text.skipToContent text.skipToNavigation

Schuttingen

44 producten gevonden
Product
Tuinscherm
Uitvoering
Geschaafd
Tuinscherm gemaakt van geschaafd douglas hout. Deze schuttingen hebben een chique uitstraling en een lange levensduur omdat de douglas planken bestaan uit een stevige hardhout die zeer goed bestand is tegen weersinvloeden. Dit maakt de douglas schutting de ideale tuinafscheiding voor uw tuin!

€ xx,xx

€ xx,xx

Lengte mm
1800
Nettomaat mm
35x80

Met de schuine afdeklat voor de schuttingen maakt u uw tuinafscheiding zo duurzaam mogelijk. De afdeklat zorgt ervoor dat uw schutting minder snel uitdroogt. Het voordeel is dat het geïmpregneerde tuinscherm niet zal gaan scheuren. Zo staat u garant voor de langste levensduur van uw tuinafscheiding.

€ xx,xx

€ xx,xx

Product
Tuinscherm
Uitvoering
Recht

Tuinscherm is een dicht robuust scherm gemaakt van 21 planken geïmpregneerd vuren. U hoeft het scherm dus alleen maar te plaatsen en daarna voluit genieten van uw tuin!

€ xx,xx

€ xx,xx

Product
Tuindeur
Uitvoering
Recht
Rechte hardhouten tuindeur 1000x1800 met RVS slot

€ xx,xx

€ xx,xx

Product
IJzeren deurframe
Uitvoering
zonder slotkast
Zowel links- als rechtsdraaiend toe te passen. De als extra te leveren planken zijn d.m.v.boorschroeven eenvoudig te bevestigen op het frame.

€ xx,xx

€ xx,xx

Product
Schuttingdeur
Uitvoering
Recht
Eindhoven S-Deur bestaat uit planken van 18mm geïmpregneerd vuren bevestigd op een stalen frame. U hoeft de deur dus alleen maar te plaatsen en daarna voluit genieten van uw tuin!

€ xx,xx

€ xx,xx

Product
Tuinscherm
Uitvoering
Recht

Dit zeer robuuste en stevige schuttingdeel 'Maastricht' (ongekleurd) heeft een drietal stevige tussenregels van 1,5 bij 7 cm en 14 cm brede planken (lamellen) van 1,5 cm dik. De planken zijn geschroefd.

€ xx,xx

€ xx,xx

Product
Schuttingdeur
Hoogte in mm
1900
Deze rechte tuindeur is uitgevoerd met verticale geschaafde douglas planken, (15mm). Het gegalvaniseerde stalen frame zorgt voor extra stabiliteit en gemak en is voorzien van een slotgatsparing.

€ xx,xx

€ xx,xx

Product
Tuinscherm
Uitvoering
Ruw
Tuinscherm gemaakt van ruw douglas hout. Deze schuttingen hebben een chique uitstraling en een lange levensduur omdat de douglas planken bestaan uit een stevige hardhout die zeer goed bestand is tegen weersinvloeden. Dit maakt de douglas schutting de ideale tuinafscheiding voor uw tuin!

€ xx,xx

€ xx,xx

Product
Tuinscherm
Tuinscherm
Uitvoering
Recht
Recht
Zeer duurzaam tuinscherm 14 mm hardhout 180 x 180 cm recht is gemaakt van 14 mm dikke planken vervaardigd uit hardhout.

€ xx,xx

€ xx,xx

Product
Betonpoer
Hoogte in mm
500
Betonpoer antraciet 150x150x500 met afgeronde kanten. Voorzien van gat met schroefdraad voor paalhouder.

€ xx,xx

€ xx,xx

Product
Hoogteverstelling
Uitvoering
voor poer met plaat en draadeind m16

Hoogteverstelling RVS 3mm voor betonpoer, ideaal voor staanders van 150x150mm. Bij overkappingen en losse ondergronden adviseren we onder de poer een stoeptegel of wegzakpreventie te plaatsen en snelcement te gebruiken. Daardoor heeft uw betonnen poer meer draagvlak.

€ xx,xx

€ xx,xx

Schuttingen kopen

Bezig met een tuinverbouwing en op zoek naar een geschikte schutting? Wij helpen u! Voor u begint, is het goed om te weten uit welke soorten schuttingen u keuze heeft, welke onderdelen u nodig heeft en hoe de schutting te plaatsen. Benieuwd? Lees hier verder voor u een schutting koopt. 

Lees hier hoe u een schutting kunt verven en hier hoe u een schutting kun beitsen.

Soorten schuttingen

U kunt kiezen uit verschillende soorten schuttingen, is weinig onderhoud een criterium? Ga dan voor een betonnen schutting, deze zijn onderhoudsvrij en duurzaam. Daarbij zijn ze geluiddicht en veilig. Vaak heeft een betonnen schutting een motief om het een natuurlijke uitstraling te geven.

Liever een combinatie van hout en beton? Kijk naar de optie van een houten schutting met betonpalen. Deze combinatie is zowel duurzaam als stevig. De schutting wordt op de betonplaten geplaatst, waardoor het hout geen grondcontact maakt en dus niet in het water of in vocht staat. Maak een keuze uit hardhout, vurenhout of douglas planken.

Is een afscherming met begroeing gewenst? Dan is trellis ideaal. Een trellis schutting geeft de tuin een open uitstraling, omdat er doorheen gekeken kan worden en omdat het aangevuld kan worden met begroeing. 

Houten schutting

Houten schuttingen worden het meest geplaatst in Nederland. Ook kunt u kiezen voor de optie van een houten hekwerk gemaakt van kastanjehout, gemakkelijk te plaatsen en met een open uitstraling. 

Schuttingdelen

Om een goede schutting te bouwen worden de planken altijd aan elkaar verbonden met bijvoorbeeld betonpalen of hardhouten palen. Dit zorgt voor stabiliteit en vormt de basis voor iedere constructie. Bekijk onze tuinschermen om een overzicht te krijgen van de verschillende mogelijkheden.

Een schutting is zeer bepalend voor de sfeer en uitstraling van de tuin, het beslaat immers een groot gedeelte. Laat u inspireren door ons assortiment schuttingplanken. Maak de schutting af met een passende tuindeur. Lees hier handige tips voor het plaatsen van een schutting. Vragen? Neem contact op met onze klantenservice of kom lang bij onze vestiging, wij denken met u mee!

Wilt u zelf een schutting plaatsen. Lees via de link hoe u dat zelf kunt doen.