text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten
​​​​​​​

PontMeyer Beverwijk

Adres

Nieuwe kade 13
1948 NJ Beverwijk

Route naar de vestiging 0251-229158

beverwijk@pontmeyer.nl

Openingstijden

ma
06:45 - 17:00
di
06:45 - 17:00
wo
06:45 - 17:00
do
06:45 - 17:00
vr
06:45 - 17:00
za
07:00 - 15:00
zo
Gesloten

Tip! Bestel online

Om uw bezoek aan de vestiging nog soepeler te laten verlopen, kunt u alvast online bestellen. Zo bent u ervan verzekerd dat uw materiaal op voorraad ligt op het moment van afhalen bij de vestiging. Wij helpen u met het pakken en inladen van de bestelde goederen.
Log in om prijzen te zien

Groothandel

Drive-in

Bouwwinkel

PontMeyer Beverwijk is dé bouwmarkt en houthandel voor de regio Beverwijk, Heemskerk, IJmuiden, Castricum en Velsen. Hier vind je een breed assortiment aan onder andere dakbedekking, handgereedschap en voorzieningen voor waterafvoer.

In Beverwijk is een drive-in aanwezig waar je gemakkelijk naar binnenrijdt en droog de benodigde materialen inlaadt. Zo ben je snel weer onderweg naar de volgende klus.

Groothandelsprijzen bij PontMeyer

Bij houthandel en bouwmarkt Beverwijk vind je de beste materialen tegen groothandelsprijzen. Wil jij ook hout en bouwmaterialen kopen tegen de beste prijs? Maak dan eenvoudig en snel een account aan en zie direct jouw persoonlijke prijzen in. Liever een prijs op maat voor een groot project? Vraag dan een offerte aan of stuur je BIM-model naar ons op.

Vakkennis en service bij PontMeyer

Bij PontMeyer Beverwijk vind je een team van specialisten die je graag adviseren over de juiste materialen voor jouw klus. In Beverwijk is daarnaast ook een zaagservice aanwezig voor hout en plaat.

Online bouwmaterialen en hout bestellen

Iedere aannemer en klusser bestelt snel en gemakkelijk bouwmaterialen en hout online bij PontMeyer. Zo kom je niet voor verrassingen te staan bij de vestiging waar je de materialen ophaalt. Ons online assortiment bestaat uit ruim 30.000 artikelen en wordt regelmatig uitgebreid. Actuele informatie over onze producten en voorraden vind je in onze webshop. Log in om persoonlijke projecten aan te maken en jouw favoriete producten per project op te slaan.

Schrijf je daarnaast in voor onze nieuwsbrief. Zo blijf je altijd op de hoogte van al onze lopende acties.

PontMeyer Beverwijk bereiken

PontMeyer Beverwijk is goed bereiken vanuit Beverwijk, Castricum, Heemskerk IJmuiden en Velsen. De vestiging vind je op de Nieuwe Kade 13 te Beverwijk. Kom langs voor hoogwaardige materialen en het beste advies, dan zorgen wij voor de koffie.