text.skipToContent text.skipToNavigation

Tuinhout

Met het tuinhout van PontMeyer creëert u een natuurlijke sfeer in je tuin. Tuinhout is er in verschillende soorten, o.a. hardhout, geïmpregneerd hout, douglas hout en eikenhout. Bestel online uw tuinhout en laat het thuisbezorgen, zo hoeft u zelf geen transport te regelen.

  • 1(current)
  • 3
42 producten gevonden
  • 1(current)
  • 3

Tuinhout voor elke tuin

Met het tuinhout van PontMeyer creëert u een natuurlijke sfeer in je tuin. Tuinhout is er in verschillende soorten.

Hardhout tuinhout

Hardhout tuinhout is donker van kleur (vergrijst in de loop der jaren), heeft een levensduur van 15-25 jaar. Hardhout tuinhout is geschikt voor grondcontact en water. Hardhout is uitermate geschikt voor het maken van schuttingen, tuinschermen, vlonders. Naast verschillende soorten en maten hardhouten planken, hebben wij ook een ruim assortiment hardhouten tuinschermen, tuindeuren, vlonders/terrassen, en pergola's.

Geïmpregneerd hout

Vuren tuinhout dat onder druk is geïmpregneerd, hierdoor wordt de levensduur vuren hout verlengd naar 5-10 jaar. Geïmpregneerd tuinhout is lichtgroen van kleur, dat in de loop der jaren vergrijst. Geïmpregneerd tuinhout is eenvoudig te schroeven en te bewerken. Gunstig geprijsd. Wij hebben een ruim assortiment geïmpregneerd vuren terrassen, tuinschermen, tuindeuren, pergola's en vlonders/terrassen.

Douglas tuinhout

Tuinhout van douglas is oranje van kleur (vergrijst in de loop der jaren), zeer sterk. Levensduur onbehandeld 5-10 jaar, behandeld 10-15 jaar. Tuinhout van douglas is te koop in grote afmetingen, wat het zeer geschikt maakt voor dragende constructies, maar vanwege het makkelijke te bewerken en de duurzaamheid ook uitermate geschikt als houtsoort voor tuinmeubelen. Gevelbekleding voor berging/schuur of terrasoverkapping.In Douglas heeft PontMeyer ook complete Tuinschermen en Tuindeuren

Eikenhout tuinhout

Tuinhout van eiken is licht van kleur, sterk en makkelijk te bewerken. Tuinhout van eiken heeft een karakteristiek uiterlijk en is te herkennen aan vlamtekeningen in het hout. Geschikt voor Steunbalken, Gevelbekleding, Tuinhuizen, Pergola’s en Terrasoverkappingen.

Tuinhout online bestellen

Bestel online uw tuinhout en laat het thuisbezorgen, zo hoeft u zelf geen transport te regelen.