text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten
Dikte lengte (mm)
Filter 120 resultaten

Houtverbindingen

120 producten gevonden

Houtverbindingen zijn geschikt om in uw constructie meerdere houtdelen aan elkaar te verbinden. PontMeyer heeft een ruim assortiment, bestaande onder andere uit, balkdragers, hoekankers, platen, paalhouders en deuvels. Meer weten? Lees dan verder.

Soorten houtverbindingen

PontMeyer heeft een ruim assortiment, bestaande onder andere uit, balkdragers, hoekankers, platen, paalhouders en deuvels.

Deuvel als houtverbinding

Een deuvel zorgt ervoor dat de houtverbinding niet zichtbaar is. In beide houtdelen plaats u de helft van de deuvel in een voorgeboord gat. Deze kunt u vullen met houtlijm of constructielijm. Dit herhaalt u ook bij de andere kant. De deuvel zal door middel van de verlijming in beide houtdelen voor een verbinding zorgen die niet zichtbaar voor het blote oog. Afhankelijk van de dikte van het hout, kunt u de deuvel in dikte van 6mm, 8mm of 10mm verkrijgen.

Hoekankers en platen

Indien u meerdere houten delen met een stevige houtverbinding wenst kunt u kiezen voor een verbindingsplaat of koppelplaat. Deze zijn gemakkelijk op uw hout te schroeven. Voor het bevestigen van hoeken kunt u gebruik maken van een versterkingshoek of hoekanker. Deze dragen bij aan een stevige verbinding.

Balkdragers

Balkdragers dienen als hulpmiddel bij het bouwen van een constructie. Balkdragers kunt u gebruiken voor pergola, tuinoverkapping en carport. U plaatst de balkdrager op de juiste plek, hierna kunt u gemakkelijk de balk in de balkdager plaatsen en deze vastschroeven.

Paalhouders

Als basis voor u staande houtconstructie, kunt u kiezen voor een paalhouder. Deze plaatst u in de grond, om vervolgens de paal in de houder te bevestigen. Op deze wijze zal de houten paal niet in contact komen met de grond en vocht, hiermee wordt de levensduur verlengd. Heeft u niet de mogelijkheid om een paalhouder in de grond te laten plaatsen, kies dan voor een paalhouder op plaat. De plaat kunt u bevestigen op de ondergrond. Ideaal voor een overkapping of carport.

Houtverbindingen kopen bij PontMeyer

U vindt bij PontMeyer meerdere mogelijkheden met betrekking tot houtverbindingen. De meeste van deze artikelen hebben we op voorraad waardoor we snel en betrouwbaar kunnen leveren. Als u voor 13.00 besteld leveren we de dag erna. We leveren op het door u gewenste adres. Dit kan dus ook de bouwlocatie zijn. Ook kunt u ervoor kiezen om uw artikelen af te halen in één van onze vesttingen. Door ons unieke drive-inn concept kunt u altijd droog afhalen. Op onze vestigingen pagina ziet u welke vestingen er zijn en waar deze zijn. Als u aanvullende vragen heeft dan beantwoord onze klantenservice die graag voor u. Zij staan tussen 07.00 uur en 19.00 uur voor u klaar.