text.skipToContent text.skipToNavigation
Wegens aangescherpte COVID maatregelen zijn wij telefonisch minder goed bereikbaar. U kunt ons ook bereiken via de chat of email.

Tuinhout

372 producten gevonden

Tuinhout kopen?

Met het tuinhout van PontMeyer creëert u een natuurlijke sfeer in de tuin. Tuinhout is er in verschillende houtsoorten, o.a. hardhout, geïmpregneerd hout, douglas hout en eikenhout. Bij ons bent u verzekerd van topkwaliteit. Wilt u meer lezen over ons assortiment tuinhout? Lees hier verder.

Tuinhout van hardhout

Hardhouten tuinhout is donker van kleur (vergrijst in de loop der jaren) en heeft een levensduur van 15-25 jaar. Hardhouten tuinhout is geschikt voor grondcontact en water. Daardoor is hardhout uitermate geschikt voor het maken van schuttingen, tuinschermen en vlonders. Naast verschillende soorten en maten hardhouten planken, hebben wij ook een ruim assortiment hardhouten tuinschermen, tuindeuren, vlonders/terrassen en pergola's.

Geïmpregneerd tuinhout

Ons vuren tuinhout is onder druk geïmpregneerd om de levensduur te verlengen. Geïmpregneerd vuren tuinhout valt in duurzaamheidsklasse 2-3. Dit betekent dat het hout minimaal 10 jaar meegaat. Geïmpregneerd tuinhout is lichtgroen van kleur, dat in de loop der jaren vergrijst. Geïmpregneerd tuinhout is eenvoudig te schroeven en te bewerken. Wij hebben een ruim assortiment geïmpregneerd vuren terrassen, tuinschermen, tuindeuren, pergola's en vlonders.

Tuinhout van Douglas

Tuinhout van douglas is oranje van kleur (vergrijst in de loop der jaren) en is zeer sterk. Indien u het hout niet behandelt, is de levensduur 5-10 jaar. Tuinhout van douglas is makkelijk te bewerken en vanwege de duurzaamheid ook uitermate geschikt als houtsoort voor tuinmeubelen, gevelbekleding voor berging/schuur of terrasoverkapping. In douglas heeft PontMeyer ook complete tuinschermen en tuindeuren.

Eiken tuinhout

Tuinhout van eiken is licht van kleur, sterk en makkelijk te bewerken. Tuinhout van eiken heeft een karakteristiek uiterlijk en is te herkennen aan vlamtekeningen in het hout. Gebruik eiken voor het maken van steunbalken, gevelbekleding, tuinhuizen, pergola’s en terrasoverkappingen.

Tuinhout online bestellen

Bestel uw tuinhout online en laat het bezorgen op locatie zodat u geen transport hoeft te regelen. Ook bent u van harte welkom om het tuinhout af te halen in één van onze vestigingen. Wilt u hulp bij de vraag welke variant tuinhout het beste bij uw project past? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij staan voor u klaar om onze expertise te delen.

Tuinhouten planken

Bij PontMeyer vindt u tuinhouten planken in alle soorten en maten van de hoogste kwaliteit. Bekijk daarom ons assortiment rabatdelen, geïmpregneerd hout en potdekselplanken. Vooral douglas tuinhout is zeer geschikt voor een omheining van uw tuin. Het is relatief goedkoop en gaat lang mee!

Tuinhout aanbieding

Het verbouwen van een tuin is een grote klus. Bij PontMeyer vindt u een ruim assortiment tuinhout die wij snel bij u kunnen leveren. Houd de website goed in de gaten voor de beste tuinhout aanbieding! Bestel eenvoudig online of kom langs in één van onze vestigingen. Tip: Blader eens door onze tuincatalogus