text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Geïmpregneerd hout

Douglas hout

Eiken hout

Steigerhout

Hardhouten planken

Bilinga hout

Kapur hout

Bewerkt & behandeld vuren

Tuinhout

In ons assortiment vindt u tuinhout van verschillende houtsoorten en in verschillende maten. Van geïmpregneerd hout tot potdekselplanken en van rabatdelen tot eikenhout. Zo is er voor elk buiten project, zoals het maken van een pergola of het plaatsen van een tuinscherm, de juiste houtsoort te vinden.

De verschillende houtsoorten in het assortiment van PontMeyer zijn onder andere:

  • Azobé
  • Douglas
  • Eiken
  • Keruing
  • Meranti
  • Vuren

Als ons tuinhout bestaat uit PEFC- en FSC-gecertificeerd hout. Dit houdt in dat het hout afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Hier wordt rekening gehouden met de bossamenstelling, kaprijpheid en jaarlijkse aanwas.

Tuinplanken

Houten tuinplanken zijn geschikt voor het maken van een vlonder of terras. Kies hierbij voor geïmpregneerd tuinhout, zodat de planken goed beschermd zijn tegen rot en schimmel. U kunt ook zelf aan de slag met het impregneren van uw tuinplanken door ze te behandelen met beits of olie. Geimpregneerde tuinplanken hebben een langere levensduur dan onbehandelde tuinhout planken.

Tuinhout balken

Balken van tuinhout worden voor uiteenlopende klussen gebruikt. U kunt denken aan het maken van een carport of een op maat gemaakte schutting. Belangrijk bij de keuze van de balken is dat u rekening houdt met de kopmaat. De kopmaat van de balken bepaalt de sterkte.

Tuinhout palen

Tuinhout palen, oftewel tuinpalen, worden gezien als de basis voor veel bouwprojecten in de tuin. U kunt tuinpalen gebruiken voor het maken van een tuinafscheiding, maar ook voor het in elkaar zetten van een schutting met tuinschermen. In ons assortiment vind u zowel ronde als vierkante palen gemaakt van verschillende houtsoorten. Welke houtsoort geschikt is, is afhankelijk van uw klus, duurzaamheids wensen en levensduur eisen.

Wilt u meer weten over het behandelen en verwerken van tuinhout? Bekijk dan ons advies voor verschillende tuinklussen.

Tuinhout kopen bij PontMeyer

Bent u overtuigd en wilt u tuinhout kopen bij PontMeyer? Kijk eens rond in ons ruime assortiment aan tuinhout. Maak eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kunt u uw persoonlijke prijzen inzien en plaatst u gemakkelijk en snel uw bestelling. Wij hebben de meeste tuinhout producten voor u op voorraad.

Heeft u vragen over ons assortiment of heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor u bereikbaar. Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze vestigingen.