text.skipToContent text.skipToNavigation
UPDATE: Wij zijn open voor bouwend Nederland en 24/7 online! Voor meer informatie over de maatregelen klik hier!

Schuttingen

44 producten gevonden

Schuttingen kopen

Bezig met een tuinverbouwing en op zoek naar een geschikte schutting? Wij helpen u! Voor u begint, is het goed om te weten uit welke soorten schuttingen u keuze heeft, welke onderdelen u nodig heeft en hoe de schutting te plaatsen. Benieuwd? Lees hier verder voor u een schutting koopt. 

Lees hier hoe u een schutting kunt verven en hier hoe u een schutting kun beitsen.

Soorten schuttingen

U kunt kiezen uit verschillende soorten schuttingen, is weinig onderhoud een criterium? Ga dan voor een betonnen schutting, deze zijn onderhoudsvrij en duurzaam. Daarbij zijn ze geluiddicht en veilig. Vaak heeft een betonnen schutting een motief om het een natuurlijke uitstraling te geven.

Liever een combinatie van hout en beton? Kijk naar de optie van een houten schutting met betonpalen. Deze combinatie is zowel duurzaam als stevig. De schutting wordt op de betonplaten geplaatst, waardoor het hout geen grondcontact maakt en dus niet in het water of in vocht staat. Maak een keuze uit hardhout, vurenhout of douglas planken.

Is een afscherming met begroeing gewenst? Dan is trellis ideaal. Een trellis schutting geeft de tuin een open uitstraling, omdat er doorheen gekeken kan worden en omdat het aangevuld kan worden met begroeing. 

Houten schutting

Houten schuttingen worden het meest geplaatst in Nederland. Ook kunt u kiezen voor de optie van een houten hekwerk gemaakt van kastanjehout, gemakkelijk te plaatsen en met een open uitstraling. 

Schuttingdelen

Om een goede schutting te bouwen worden de planken altijd aan elkaar verbonden met bijvoorbeeld betonpalen of hardhouten palen. Dit zorgt voor stabiliteit en vormt de basis voor iedere constructie. Bekijk onze tuinschermen om een overzicht te krijgen van de verschillende mogelijkheden.

Een schutting is zeer bepalend voor de sfeer en uitstraling van de tuin, het beslaat immers een groot gedeelte. Laat u inspireren door ons assortiment schuttingplanken. Maak de schutting af met een passende tuindeur. Lees hier handige tips voor het plaatsen van een schutting. Vragen? Neem contact op met onze klantenservice of kom lang bij onze vestiging, wij denken met u mee!

Wilt u zelf een schutting plaatsen. Lees via de link hoe u dat zelf kunt doen.