text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten

Tuinschermen

Tuinschermen zijn kant-en-klare houten onderdelen om een schutting of tuinafrastering mee te maken. Voor het creëren van rust en privacy is het plaatsen van een tuinscherm de ideale oplossing. Het is eenvoudig te plaatsen en door de ruime keuze is er altijd een tuinscherm die bij jouw wensen past.

11 producten gevonden

De soorten tuinschermen in ons assortiment

PontMeyer heeft tuinschermen van verschillende houtsoorten, zoals hardhout, grenen en Douglas. Daarnaast bieden we ook zwarte tuinschermen aan, die de tuin direct een chique uitstraling geven. Alle tuinschermen in ons assortiment hebben een afmeting van 180x180 cm. Ga je zelf een tuinscherm plaatsen? Maak dan altijd gebruik van de bijbehorende handleiding wanneer je een tuinscherm plaatst. Daarnaast vind je meer tips in ons artikel over het plaatsen van een schutting.

Hieronder vind je een korte beschrijving van de verschillende soorten tuinschermen:

  • Douglas tuinschermen: zeer goed bestand tegen de Nederlandse weersinvloeden en kennen daardoor een lange levensduur van 10 tot 15 jaar. De schermen bestaan uit 17 verticale planken met een dikte van 15 mm en zijn 180 bij 180 centimeter.
  • Hardhouten tuinschermen: niet alleen functioneel en duurzaam, maar ook zeer decoratief en duurzaam. Tropisch hout met een rode kleur en een levensduur van 15 tot 25 jaar. De schermen bestaan uit 15 verticale planken met een dikte van 14 mm en zijn 180 bij 180 centimeter.
  • Vurenhouten tuinschermen: zijn voorzien van het KOMO keurmerk. De geïmpregneerde vuren tuinschermen zijn beschikbaar met een rechte bovenkant. De rechte tuinschermen zijn af te werken met een vuren geïmpregneerde afdeklat.De schermen bestaan uit 19 verticale planken met een dikte van 15 mm en zijn 180 bij 180 centimeter.

Tuinschermen kopen bij PontMeyer

Ben je overtuigd en wil je tuinschermen kopen bij PontMeyer? Maak eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kun je inloggen en jouw persoonlijke prijzen inzien en plaats je gemakkelijk en snel een bestelling. Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste PontMeyer nieuws en de huidige acties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of bekijk onze bouwkrant.

 

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.