze erg sterk en hard zijn. Ook wordt er vaak gekozen voor MDF plinten en laminaat plinten. Het voordeel van MDF ten opzichte van hout is de prijs en de bewerkbaarheid.

Houten plinten

Bij PontMeyer vind je verschillende soorten houten plinten, waaronder hardhouten plinten en grenen plinten. Hardhouten en grenen plinten zijn eenvoudig te bewerken.

Plinten kopen bij PontMeyer

Benieuwd naar de prijzen van onze plinten? Log dan in of maak in twee stappen een account aan. Vervolgens kun je de prijzen inzien en de plinten bestellen. Wij beschikken over een ruim assortiment met ruime voorraden.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 uur bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.

Goedkoop plinten kopen

Koop je jouw plinten graag in de aanbieding of ben je opzoek naar goedkope plinten? Houd dan onze acties in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de beste plinten aanbiedingen en kun je voordelig en goedkoop plinten kopen.