text.skipToContent text.skipToNavigation

Tuinhout

  • 1(current)
  • 3
389 producten gevonden
  • 1(current)
  • 3

Tuinhout kopen?

Met het tuinhout van PontMeyer creëert u een natuurlijke sfeer in uw tuin. Tuinhout is er in verschillende houtsoorten, o.a. hardhout, geïmpregneerd hout, douglas hout en eikenhout. Bestel online uw tuinhout en laat het bezorgen op locatie of haal het af in één van onze drive-in vestigingen. Wilt u meer lezen over ons tuinhout? Bij ons bent u verzekerd van een hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Tuinhout is er in verschillende soorten:

Tuinhout van hardhout

Hardhout tuinhout is donker van kleur (vergrijst in de loop der jaren) en heeft een levensduur van 15-25 jaar. Hardhout tuinhout is geschikt voor grondcontact en water. Hardhout is uitermate geschikt voor het maken van schuttingen, tuinschermen en vlonders. Naast verschillende soorten en maten hardhouten planken, hebben wij ook een ruim assortiment hardhouten tuinschermen, tuindeuren, vlonders/terrassen en pergola's.

Tuinhout geïmpregneerd

Vuren tuinhout dat onder druk is geïmpregneerd, hierdoor wordt de levensduur verlengd. Geïmpregneerd vuren tuinhout valt in duurzaamheidsklasse 2-3. Dit betekent dat het hout minimaal 10 jaar meegaat. Geïmpregneerd tuinhout is lichtgroen van kleur, dat in de loop der jaren vergrijst. Geïmpregneerd tuinhout is eenvoudig te schroeven en te bewerken. Wij hebben een ruim assortiment geïmpregneerd vuren terrassen, tuinschermen, tuindeuren, pergola's en vlonders/terrassen.

Tuinhout van Douglas

Tuinhout van douglas is oranje van kleur (vergrijst in de loop der jaren) en is zeer sterk. Indien u het hout niet behandelt, is de levensduur 5-10 jaar. Tuinhout van douglas is makkelijk te bewerken en vanwege de duurzaamheid ook uitermate geschikt als houtsoort voor tuinmeubelen, gevelbekleding voor berging/schuur of terrasoverkapping. In douglas heeft PontMeyer ook complete tuinschermen en tuindeuren.

Tuinhout van Eiken

Tuinhout van eiken is licht van kleur, sterk en makkelijk te bewerken. Tuinhout van eiken heeft een karakteristiek uiterlijk en is te herkennen aan vlamtekeningen in het hout. Het is geschikt voor steunbalken, gevelbekleding, tuinhuizen, pergola’s en terrasoverkappingen.

Tuinhout online bestellen

Bestel online uw tuinhout en laat het bezorgen op locatie zodat u geen transport hoeft te regelen. Ook bent u van harte welkom om uw tuinhout af te halen in één van onze vestigingen. Wilt u hulp bij de vraag welke variant tuinhout het beste bij uw project past? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij staan altijd voor u klaar om onze kennis en expertise te delen.

Tuinhouten planken

Bij PontMeyer vindt u tuinhouten planken in alle soorten en maten van de hoogste kwaliteit. Bekijk daarom ons assortiment rabatdelen, geïmpregneerd hout en potdekselplanken. Vooral tuinhout douglas is zeer geschikt voor een omheining van uw tuin. Het is relatief goedkoop en gaat lang mee!

Tuinhout aanbieding

Het verbouwen van uw tuin kost al meer dan genoeg. Wij snappen maar al te goed dat een tuinhout aanbieding daarom meer dan welkom is! Bij PontMeyer vindt u een ruim assortiment scherp geprijsde tuinhout soorten. Bestel daarom gemakkelijk online of kom langs in een van onze vestiging.

Bent u klaar met het verbouwen van uw huis en gaat u verder met uw tuin? Denk dan eens aan het bouwen van uw eigen terras. Bekijk hier ons assortiment houten vlonderplanken en composiet vlonderplanken. Met PontMeyer maakt u uw droomhuis compleet!